Αμάρτησε για τά παιδιά του........

audiophile62

AVClub Enthusiast
9 February 2007
1,292
Αθηνα-Γλυφαδα
“Γυναίκααααα!” φώναξε ο __________ απ’ το σαλόνι
“Ναι, άντρα μου!” απάντησε η γυναίκα του απ’ την κουζίνα
“Γυναίκα, έχω εδώ έναν ηγούμενο στο τηλέφωνο που θέλει να του μεταβιβάσεις ένα ακίνητο του δημοσίου αξίας έντεκα εκατομμυρίων ευρώ. Τι να του πω;”
“Τώρα, άντρα μου; Μαγειρεύω!”
“Ρε γυναίκα!!!” φώναξε ο _________. “Πότε θα χειραφετηθείς επιτέλους;;; Έλα να μιλήσεις στον άνθρωπο. Τον στέλνει ο μπαμπάς σου!”
“Μα δεν μπορώ βρε κύρη μου! Θα μου καούν οι μελιτζάνες!”
“ΓΥΝΑΙΚΑ!!!” έβαλε τις φωνές ο ____________. “ΆΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ! ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΩ!!! ΈΛΑ ΕΔΩ ΤΩΡΑ!!!”

“έτσι… έτσι…” ακούστηκε η φωνή του ηγούμενου απ’ το ακουστικό.

“Ουμγφχχ…. Καλά…” είπε η γυναίκα του _____________ και πήρε το τηλέφωνο.
“Παρακαλώ;” είπε ευγενικά
“Ναι, γεια σας!” είπε ο ηγούμενος. “Θα ήθελα να με βοηθήσετε να κλέψω δημόσια περιουσία με νόμιμο τρόπο, μπορείτε;”
“Μμμμμ… δεν ξέρω… Είναι ηθικό;;;”
“Μα και βέβαια είναι ηθικό τέκνον μου! Που ζούμε; Στον μεσαίωνα;” είπε ο ηγούμενος.
Η _____________κενα γύρισε και κοίταξε τον άντρα της αμήχανα. Εκείνος της έγνεψε καταφατικά και της χαμογέλασε. “Είναι για τα παιδιά…” της ψιθύρισε.

Η γυναίκα φάνηκε να αμφιταλαντεύεται λίγο, αλλά στο τέλος είπε: “Α, εμ… άμα είναι έτσι… εντάξει…”

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρόταση της και ένα χέρι της κολάσεως βγήκε από το ακουστικό, την γράπωσε απ’ τα μαλλιά και την ρούφηξε όλη μέσα στο τηλέφωνο.

“ΑΑΑΑΑΑααααααα……….” ακούστηκε η φωνή της, καθώς χανότανε μέσα στα καλώδια.

“ΓΥΝΑΙΚΑ!!!” έβαλε τις φωνές ο ____________ και έπιασε το ακουστικό με τα δυό του χέρια. “ΠΟΥ ΠΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ;;;”

“Κλείσε το μάαααατιιιιιι…” ακούστηκε μια απόμακρη φωνή από το βάθος του ακουστικού.
Ο ______________ έμεινε ακίνητος έτσι για μερικές στιγμές. “Το μάτι;” σκέφτηκε.
“ΤΟ ΔΕΞΙ Ή ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΟΟΟΟ;;;;” φώναξε…

Αλλά απάντηση δεν πήρε…

http://panosz.wordpress.com/2008/09/09/thanasimos-3/

Last edited by a moderator:
Καλό, όμως έσβησα το όνομα.
Σε δύσκολους καιρούς ζούμε, και το ενδεχόμενο νομικής ευθύνης του ιδιοκτήτη του φόρουμ είναι υπαρκτό.

Και με τα κενά βγάζει νόημα. Ας έχει την ευθύνη ο αρμόδιος της ιστοσελίδας όπου γίνεται η παραπομπή στο πλήρες κείμενο.

Πρέπει να είναι το πιο σβησμένο όνομα της επικαιρότητας ο μεσιέ..

Το θέμα είναι να παραμείνει σβησμένος και μετά... σε κανα δυο χρονάκια πάνω κάτω;)

Όπως να'ναι, για το καλό μας έγινε πολιτικός, thank you master

Το κείμενο με τις παυλίτσες, σου δίνει την εντύπωση ότι πρέπει να συμπληρώσεις κάτι εκεί! :flipout:

:BDGBGDB55:

attachment.php

αυτο το εσβησα μονος μου !

Attachments

• securedownload.jpg
    securedownload.jpg
    100.3 KB · Views: 152
Αφού συμπλήρωσω τις δηλώσεις του ίδιου του υπουργού, για τα πρακτικά
http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=602280&postcount=10

να ζητήσω και συγνώμη που επαναφέρω ένα θέμα που έχει κιόλας παραιτηθεί.

Αλλά μετά από τις τελευταίες δηλώσεις επί του θέματος υπάρχει κάτι που έχει κάποιο ενδιαφέρον για σχολιασμό.

Το έχω πεί καμιά φορά μεταξύ φίλων ότι το πρόβλημα στη χώρα μας πολλές φορές είναι ότι τα σωστά πράγματα τα λένε οι λάθος άνθρωποι.

Ακόμα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υπογράμμισε:

«Επειδή τις τελευταίες μέρες έγινε πολύ κουβέντα για το «νόμιμο και ηθικό» πρέπει να σας πω ότι δεν συμβαδίζουν πάντα το νόμιμο και το ηθικό. Μας το διδάσκει ο Σοφοκλής στην Αντιγόνη την οποία τοποθετεί να πράττει το ηθικό και όχι το νόμιμο. Πολύ φοβούμαι λοιπόν ότι σήμερα, δεν ακολουθούμε τον Σοφοκλή και καλό θα ήταν να ακολουθήσουμε σε ορισμένα πράγματα τις διδασκαλίες της κλασσικής παιδείας για να ωφεληθούμε όλοι μας και ιδιαίτερα οι πολίτες μας από τα παραδείγματα της».

http://www.athens24.gr/news/news/greece/news_detail.html?id=40007

Είναι κρίμα που λόγω της απουσίας πλέον των παλιών, μορφωμένων αστών πολιτικών, την ευθύνη για τη διαπαιδαγώγηση του πολιτικού συστήματος αναλαμβάνει μια φιγούρα σαν του κου Καρατζαφέρη. Ουδείς άλλος πολιτικός ή δημοσιογράφος ή σχολιαστής ή κάποιος δεν σκέφτηκε να το θέσει και να έκλεινε όμορφα και χαρακτηριστικά το θέμα τριβωντας το στα μουτρα του αστοιχέιωτου, θρασύτατου και αναιδή κου υπουργού.

Αφού συμπλήρωσω τις δηλώσεις του ίδιου του υπουργού, για τα πρακτικά
http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=602280&postcount=10

να ζητήσω και συγνώμη που επαναφέρω ένα θέμα που έχει κιόλας παραιτηθεί.

Αλλά μετά από τις τελευταίες δηλώσεις επί του θέματος υπάρχει κάτι που έχει κάποιο ενδιαφέρον για σχολιασμό.

Το έχω πεί καμιά φορά μεταξύ φίλων ότι το πρόβλημα στη χώρα μας πολλές φορές είναι ότι τα σωστά πράγματα τα λένε οι λάθος άνθρωποι.

Είναι κρίμα που λόγω της απουσίας πλέον των παλιών, μορφωμένων αστών πολιτικών, την ευθύνη για τη διαπαιδαγώγηση του πολιτικού συστήματος αναλαμβάνει μια φιγούρα σαν του κου Καρατζαφέρη. Ουδείς άλλος πολιτικός ή δημοσιογράφος ή σχολιαστής ή κάποιος δεν σκέφτηκε να το θέσει και να έκλεινε όμορφα και χαρακτηριστικά το θέμα τριβωντας το στα μουτρα του αστοιχέιωτου, θρασύτατου και αναιδή κου υπουργού.

Έτσι είναι ακριβώς. Σε λίγο θα κράζουμε σαν τους βουλευτές του και θα'χουμε και δίκιο.
Αλλά η συγκεκριμένη φάρα δεν πρόκειται ποτέ να κάνει το κλικ. Τσάμπα μάγκες με φαιδρό περιεχόμενο. Φωνή, χεράκια πάνω κάτω, ξερολισμός, θρασύτητα και μειωμένη αντιληπτικότητα. Σαν τους κάγκουρες με τα πειραγμένα στο Μπουρνάζι δηλαδή:popcorn:

Ανεξαρτήτως βίου, θέσεων και πεπραγμένων, δεν μπορώ παρά να παραδεχθώ το εύστοχο της αναφοράς στην Αντιγόνη. Δηλαδή θα είχε μεγαλύτερη αξία το "σωστό" σχόλιο εάν προερχόταν από τον "σωστό" άνθρωπο?