Άλλη μια πενηνταρα....

tiniakos

AVClub Fanatic
7 August 2007
17,512
Τήνος / Ελλάς
Μετά την αγορά την panasonic 50st30 η 42άρα στο playroom φαίνονταν λαμπά και δωθηκε οπότε πάμε για μια δεύτερη 50άρα.
Σκέφτομαι για πιο οικονομικά την lg 50pv350 μετά ακολουθεί η panasonic 50u30 και με υπέρβαση θα πάω σε άλλη μια 50 st30 μια που έχω και 4 ζευγαρια3d γυαλιά.
Στην άκρη του μυαλού μου θα είχα μια lg 47lw5500 αλλά τα πολλά θέματα της (lag,2d εικόνα κίνηση,πρόβλημα συγχρονισμού κτλ) με απωθουν όπως και μια plasma samsung θα έλεγε αλλά διαβάζω ότι ξεφλουδιζουν σαν πορτοκάλια.
Το θέμα είναι ότι το playroom σε κανά χρονο το πολυ θα γινει παιδικό δωμάτιο οπότε η tv η θα δωθει η θα βρει άλλο μέρος να στηθεί που μου φαντάζει δύσκολο.
Σε αυτή την τηλεόραση η χρήση θα είναι 2-3 ώρες την εβδομάδα xbox, 1 ταινία και 10 ώρες τηλεοπτικό.
Όπως πάντα περιμένω τις απόψεις σας.

νομίζω ότι μια εκ των lg η u30 θα ήταν η καλύτερη επιλογή. με 150 ευρώ παίρνεις ακόμα ένα ζευγάρι γυαλιά για την st30.

άλλωστε μιλάς για 2-3 ώρες την ημέρα και ούτε. 3 +3 η ταινία + 10=16ώρες. δεν ξέρω αν είναι σωστή επιλογή να χαλάσεις περισσότερα για μια τηλεόραση που θα δοθεί σε 1 χρόνο.

για την samsung που αναφέρεις ξεφλουδίζει η d8000 που έρχεται σε μαγαλύτερες ίντσες. προφανώς εσύ μιλάς για την 51d6900 που δεν έχει τέτοιο φίλτρο όπως η 8000 και δεν έχει παρατηρηθεί ξεφλούδισμα.

50pv350,
ακόμη πιο οικονομικά : TX-P50C3E θα καλύψει τις χρήσεις που αναφέρεις

Νομίζω πως η LG PV350 σε καλύπτει απόλυτα για τη χρήση που την προορίζεις.

Από κοντά που τις έχω δει και τις δύο (σε κατάστημα πάντα) δεν έχουν πολλές διαφορές. Αν μπορείς να τις δεις και σε τηλεοπτικό σήμα για να κρίνεις καλύτερα θα ήταν το ιδανικό.

Απάντηση: Re: Άλλη μια πενηνταρα....

TX-P50C3E δεν είναι full hd.
Μείον για 50αρα.
Γι' αυτό έβαλα την LG σάν πρώτη επιλογή και value for money.
Αλλα σχετικά με την ανάλυση, για τη χρήση που λές δε θα δείς μεγάλες διαφορές.
Ακόμη και σε 100" πανί με 720 προβολέα απο τα 3,5 μέτρα δεν ενοχλεί προσωπικά. Η ποιότητα και οξύτητα της εικόνας εξαρτάται πολύ περισσότερο απο το πώς έχουν φωτίσει τις σκηνές στις ταινίες.

Εγω θα ελεγα οτι η PV350 ειναι μεταξυ U30 και G30.

Να βαφτίσουμε την LG PV350, ως "Panasonic S30" μιας και τη συγκεκριμένη δε πρόκειται να τη δούμε στα μέρη μας... ? :cool4:

εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι λάθος η μη έλευση της s30-> μια απλή τηλεόραση με προσιτή τιμή για τηλεοπτικό κυρίως με ifc.

από την άλλη μεριά αν εξαιρέσουμε την προσφορά από το σατουρν πέρσι για την 46s20 (6κάτι) οι τιμές της g30 όπως έχουν διαμορφωθεί είναι πολύ κοντά σε αυτές της s20.

Μεχρι ποτε ειναι η προσφορα για να ειδοποιησω εναν ξαδερφο μου που ψαχνει για τηλεοραση?

Γιάννη πέρασα σήμερα από κωτσόβολο και μου είπαν μεχρι σάββατο. ο υπάλληλος μου άφησε την εντύπωση ότι δεν υπάρχει θέμα μέχρι εξαντλήσεως στοκ και αρκεί να γίνει η παραγγελία μέχρι το σάββατο.

αυτό που με προβληματίζει ειναι ότι το συγκεκριμένο μοντέλο όπως και την νέα ut30 την φέρνει ο κωτσόβολος και το electroworld που είναι ουσιαστικά το ίδιο κατάστημα. στο σαιτ της πανασονικ ελλάδος δεν υπάρχει. μήπως είναι καμμιά δικιά τους εισαγωγή και ισχύει για 1 χρόνο η εγγύηση ή καθόλου. αν συμβεί κάτι με ποιον μπλέκεις με τον κωστό ή την αντιπροσωπεία.

το bluray είναι το bd-75 της πανασόνικ. η χαμηλότερη τιμή του στο skroutz είναι 90κάτι ευρώ.

η κανονική της τιμή στα μαγαζιά αυτά είναι 799 που όπως είναι εύκολα αντιληπτό κάνει την αγορά ασύμφορη σε σχέση με την g30 και st30. (μιλάω για τα 799).

Last edited: