Άμεση αγορά OLED τηλεόρασης 65"

Η C1 είναι το γενικό μοντέλο, το δεύτερο νούμερο ξεχωρίζει α. Το χρώμα από πίσω, κάποια έχουν λευκή πλάτη β. την περιοχή που προορίζεται να πωλείται.
Μπορεί να κάνω λάθος αλλά C14, C15(λευκή νομίζω) είναι τα EU μοντέλα, Γερμανία νομίζω έχει 17,18 και 11 και 12 είναι μοντέλα για Πολωνία (νομίζω εκεί είναι το εργοστάσιο), Βουλγαρία, Ρουμανία ίσως.

Όπως και να'χει, πέρα απ' το χρώμα είναι ίδιες, τα ίδια firmware παίρνουν, έχουν όλες τις γλώσσες κτλ. Εγώ με C11 το γύρισα για λίγο στα Ελληνικά να δοκιμάσω τις φωνητικές εντολές, δούλεψε αλλά χάλια οι φωνητικές. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι με το C11 δεν μπορείς να πάρεις τα promotion της ελληνικής LG. Τώρα για εγγύηση, τι να σου πω, υποθέτω τα 2 χρόνια καλύπτονται γενικά, εγώ ψώνισα και εγγύηση/ασφάλιση απ' την LG αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει αν την χρειαστώ.
 
  • Like
Reactions: Omofonos
Πολύ διευκρινιστική η απάντησή σου. Ευχαριστώ.
Έκλεισα την LG OLED65C14LB 65'' στα 1979. Απ ότι μου είπαν μπορώ να χρησιμοποιήσω την δωροεπιταγή (200 ευρώ) όπως θέλω,
οπότε θα κάνω επέκταση της εγγύησης μέσα απ το site της LG.
Την Παρασκευή θα την έχω.