Ampe A78 Tablet Octa Core με 140€

18 June 2006
8,278
Θεσσαλονίκη
Ampe_A78_Tablet.jpg

Pandawill.com/

Το παρήγγειλα πριν μερικές μέρες. Η χρήση του θα ειναι σαν κινητό τηλέφωνο αφου το 5,7 ιντσών που έχω δε με καλύπτει πια. :twoguns:
Ελπίζω να έκανα καλή αγορά . Για πείτε μου κι εσείς την άποψη σας , οχι για το μέγεθος (γι αυτο ειμαι σίγουρος) αλλά για τα
χαρακτηριστικά του και αν το θεωρείτε καλή επιλογή. Όταν με το καλό έρθει θα σας κανω μια παρουσίαση

Specs_Ampe_A78.png

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator:
Re: Ampe A78 Tablet Octa Core με 140

Like! Φαίνεται, από τα χαρακτηριστικά του, αρκετά καλό αφού βλέπω είναι και τηλέφωνο και 7άρι, όλα σε ένα, μην το συζητάς, μεγειά σου φίλε!

Μόνο για την ποιότητα της οθόνης θα ανησυχούσα, ειδικά στον ήλιο. Αυτό δυστυχώς μόνο σε βίντεο μπορεί να φανεί, οι φωτογραφίες του site δεν βοηθούν.

Στο "στούντιο" πάντως φαίνεται καλή.

Απάντηση: Ampe A78 Tablet Octa Core με 140

Λοιπόν , το παρέλαβα σήμερα.
Μου ήρθε μετά από 28 μέρες.

Η συσκευασία , ένα μαύρο όμορφο κουτί εσωκλείνει το τηλέφωνο – tablet , το φορτιστή ( αμερικάνικος με ευρωπαϊκό ανταπτορα ) , το καλώδιο mini usb , τα τυπικής ποιότητας ακουστικά, μια flipcase με μεγάλο παράθυρο , κι ένα αναλυτικό manual στα κινέζικα για όποιον ξέρει να τα διαβάζει.

Η συσκευή με την πρώτη ματιά είναι αρκετά στιβαρή και ολόιδια (αν και βαρύτερη) με το samsung Tab 4 . Δεν ανοίγει όλο το πίσω μέρος παρά μόνο ένα μικρο κομμάτι αυτού για να βάλεις τις δυο sim (μια κανονική και μια μικρή) και την κάρτα sd. Άρα μπαταρία δεν αλλάζουμε.

Η οθόνη του (φοράει ζελατίνα προστασίας από μαμά) είναι όλα τα λεφτά .
Πολύ φωτεινή ακόμα και χαμηλωμένη , σχεδόν βλέπεις και με κόντρα ήλιο. Πολύ καλό και το μαύρο της αλλά και η χρωματική της απόδοση. Το IPS κάνει εξαιρετική δουλειά αφού βλέπεις σχεδόν την ίδια εικόνα από κάθε γωνιά θέασης.
Σε αναπαραγωγή 1080p video δεν σκαλώνει πουθενά , έχει μια αίσθηση 3D και πολύ καλή ευκρίνεια.
Οι 2 κάμερες του είναι τυπικές ( 8 και 13 mpx ) και για κάποιον που δεν ασχολείται ιδιαίτερα με την φωτογραφία θα του φανούν εξαιρετικές οι φώτο που θα βγάλει. Μάλιστα η εφαρμογή για τη φωτογραφική που φοράει έχει πάρα πολλά κόλπα , ακόμα και focus κατ επιλογή, ενώ το φλας του είναι αρκετά δυνατό ώστε να καλύψει μια απόσταση στα 3 – 4 μέτρα. Το video που τραβά κυμαίνεται κι αυτό στα τυπικά 1080p των κινητών με αρκετά smooth κίνηση.
Το OTG απ την usb δουλεύει μια χαρά , διαβάζοντας στικάκι κανονικά.
Στα games ότι κι αν του έβαλα το έπαιξε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το gps του κλείδωσε πολύ γρήγορα στους δορυφόρους.
Το περιβάλλων του είναι ιδιαίτερα καλοστημένο και μοιάζει αρκετά με αυτό των samsung .
Η μπαταρία του τώρα, αν και είναι πολύ νωρίς να την κρίνω ( μια φόρτιση μόνο) μου κράτησε κάνα δίωρο με σχεδόν συνεχόμενη χρήση. Ελπίζω μετά τις 6 – 7 φορτίσεις να βελτιωθεί κάπως.

Πάμε τώρα και στ' αρνητικά που δεν είναι και πολλά. Το βασικότερο όλων είναι ο ήχος. Αν και πολύ δυνατό το ηχειάκι του δεν βγάζει καθόλου μπάσο. Παίζει σαν τενεκές. Παρόμοια συμπεριφορά έχει και το ηχείο του τηλεφώνου αν και εδώ δεν είναι τόσο τραγικά τα πράματα , μπορώ να ζήσω και με μέτριο ήχο. Στ ακουστικά πάντως παίζει μια χαρά. Το καπάκι που βγαίνει στο πίσω – πάνω μέρος για να τοποθετήσεις τις κάρτες θέλει προσοχή όταν το αφαιρείς καθώς είναι πολύ λεπτό και αν κάνεις απότομες και βιαστικές κινήσεις μπορεί και να σου μείνει στο χέρι.

Επίσης εχει εγκατεστημένες καμιά 10ρια κινέζικες εφαρμογές που δεν μπορώ να τις ξηλώσω με την καμία , παρά μόνο να τις κάνω ανενεργές. Αν κάποιος γνωρίζει πως θ απαλλαγώ απ αυτές , περιμένω τη βοήθεια του.

Σε γενικές γραμμές το ταμπλετακι – τηλέφωνο για 140 που ζητάει είναι κελεπούρι . Αν δεν έχετε ενδοιασμούς με το μέγεθος του και το μπάτζετ σας δεν ξεπερνά τα 150 , αλλά δεν θέλετε να κάνετε και συμβιβασμούς στα χαρακτηριστικά της συσκευής , τότε σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Αυτά για τωρα . Θα επανέλθω κάποια στιγμή ´αν παρατηρήσω κάτι νεότερο.

όχι κελεπούρι, τεφαρίκι και λίγα λέω...

Για τις κινεζιές μήπως κάποια ρομ λύσει το θέμα, μήπως όμως αποτελούν κομμάτι από το λειτουργικό, μήπως εάν γίνει ρουτ?

Απάντηση: Ampe A78 Tablet Octa Core με 140

Σιμο λογικά θέλει ρουτ αλλα δεν εχω ιδέα πως το κάνω . Οι κινεζιες ειναι χαζοεφαρμογες τύπου κινεζικος browser , cleaner, για εξοικονομηση μπαταριας , κλπ
Μετα απο μερικές μέρες συμβίωσης μαζί του εχω πάθει πλάκα. Ειναι ¨σφαίρα¨σε όλα , και βλέπεις κόντρα στον ηλιο κανονικότατα με τέρμα όμως την φωτεινότητα . Στο Antutu χτύπησε κοντά 28.000

Re: Απάντηση: Ampe A78 Tablet Octa Core με 140

Σιμο λογικά θέλει ρουτ αλλα δεν εχω ιδέα πως το κάνω . Οι κινεζιες ειναι χαζοεφαρμογες τύπου κινεζικος browser , cleaner, για εξοικονομηση μπαταριας , κλπ
Μετα απο μερικές μέρες συμβίωσης μαζί του εχω πάθει πλάκα. Ειναι ¨σφαίρα¨σε όλα , και βλέπεις κόντρα στον ηλιο κανονικότατα με τέρμα όμως την φωτεινότητα . Στο Antutu χτύπησε κοντά 28.000
Δεν μπορεί κάτι θα υπάρχει στο xda