“Γυναίκααααα!” φώναξε ο __________ απ’ το σαλόνι
“Ναι, άντρα μου!” απάντησε η γυναίκα του απ’ την κουζίνα
“Γυναίκα, έχω εδώ έναν ηγούμενο στο τηλέφωνο που θέλει να του μεταβιβάσεις ένα ακίνητο του δημοσίου αξίας έντεκα εκατομμυρίων ευρώ. Τι να του πω;”
“Τώρα, άντρα μου; Μαγειρεύω!”
“Ρε γυναίκα!!!” φώναξε ο _________. “Πότε θα χειραφετηθείς επιτέλους;;; Έλα να μιλήσεις στον άνθρωπο. Τον στέλνει ο μπαμπάς σου!”
“Μα δεν μπορώ βρε κύρη μου! Θα μου καούν οι μελιτζάνες!”
“ΓΥΝΑΙΚΑ!!!” έβαλε τις φωνές ο ____________. “ΆΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ! ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΩ!!! ΈΛΑ ΕΔΩ ΤΩΡΑ!!!”
“έτσι… έτσι…” ακούστηκε η φωνή του ηγούμενου απ’ το ακουστικό.
“Ουμγφχχ…. Καλά…” είπε η γυναίκα του _____________ και πήρε το τηλέφωνο.
“Παρακαλώ;” είπε ευγενικά
“Ναι, γεια σας!” είπε ο ηγούμενος. “Θα ήθελα να με βοηθήσετε να κλέψω δημόσια περιουσία με νόμιμο τρόπο, μπορείτε;”
“Μμμμμ… δεν ξέρω… Είναι ηθικό;;;”
“Μα και βέβαια είναι ηθικό τέκνον μου! Που ζούμε; Στον μεσαίωνα;” είπε ο ηγούμενος.
Η _____________κενα γύρισε και κοίταξε τον άντρα της αμήχανα. Εκείνος της έγνεψε καταφατικά και της χαμογέλασε. “Είναι για τα παιδιά…” της ψιθύρισε.
Η γυναίκα φάνηκε να αμφιταλαντεύεται λίγο, αλλά στο τέλος είπε: “Α, εμ… άμα είναι έτσι… εντάξει…”
Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρόταση της και ένα χέρι της κολάσεως βγήκε από το ακουστικό, την γράπωσε απ’ τα μαλλιά και την ρούφηξε όλη μέσα στο τηλέφωνο.
“ΑΑΑΑΑΑααααααα……….” ακούστηκε η φωνή της, καθώς χανότανε μέσα στα καλώδια.
“ΓΥΝΑΙΚΑ!!!” έβαλε τις φωνές ο ____________ και έπιασε το ακουστικό με τα δυό του χέρια. “ΠΟΥ ΠΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ;;;”
“Κλείσε το μάαααατιιιιιι…” ακούστηκε μια απόμακρη φωνή από το βάθος του ακουστικού.
Ο ______________ έμεινε ακίνητος έτσι για μερικές στιγμές. “Το μάτι;” σκέφτηκε.
“ΤΟ ΔΕΞΙ Ή ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΟΟΟΟ;;;;” φώναξε…
Αλλά απάντηση δεν πήρε…
http://panosz.wordpress.com/2008/09/09/thanasimos-3/
“Ναι, άντρα μου!” απάντησε η γυναίκα του απ’ την κουζίνα
“Γυναίκα, έχω εδώ έναν ηγούμενο στο τηλέφωνο που θέλει να του μεταβιβάσεις ένα ακίνητο του δημοσίου αξίας έντεκα εκατομμυρίων ευρώ. Τι να του πω;”
“Τώρα, άντρα μου; Μαγειρεύω!”
“Ρε γυναίκα!!!” φώναξε ο _________. “Πότε θα χειραφετηθείς επιτέλους;;; Έλα να μιλήσεις στον άνθρωπο. Τον στέλνει ο μπαμπάς σου!”
“Μα δεν μπορώ βρε κύρη μου! Θα μου καούν οι μελιτζάνες!”
“ΓΥΝΑΙΚΑ!!!” έβαλε τις φωνές ο ____________. “ΆΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ! ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΩ!!! ΈΛΑ ΕΔΩ ΤΩΡΑ!!!”
“έτσι… έτσι…” ακούστηκε η φωνή του ηγούμενου απ’ το ακουστικό.
“Ουμγφχχ…. Καλά…” είπε η γυναίκα του _____________ και πήρε το τηλέφωνο.
“Παρακαλώ;” είπε ευγενικά
“Ναι, γεια σας!” είπε ο ηγούμενος. “Θα ήθελα να με βοηθήσετε να κλέψω δημόσια περιουσία με νόμιμο τρόπο, μπορείτε;”
“Μμμμμ… δεν ξέρω… Είναι ηθικό;;;”
“Μα και βέβαια είναι ηθικό τέκνον μου! Που ζούμε; Στον μεσαίωνα;” είπε ο ηγούμενος.
Η _____________κενα γύρισε και κοίταξε τον άντρα της αμήχανα. Εκείνος της έγνεψε καταφατικά και της χαμογέλασε. “Είναι για τα παιδιά…” της ψιθύρισε.
Η γυναίκα φάνηκε να αμφιταλαντεύεται λίγο, αλλά στο τέλος είπε: “Α, εμ… άμα είναι έτσι… εντάξει…”
Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρόταση της και ένα χέρι της κολάσεως βγήκε από το ακουστικό, την γράπωσε απ’ τα μαλλιά και την ρούφηξε όλη μέσα στο τηλέφωνο.
“ΑΑΑΑΑΑααααααα……….” ακούστηκε η φωνή της, καθώς χανότανε μέσα στα καλώδια.
“ΓΥΝΑΙΚΑ!!!” έβαλε τις φωνές ο ____________ και έπιασε το ακουστικό με τα δυό του χέρια. “ΠΟΥ ΠΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ;;;”
“Κλείσε το μάαααατιιιιιι…” ακούστηκε μια απόμακρη φωνή από το βάθος του ακουστικού.
Ο ______________ έμεινε ακίνητος έτσι για μερικές στιγμές. “Το μάτι;” σκέφτηκε.
“ΤΟ ΔΕΞΙ Ή ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΟΟΟΟ;;;;” φώναξε…
Αλλά απάντηση δεν πήρε…
http://panosz.wordpress.com/2008/09/09/thanasimos-3/
Last edited by a moderator: