AMP A100 Kit

Μηπως να μεταφερθει το θεμα απο τους συντονιστες στην κατηγορια DIY για να ακουσω καποια αποψη?

Με τοσο βαρος και απο Κινα, (φορους, φπα) το βλεπω να βγαινει στα 1200-1500 ευρω.
Αμφιβολου ποιοτητας και σε μορφη κιτ, πολυ δυσκολα θα το τολμουσα.
Με αυτα τα λεφτα σε μεταχ/νο, εχεις πολλες επιλογες.
Εκτος και αν θελεις οπωσδηποτε, να φτιαξεις κατι, μονος σου (επισης πολλες και φθηνοτερες επιλογες).

Ευχαριστω platon για την απαντηση σου! Το ξερω οτι αν παρω ολο το κιτ δεν αξιζει! Αλλα ελεγα να επερνα μονο τα τελικα σταδια! Μιλαω με τον κινεζο μεσω mail και περιμενω να μου πει το κοστος μονο για τα τελικα σταδια! Θελω πολλα βατ για τα ηχεια που εχω. Σκεφτομουν τον P101 του rod elliot αλλα απο αυτα που εχω ακουσει δεν ειναι τιποτα το ιδιαιετερο σε ηχο! Εχεις να προτεινεις κατι σε DIY?

Re: Απάντηση: AMP A100 Kit

Ευχαριστω platon για την απαντηση σου! Το ξερω οτι αν παρω ολο το κιτ δεν αξιζει! Αλλα ελεγα να επερνα μονο τα τελικα σταδια! Μιλαω με τον κινεζο μεσω mail και περιμενω να μου πει το κοστος μονο για τα τελικα σταδια! Θελω πολλα βατ για τα ηχεια που εχω. Σκεφτομουν τον P101 του rod elliot αλλα απο αυτα που εχω ακουσει δεν ειναι τιποτα το ιδιαιετερο σε ηχο! Εχεις να προτεινεις κατι σε DIY?
Βαγγέλη τι έχεις ακούσει για τον Ρ101 και από ποιους, εσύ ο ίδιος το έχεις ακούσει κάπου για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα;

Καλησπερα Νικο! Για τον P101 εχω ακουσει οτι ειναι καλος σε γκαζια αλλα δεν εχει τοσο καλο ηχο! Τωρα τι σημαινει αυτο δεν ξερω δεν εχει καλα ψιλα δεν εχει καλα μπασα,μεσαια? Δεν ειανι ηχος ΗΙ END.Δεν ξερω! Δεν βρηκα και τον Αντωνη να τον ρωτησω Δυστυχως δεν τον εχω ακουσει!

Μου απαντησε ο κινεζος μονο για τις πλακετες θελει 400 ευρω μαζι με μεταφορικα!ειναι και παλι πολλα τα λεφτα!

Απάντηση: Re: AMP A100 Kit

δες και αυτο http://www.diyaudio.com/store/amplifier-circuit-boards/power-amplifiers/other-amps/p-diyab-2v20.html
το εχω ξεκινησει αλλα θα αργησει πολυ ακομα

Καλο φαινετε και αυτο και απο οτι διαβαζω τον αποκαλουν HQ AUDIO. τον εχεις ακουσει?
αν καταλαβα καλα μπορεις να επιλεξεις αναμεσα σε πολλα τρανσιστορ? Εσυ ποια θα βαλεις?

βρε συ τι ψαχνεις ακριβως? καλα θα παιξει, οτι σου βγαζουν οι πηγες και ο προ σου θα στα δωσει
οχι δεν το εχω πιασει στα σοβαρα, ακομα στα σκαρια ειμαι αλλα θα αργησει πολυ, τον εχω βαλει στην καταψυξη προς το παρον
απο τρανζιστορ καπου εχω το bom μου απο mouser, αν το βρω θα στο στειλω
Γενικα εχεις πολλες επιλογες αλλα το bom μονο παει τουλαχιστον 80-100 ευρω και μετα εχεις μετασχηματιστες, κουτια κτλπ.