Αλλαγή TV σε κατάστημα

Thanasis75

New member
5 July 2015
2
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα.
Ήθελα να κανω μια ερώτηση.
Χθες έκανα μια αγορά μια TV απο Κωτσόβολο. Μάλλον όμως παρά ενθουσιάστηκα. Έτσι προχώρησα σε μια αγορά 4k Samsung 50'.
Την τηλεόραση την άνοιξα και παρακολούθησα γύρω στις 2 ώρες. Νομίζω όμως οτι ειναι αρκετα μεγάλη για τον χώρο μου. Ξέρει κανένας αν μπορώ να την επιστρέψω στο κατάστημα και να πάρω κάποια άλλη σε λιγότερες ίντσες;

Δεν είναι μεγάλη η 50άρα. Είναι η πρώτη εντύπωση. Αύριο θα έχεις άλλη γνώμη.

Μίλησα με φίλο κολλητό μου που δουλεύει στον Κωτσόβολο, είναι καθαρά θέμα του διευθυντή, στο 80% των περιπτώσεων έχει δεχθεί ο διευθυντής του επιστροφές αρκεί να τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις, όπως αρχική συσκευασία, αρχική οπτική και λειτουργική κατάσταση. Τώρα για επιστροφή χρημάτων χωρίς αγορά άλλου προϊόντος δύσκολο, όχι απόλυτα αλλά μου τόνισε είναι στην κρίση του εκάστοτε διευθυντή, κατά 99% όμως αν όντως θες να πάρεις μικρότερη θα τη δεχτούν και θα πάρεις και τη διαφορά χρημάτων.

Αν θεωρείς λογικό να αγοράζουμε μια τηλεόραση, για το χ, ψ λόγο να μην μας αρέσει και αφου της εχουμε κανει χρηση, να την επιστρέφουμε πισω.. Ο καταστηματαρχης τι θα την κανει; Εσύ μετά ως πελάτης αν σου πασάρουν χρησιμοποιημενη τηλεόραση για καινούργια πως θα αντιδρουσες;

Η TV ειναι στα 2,80-2,85 μέτρα και δεν υπάρχει περισσότερος χώρος σε καμία περίπτωση. Απο της 32 στις 50 ειναι μια σοβαρή διαφορά και μας φάνηκε κάπως. Πήρα την απόφαση να την κρατήσω με την ελπίδα να την συνηθίσουμε.
Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας

Καλα σοβαρα τωρα; Την γυρνάς πίσω και την ξανά πουλάνε σαν καινούργια;; Γίνονται ακομα αυτές οι απατεωνιές;; Μήπως την χρησιμοποιούν σαν εκθεσιακή;

Η TV ειναι στα 2,80-2,85 μέτρα και δεν υπάρχει περισσότερος χώρος σε καμία περίπτωση. Απο της 32 στις 50 ειναι μια σοβαρή διαφορά και μας φάνηκε κάπως. Πήρα την απόφαση να την κρατήσω με την ελπίδα να την συνηθίσουμε.
Στην ίδια απόσταση( 2,8 μ. ) ξείνησα με 32' , πήγα στις 42' και στο χρόνο πάνω πήγα στις 46´. Άντεξα για περίπου 2,5 χρόνια και τώρα εδώ και περίπου 1,5 χρόνο είμαι με 55αρα και είμαι ευχαριστημένος, αλλά αν είχα και 60αρα θα ήμουν ακόμα καλύτερα. Τις ίντσες τις συνήθιζα μέσα σε μερικές μέρες. Ακόμα και η γυναίκα μου που ήταν πολύ αντίθετη σε μεγάλες ίντσες , ακόμα και οι 32´τις φαίνονταν πολλές, τώρα όταν θέλει να απολαύσει κάτι δε πάει στη 32αρα της κρεβατοκάμαρας , μου τη << καβατζάρει >> και δε της αλλάζεις κανάλι με τίποτα, ευτυχώς κοιμάται νωρίς χα!χα!χα!.
Όπως σου είπαν και οι παραπάνω φίλοι, αν ειδικά η τηλεόραση είναι αξιόλογη, σε λίγες μέρες θα λες ευτυχώς που δεν την άλλαξα.....

Στα 3 μέτρα, όχι απλά θα την "συνηθίσεις", αλλά σε λίγο θα απορείς πώς έβλεπες τόσο καιρό σε 32άρα.

Αν θεωρείς λογικό να αγοράζουμε μια τηλεόραση, για το χ, ψ λόγο να μην μας αρέσει και αφου της εχουμε κανει χρηση, να την επιστρέφουμε πισω.. Ο καταστηματαρχης τι θα την κανει; Εσύ μετά ως πελάτης αν σου πασάρουν χρησιμοποιημενη τηλεόραση για καινούργια πως θα αντιδρουσες;

Δε μιλάμε για δύο μήνες, μιλάμε για 2 ώρες.
Περισσότερο με ενοχλεί να αγοράσω ένα παντελόνι ή παπούτσια που τα έχουν δοκιμάσει 9-10 νοματαίοι αγνώστου καθαριότητας και περιφέρειας...

Δεν γνωρίζω να υπάρχει σχετική νομοθεσία (που να αφορά την αλλαγή γνώμης αγοραστή που έχει δει το προϊόν από κοντά).

Σε μένα πάντως, στο μεγάλο χώρο των καταστημάτων, οι τηλεοράσεις 50" φαίνονται σαν 42άρες. Δεν είναι εύκολο να φανταστείς πως θα είναι στο σαλόνι (εγώ είχα κάνει ομοίωμα απο χαρτόνια για να δω τη διαφορά απο 32" σε 42" ;) )

Μια χαρά είσαι με την 50άρα. 50άρα έχω κι εγώ. Τα ίδια έλεγαν και οι γονείς μου όταν πήταν την 42", αλλά τώρα βλέπουν την 50άρα στο σπίτι μου και η δική τους τους φαίνεται μικρή.

Δε μιλάμε για δύο μήνες, μιλάμε για 2 ώρες.
Περισσότερο με ενοχλεί να αγοράσω ένα παντελόνι ή παπούτσια που τα έχουν δοκιμάσει 9-10 νοματαίοι αγνώστου καθαριότητας και περιφέρειας...

+1

Στα 3 μέτρα, όχι απλά θα την "συνηθίσεις", αλλά σε λίγο θα απορείς πώς έβλεπες τόσο καιρό σε 32άρα.

Μια χαρά είσαι με την 50άρα. 50άρα έχω κι εγώ. Τα ίδια έλεγαν και οι γονείς μου όταν πήταν την 42", αλλά τώρα βλέπουν την 50άρα στο σπίτι μου και η δική τους τους φαίνεται μικρή.

+1000

Ta mediamrkt και ο Κωτσοβολος εχουν πολιτικη επιστροφων τα πρωτα για 14 ημερες και τα δευτερα για 10 ημερες .
Στο προιον μπορει να εχει γινει χρηση αλλα πρεπει να υπαρχει η εργοστασιακη συσκευασια και ολα τα παρελκομενα .
Τα προιοντα που επιστρεφονται δεν πωλουνται σαν καινουργια .

Στην ίδια αποσταση έχω 106" και συνήθως κάθομαι πιο μπροστά στον καναπέ.... ;ρ