Αλουμίνιο 10 χιλιοστών (Αναζήτηση)

kzeprf

New member
9 March 2007
61
ΑΤΤΙΚΗ
Γεια σας, θα μπορούσε καποιος συμφορουμιτης αν ξερει να μου πει που θα μπορουσα να βρω Αλουμινιο παχους 10 χιλιοστων για απαγωγή θερμότητας?
Υπαρχει τέτοιο κομματι σε ψύκτρα? Ελαχιστες διαστασεις 2,5 εκ Χ 16 εκ Χ 1 εκ (πλατος χ μηκος χ υψος), 2 κομματια.
Εχω ψαξει σε καταστηματα ηλεκτρονικών, και σε καταστηματα εμπορίας μετάλλων. Προφανώς δεν εψαξα καλα.
Οι διαστασεις δε με πειράζουν γιατί μπορώ εθκολα να τις κοψω.
Οποιος εχει πληροφορία επι τούτου, ασ απαντίσει.
Ευχαριστώ

Last edited by a moderator:
Απάντηση: ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 10 ΧΙΛ, ΠΑΧΟΣ

φανος στα εξαρχια
οχι απλα αλουμινιο
αλλα ψυκτρες αλουμινιου σε οτι παχος θες και χρωμα-για οσους ξερουν απο ουζο

Re: ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 10 ΧΙΛ, ΠΑΧΟΣ

Εννοείτε, αλλά δε θέλω ψυκτρα. Θέλω συγκεκριμένου παχους κομμάτι για να πατήσει σε ψύκτρα απο τη μία και σε ημιαγωγό από την αλλη.

Γεια σας, θα μπορούσε καποιος συμφορουμιτης αν ξερει να μου πει που θα μπορουσα να βρω Αλουμινιο παχους 10 χιλιοστων για απαγωγή θερμότητας?
Υπαρχει τέτοιο κομματι σε ψύκτρα? Ελαχιστες διαστασεις 2,5 εκ Χ 16 εκ Χ 1 εκ (πλατος χ μηκος χ υψος), 2 κομματια.
Εχω ψαξει σε καταστηματα ηλεκτρονικών, και σε καταστηματα εμπορίας μετάλλων. Προφανώς δεν εψαξα καλα.
Οι διαστασεις δε με πειράζουν γιατί μπορώ εθκολα να τις κοψω.
Οποιος εχει πληροφορία επι τούτου, ασ απαντίσει.
Ευχαριστώ

επισεις ειναι και ο Αργυρακης στον Ταυρο πολυ φτηνος αλλα οχι και τοσο καλη ακριβεια στο κοψιμο. Αν μπορεις να κοψεις μπαρακι, παρε ενα πιο μεγαλο και κοφτο μετα μονος σου με ακριβεια....

Μια άλλη ιδέα είναι αλουμινογωνιά με ικανό πάχος. Εχω χρησιμοποιήσει με πάχος 5mm, δεν ξέρω αν υπάρχει πιο χοντρή.

φανος
στη σολωμου
απιστευτου παχους αλουμινενιες ψυκτρες

Ο Φανός τις μεγάλες τουλάχιστον ψύκτρες τις προμηθεύεται από την ελληνική normabox στη Θεσσαλονίκη. Ανοδιωμένες και μη. Και πάλι όμως η γκάμα είναι περιορισμένη. Το πάχος δε θα το έλεγα απίστευτο αλλά καλό. Για τη ποιότητα τώρα τα γνωστά της ψαροκώστενας :argh: πάλι καλά που υπάρχει και αυτό. Θα πάω και εγώ από τη Θησέως μιας και ψάχνω και εγώ χοντροκομμένο αλουμίνιο για δοκιμές. Να υποθέσω ότι θα μπορούσα να βρω και φύλλα αλουμινίου εκεί για κατασκευή κουτιών;

o γιοξας στον πειραια εχει
και αεροπορικου τυπου
ακριβο και εξαιρετικο

οπως εισαι εξω απο τον ηλεκτρικο πειραια
και κοιτας την θαλασσα κανεις δεξια
ολο ισια μετα απο 200 μετρα περιπου στο αριστερο σου χερι
τουλαχιστον εκει ηταν πριν 10 χρονια

Ρε παιδια, ακριβη διευθυνση του Αργυρακη θυμαται κανεις?
Η οδος λεγεται Ποντου αν δεν κανω λαθος.
Να βοηθησουμε ενα φιλο που με ρωτησε.....

Αργυράκης Χαρίλαος (Αλουμίνια)
Πόντου 27, Ταύρος
+30 (210) 3421202

καλημερα
αν θελεις κατι πραγματικα καλο και ποιοτικο και στο φτιαχνουν οπως θες μονο στο εξωτερικο δες εδω http://www.hifi2000.it

Διαφωνω σφοδρα.
Αυτη τη στιγμη υπαρχουν 5-6 σασια (σε μηχανακια ετοιμα αλλα και μερικα ακομα που φτιαχνονται) με υλικα αγορασμενα απο τους προαναφερθεντες, που ο μακαρονας δεν πιανει μια μπροστα τους.....

Απάντηση: Re: ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 10 ΧΙΛ, ΠΑΧΟΣ

Διαφωνω σφοδρα.
Αυτη τη στιγμη υπαρχουν 5-6 σασια (σε μηχανακια ετοιμα αλλα και μερικα ακομα που φτιαχνονται) με υλικα αγορασμενα απο τους προαναφερθεντες, που ο μακαρονας δεν πιανει μια μπροστα τους.....

για δωσε περισσοτερες πληροφοριες...

Re: Απάντηση: Re: ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 10 ΧΙΛ, ΠΑΧΟΣ

για δωσε περισσοτερες πληροφοριες...

Παιδια προκειται για diy κατασκευες, με χοντρα αλουμινια και πολυ καλης ποιοτητας ηλεκτροστατικη βαφη σε πολυ ομορφα χρωματα (ματιερες).
Φωτο υπαρχουν (ψαχτε για την 300Β του Μπερουκα, θα κοιταξω να βαλω και γω καμια) αλλα βεβαια η φωτογραφιες δεν μπορουν να αποτυπωσουν πληρως την υφη του φινιρισματος. Τα λαγωνικα της κατηγοριας, εχουν ανακαλυψει κατι απιστευτα μαστορια-καλιτεχνες.

Φυσικα αν καποιος θελει να φτειαξει καλο σασι, θα εχει οτι πληροφορια, λεπτομερεια και βοηθεια χρειαζεται, αλλα βεβαια ολα αυτα εχουν πολλη δουλεια και πολυ τρεξιμο ...