ΑΜΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ.....

tigergreg

Banned
24 June 2008
3,304
ΑΘΗΝΑ
Ο πιο τυχερός άτυχος

Δυο κεραυνοί δεν ήταν ικανοί να σκοτώσουν ένα άνδρα που έκανε τζόκινγκ στη Κίνα. Δείτε το απίστευτο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας
Είχε άγιο! Πολύ μικρή είναι η πιθανότητα να σε χτυπήσει κεραυνός την ώρα που περπατάς αμέριμνος. Ένας άνδρας όμως είχε την ατυχία να τον χτυπήσει δυο φορές σε διάστημα λιγότερο από ένα λεπτό, και μάλιστα κατάφερε να φύγει ζωντανός!
Το περιστατικό το κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στις 11 του περασμένου Απριλίου. Ο τυχερός, μέσα στην ατυχία του, άνδρας έκανε τζόκινγκ εκείνη την ώρα πιθανότατα στη Κίνα, αν κρίνουμε από τα γράμματα πάνω δεξιά στο βίντεο.
Την ώρα που προσπαθεί να τον διασχίσει χτυπιέται από έναν κεραυνό και πέφτει αναίσθητος. Λίγο αργότερα και ενώ σηκώνεται για να φύγει ένας δεύτερος κεραυνός τον ρίχνει και πάλι αναίσθητο στη μέση του δρόμου. Ευτυχώς, καταφέρνει και πάλι να σηκωθεί και με δυσκολία φεύγει μακριά.

http://www.dailymotion.com/video/xi...k-by-lightning-and-walks-away_news#from=embed

Γκαντέμη θα τον έλεγα! Δεν θα τον ήθελα να κάνει τζόγκιγκ δίπλα μου και να τραβάει τους κεραυνούς! Και αμα πας να του δώσεις χειραψία μετα απο αυτό τι θα γίνει άραγε;

Γκαντέμη θα τον έλεγα! Δεν θα τον ήθελα να κάνει τζόγκιγκ δίπλα μου και να τραβάει τους κεραυνούς! Και αμα πας να του δώσεις χειραψία μετα απο αυτό τι θα γίνει άραγε;

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΗΣ ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ.....:afro::afro::afro:

Ήταν ένας λέει που σκοτώθηκε από κεραυνό (χτυπημένος στη ζωή του μερικές φορές κι αυτός) και στο χρόνο ή μια επέτειο τελοσπάντων του θανάτου του, έπεσε κεραυνός στο μνήμα του και το κατέστρεψε. Δεν θυμάμαι πού το διάβασα, αλλά θυμάμαι πως ήταν αξιόπιστη πηγή (πιθανότατα σε κάποια σειρά TIME-LIFE books που διάβαζα μικρός)

κεραυνος χωρις βροχη δεν γινεται,στο βιντεο δεν φαινεται να βρεχει.

Κάποιοι κρατούσανε ομπρέλα, λίγο πριν περάσει αυτός.

Παρόλα αυτά, εμένα με ξενίζει το οτι ο κεραυνός έπεσε σε αυτόν κι οχι στα δεντρα που είναι ψηλότερα και βρίσκονταν δίπλα του.

images

Σκεφτειτε κατι αλλο.

Κάποιοι κρατούσανε ομπρέλα, λίγο πριν περάσει αυτός.

Παρόλα αυτά, εμένα με ξενίζει το οτι ο κεραυνός έπεσε σε αυτόν κι οχι στα δεντρα που είναι ψηλότερα και βρίσκονταν δίπλα του.

αν παρατηρησεις το εδαφος,δεν φαινεται να εχει νερα και μολις σηκωνεται ο τυπος αφηνει ενα περιεργο στιγμα κατω,σαν να ειναι αυτος βρεγμενος και οχι το εδαφος.