teddy743 Supreme Member 16 August 2014 7,176 Θεσσαλονίκη 12 November 2017 #21 Old School, Step Brothers, Blades of Glory, Talladega Knights, Anchorman, Semi-Pro, Goon και πολλά άλλα "διαμάντια" που τώρα δεν μου έρχονται...
Old School, Step Brothers, Blades of Glory, Talladega Knights, Anchorman, Semi-Pro, Goon και πολλά άλλα "διαμάντια" που τώρα δεν μου έρχονται...
teddy743 Supreme Member 16 August 2014 7,176 Θεσσαλονίκη 12 November 2017 #22 ααα και η αξέχαστη: Casa de mi Padre ...είναι από αυτές που σου βγαίνει η μασημένη πίτσα από την μύτη από τα γέλια.
ααα και η αξέχαστη: Casa de mi Padre ...είναι από αυτές που σου βγαίνει η μασημένη πίτσα από την μύτη από τα γέλια.
P pathfinder AVClub Addicted Member 28 October 2007 1,528 Πικέρμι 13 November 2017 #23 Εγώ είδα προχτές stand-up με τον Kevin Hart! Ειλικρινά ειχα να γελασω πααααρα πολυ έτσι! Έκλαιγα από τα κλαμματα! Η εκπομπή λέγεται Kevin Hart:What now ? (το εχει και το Netflix) Αλλο Stand-up που προτείνει κανείς?
Εγώ είδα προχτές stand-up με τον Kevin Hart! Ειλικρινά ειχα να γελασω πααααρα πολυ έτσι! Έκλαιγα από τα κλαμματα! Η εκπομπή λέγεται Kevin Hart:What now ? (το εχει και το Netflix) Αλλο Stand-up που προτείνει κανείς?