Αν αξιζει!!

portishead_28

New member
2 October 2009
77
Loutraki
Καλησπερα σας, πριν προβω σε αγορα ηθελα να ρωτησω. Μου προσφερουν καινουργια ηχεια avart mask2(2ηχεια) με sub avart concept καθως και ενισχυτη της ιδιας εταιριας(δεν θυμαι ακριβως μοντελο) αλλα μου ειπε ολα ειναι καινουργια 2010. Ειναι αντιπροσωπος και μου τα δινει τιμη χονδρικης 650ε. Αξιζει η προτιμαται αλλη λυση;; Εχω pioneer kuro 5090h σε χωρο 28τ.μ τετραγωνισμενο. Ακομα δεν την εχω ανοιξει γιατι δεν εχω ηχεια!!!

Επαγγελματικου προσανατολισμου δειχνουν
Λεπτομερειες ξερεις?
Ποιος ενισχυτης / ηχεια ?

O ενισχυτης δεν ειναι πολυκαναλος, για home cinema δεν σε ενδιαφερει ?

ναι και ιδιαιτερα για ταινιες και οχι τοσο μουσικη. ειμαι ασχετος οπως καταλαβαινεις για αυτο θελω βοηθεια!

ok, στα γρηγορα.
Θα χρειαστεις 5 ηχεια, ενα subwoofer, και εναν ολοκληρωμενο πολυκαναλο ενισχυτη.
Απο εκει και περα, μια πηγη (dvd ή blu ray player)

Τα παραπανω ειναι τα minimum

Ο ενισχυτης ο παραπανω του λινκ σου ειναι ικανος να οδηγησει μονο ενα ζευγαρι ηχειων.
Κατα δευτερον δεν ειναι ενισχυτης ΑV, αρα ειναι αχρηστος για την χρηση που θελεις

νοιωθω 1η δημοτικου. σημερα θα μαθω το Α. παιδια ευχαριστω για την αμεσοτατη απαντηση. δεν προχωραω σε αγορα, και ψαχνω..
δυνατοτητα ακροασης δεν μπορω να εχω.

Τα μηχανήματα αυτά είναι για επαγγελματική χρήση και όχι για οικιακή , μερικά από τα ηχεία είναι και για οικιακή χρήση αλλά σίγουρα δεν συνιστώνται για την περίπτωση σου .