Αμερικάνικο 3G - Unlock?

17 June 2006
26,261
Αθήνα
Ενας γνωστός μου ήρθε από Αμερική και έφερε ένα 3G που ως γνωστόν εδώ δεν δουλεύει.

Τα στοιχεία της συσκευής είναι :

Model: MB705LL λευκό. 3G 16Gb

Firmware : 4.2.1 (8C148)

Modem firmware: 05.15.04

Γίνεται unlock και αν ναι με ποιό πρόγραμμα;

Ενας γνωστός μου ήρθε από Αμερική και έφερε ένα 3G που ως γνωστόν εδώ δεν δουλεύει.

Τα στοιχεία της συσκευής είναι :

Model: MB705LL λευκό. 3G 16Gb

Firmware : 4.2.1 (8C148)

Modem firmware: 05.15.04

Γίνεται unlock και αν ναι με ποιό πρόγραμμα;

Jailbreak και μετα unlock με ultrasnow !!!

Cydia Source http://repo666.ultrasn0w.com

για το ultrasnow

Πρεπει να δει τι baseband εχει και αν γινεται για το συγκεκριμενο.
Εχω ενα αμρικανικο iphone4 και δεν εχει βγει τιποτα για unlock εκτος απο μια καρτα που κυκλοφορει που υποσχεται ξεκλειδωμα με 30 ευρω.

http://www.vnp.gr/index.php?target=products&product_id=1825

Την εχει χρησιμοποιησει κανεις?

Ναι αλλά το τηλέφωνο είναι παρθένο δεν έχει γίνει ποτέ JB οπότε δεν υπάρχει Cydia για να κάνω add to repo.

Και δεύτερον, θα μπορέσει να ξαναλειτουργήσει στην Αμερική με την original ΑΤ&Τ sim;

Ναι αλλά το τηλέφωνο είναι παρθένο δεν έχει γίνει ποτέ JB οπότε δεν υπάρχει Cydia για να κάνω add to repo.

Και δεύτερον, θα μπορέσει να ξαναλειτουργήσει στην Αμερική με την original ΑΤ&Τ sim;

Θα χρειαστει να δεις απο iphonehellas να κατεβασεις update συγκεκριμενης εκδοσης firmware (που θα περασεις manually) οπου υπαρχει δυνατοτητα για JB και μετα unlock για το δικο σου baseband.
Δηλαδη μην κανεις update απο Itunes επουδενι.

Για το δευτερο δεν γνωριζω σορρυ.

Θα πρέπει να του περάσει κάποιο fw το οποίο να δέχεται Unlock. Σχεδόν όλα μέχρι και το 4.1 αν δεν κάνω λάθος έπαιρναν unlock, για τα μεταγενέστρεα έχω χάσει λίγο την επαφή.
Το 3G (σε αντίθεση με το 3Gs και το 4άρι) μπορεί να κάνει rollback σε παλιότερο firmware, ανεξαρτήτως baseband. Η διαδικασία είναι πολύ απλή: κατεβάζεις από το iphonehellas το αρχείο με το firmware που θες. Από iTunes πατάς shift+restore και επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες. Όλη η διαδικασία περιγράφεται λεπτομερέστατα εδώ και είναι πραγματικά πολύ απλή.
Αφού του περάσει το επιθυμητό fw τότε για το ξεκλείδωμα υπάρχουν άπειρα εργαλεία (συνήθως κάνουν ταυτόχρονα jb και unlock).

Θα πρέπει να του περάσει κάποιο fw το οποίο να δέχεται Unlock. Σχεδόν όλα μέχρι και το 4.1 αν δεν κάνω λάθος έπαιρναν unlock, για τα μεταγενέστρεα έχω χάσει λίγο την επαφή.
Το 3G (σε αντίθεση με το 3Gs και το 4άρι) μπορεί να κάνει rollback σε παλιότερο firmware, ανεξαρτήτως baseband. Η διαδικασία είναι πολύ απλή: κατεβάζεις από το iphonehellas το αρχείο με το firmware που θες. Από iTunes πατάς shift+restore και επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες. Όλη η διαδικασία περιγράφεται λεπτομερέστατα εδώ και είναι πραγματικά πολύ απλή.
Αφού του περάσει το επιθυμητό fw τότε για το ξεκλείδωμα υπάρχουν άπειρα εργαλεία (συνήθως κάνουν ταυτόχρονα jb και unlock).

Τα ιδια λεμε :a0210: