Η αγοράς της τηλεόρασης μου εγινε πριν 2,5 χρόνια ( 01/12/2011 ) απο public.
Εδω και 2 μήνες εχω ενα ( θεωρούσα ) μικρό πρόβλημα. Η συσκευή αλλάζει κανάλι παει στο πρώτο προγραμματισμένο κατα διαστήματα χωρίς να εχω πατήσει το τηλεχειριστήριο ( δεν παρατηρησα την συχνότητα που το κάνει ), θεωρησα οτι φταιει το τηλεχειριστήριο.
Τις τελευταιες 2 μέρες παρατηρώ οτι μου εμφανίζει αρκετά συχνά το μενου με τα προγραμματισμένα κανάλια και αλλαγη της ταξινόνημησης τους χωρίς να εχω πατήσει το τηλεχειριστήριο.
Εβγαλα τις μπατταρίες απο το τηλεχειριστηριο και παρατηρησα οτι συνεχίζει να το κάνει.
Παρατηρησα οτι χρησιμοποιόντας nova ( εξοδο hdmi ) δεν εχω αυτά τα προβλήματα. Και επειδή κατα 90% χρησιμοποιώ nova δεν με "ενόχλησε" ιδιαιτερα το πρόβλημα.
Ακόμη κάτι , η συσκευή ανεβάζει αρκετή θερμοκρασία στην επιφανεια της οθόνης.
Πιστεύω οτι ειτε ο tuner εχει πρόβλημα ειτε ειναι πρόβλημα firmware.
Reset απο το menu χρηστη της συσκευής εκανα.
Τώρα εχει απο της πληροφορίες της συσκευής
εκδοση λογισμικού : 1323 - 10000
κατάσταση1 : 0071-1602 2000-0000
κατάσταση2 : 222A-131-000ece
κατάσταση3 : 0000-4805 0000-0000
HDAVI Control : 5
Θα επικοινωνήσω και με το service αλλα θέλω να δω μηπως υπάρχει και κανεις αλλος που ειχε το ιδιο πρόβλημα.
Ακύλας
Εδω και 2 μήνες εχω ενα ( θεωρούσα ) μικρό πρόβλημα. Η συσκευή αλλάζει κανάλι παει στο πρώτο προγραμματισμένο κατα διαστήματα χωρίς να εχω πατήσει το τηλεχειριστήριο ( δεν παρατηρησα την συχνότητα που το κάνει ), θεωρησα οτι φταιει το τηλεχειριστήριο.
Τις τελευταιες 2 μέρες παρατηρώ οτι μου εμφανίζει αρκετά συχνά το μενου με τα προγραμματισμένα κανάλια και αλλαγη της ταξινόνημησης τους χωρίς να εχω πατήσει το τηλεχειριστήριο.
Εβγαλα τις μπατταρίες απο το τηλεχειριστηριο και παρατηρησα οτι συνεχίζει να το κάνει.
Παρατηρησα οτι χρησιμοποιόντας nova ( εξοδο hdmi ) δεν εχω αυτά τα προβλήματα. Και επειδή κατα 90% χρησιμοποιώ nova δεν με "ενόχλησε" ιδιαιτερα το πρόβλημα.
Ακόμη κάτι , η συσκευή ανεβάζει αρκετή θερμοκρασία στην επιφανεια της οθόνης.
Πιστεύω οτι ειτε ο tuner εχει πρόβλημα ειτε ειναι πρόβλημα firmware.
Reset απο το menu χρηστη της συσκευής εκανα.
Τώρα εχει απο της πληροφορίες της συσκευής
εκδοση λογισμικού : 1323 - 10000
κατάσταση1 : 0071-1602 2000-0000
κατάσταση2 : 222A-131-000ece
κατάσταση3 : 0000-4805 0000-0000
HDAVI Control : 5
Θα επικοινωνήσω και με το service αλλα θέλω να δω μηπως υπάρχει και κανεις αλλος που ειχε το ιδιο πρόβλημα.
Ακύλας