Αλλος γιά ενεργή διενίσχυση...?

:confused: Μωρέ καλά άντε ο Ακριβοτζών απο χρυσό πήγε σε πλατινένιο αυτί (άντε και σε θεικό εύχομαι), το αυτι του Αγουδού όμως τι στην ευχή σκουριασμένο είναι; Δηλαδή ο ήχος είχε ΧΩΝΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΓΕ; ή η σχεδίαση του Τζωρτζάκη στο Mylo (γιατί το ΑRCOS Χ το έχω και ξέρω ότι είναι καταπληκτικό) είναι λάθος ή ακουστική του Αγουδού μπάζει νερά.:flipout:

Ευάγγελε το αυτί μου είναι μιά χαρά δόξα τω Πανάγαθω...

Αλλά μάλλον δεν έπιασες το κορδόνι από την αρχή.
Εδώ μιλάμε γιά ενεργή διενίσχυση.:grandpa:

Το mylo είναι ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΗΧΕΙΟ. :award:
Είχα αποφύγει εδώ και πολύ καιρό να προβώ σε χαρακτηρισμούς (γιά να μην την πληρώνει ο Μανώλης).
Από την άλλη πλευρά, τι στο καλό, και συ ανάλογες σχεδιάσεις έχεις.

Απλά κάποια στιγμή, δεν είχα με τι να ασχοληθώ και με έπιασε το μικρόβιο και μένα.
Όπως λοιπόν έγραψα στην αρχή με την πρώτη "χύμα" εφαρμογή της είδα κάποια καλά, αλλά είδα και προβληματάκια.
Το χώνιασμα ήταν το βασικώτερο πρόβλημα που φυσικά ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ προηγουμένως.

Όπως μιά σίγουρη βελτίωση στον ήχο μου ήταν η προσθήκη ενός δεύτερου τελικού και το γεφύρωμα, μιά άλλη πιθανή ήταν η ενεργή διενίσχυση. Επειδή η πρώτη ήταν φτηνή και με ήδη 500 βατ στη σοφίτα ίσως τα 800 να ήταν πολλά προτίμησα να δοκιμάσω τη δεύτερη.

Τώρα θα μου πεις γιατί να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας, όταν όλα είναι καλά?
Δε λένε ότι το καλύτερο είναι ο εχθρός του καλού?
Προσπαθώ να πιάσω αυτό το κάτι παραπάνω (αν υπάρχει). Ίσως και να μην τα καταφέρω και να επανέλθω. Άλλωστε η κατάσταση είναι reversible.

Μιά επόμενη εναλλακτική είναι να δοκιμάσω την ενεργή στα bbcιά μου.

Αλλά ότι υπαινίχθηκες ....δεν ισχύει.
ούτε η ακουστική μου μπάζει ούτε το mylaκι μου έχει πρόβλημα. Απλά δουλειά δεν είχε ο διάολος.....:grinning-smiley-043

Όπως το είπε ο ακριβοτζώνε, περιέργως, υπάρχει ένα χώνιασμα στη συμβολή των μονάδων.
Αλλά αυτό έρχεται εύκολα μετά.

Δε θέλει βιαστικές κινήσεις.

ΥΓ: Ο αγαπητός Ευάγγελος Κ. οδεύει σε καλό δρόμο...

Παει...θα με καταστρεψετε!
Πηρα και τον δευτερο μπερι,τους γεφυρωσα και...ξεσκιζουν!
Να δοκιμαζα και το ενεργο κρος...μηπως...
Εεεε ρε παντοφλα που εχει να πεσει...(απο τη γυναικα μου!)

Παει...θα με καταστρεψετε!
Πηρα και τον δευτερο μπερι,τους γεφυρωσα και...ξεσκιζουν!
Να δοκιμαζα και το ενεργο κρος...μηπως...
Εεεε ρε παντοφλα που εχει να πεσει...(απο τη γυναικα μου!)

Δέν έχεις ανάγκη εσύ , ...είσαι ήδη κατεστραμμένος μάνα μου , απλά δέν το ξέρεις :flipout: :flipout: