αν έχεις τύχη.........

ο ΜΟΝΟΣ λόγος που σκέφτομαι να πάρω suv... γιατί με το ΜΙΝΙ, ούτε που θέλω να το σκέφτομαι!

Re: Απάντηση: αν έχεις τύχη.........

ο ΜΟΝΟΣ λόγος που σκέφτομαι να πάρω suv... γιατί με το ΜΙΝΙ, ούτε που θέλω να το σκέφτομαι!

Αν νομίζεις ότι με το SUV θα γλυτώσεις από μετωπική με νταλίκα...

όχι ρε π@ύστη μου !!!!
τι γλίτωσε το παληκάρι
ότι οδηγός και να είσαι άμα δε σε πάει η ρουφιάνα η τύχη άστα!

δεν είναι η εθνική αυτή πάντως ,,
... και δεν έχουμε κόκκινες ταμπέλες επισήμανσης κλειστής στροφής , ουτε ταμπέλες για άγρια ζώα στην εθνική Πατρών , ... και δεν έχει πουθενά πυλώνες υπερυψηλής στην διαδρομή και τα ξερόδενδρα αυτά θυμίζουν κεντρική Ευρώπη ,, γενικά δεν .. είναι η Πατρών αυτή

Πάντως το abs μαζί με τα γρήγορα αντανακλαστικά βοήθησαν τον οδηγό να αποφύγει την σύγκουση. Αν δεν είχε abs ακόμα και ο καλύτερος οδηγός μάλλον δεν θα είχε αυτήν την τύχη..

Re: Απάντηση: αν έχεις τύχη.........

δεν είναι η εθνική αυτή πάντως ,,
... και δεν έχουμε κόκκινες ταμπέλες επισήμανσης κλειστής στροφής , ουτε ταμπέλες για άγρια ζώα στην εθνική Πατρών , ... και δεν έχει πουθενά πυλώνες υπερυψηλής στην διαδρομή και τα ξερόδενδρα αυτά θυμίζουν κεντρική Ευρώπη ,, γενικά δεν .. είναι η Πατρών αυτή

Εχει αναρτηθεί και σε άλλο forum το συγκεκριμένο βίντεο. Ασφαλώς και δεν πρόκειται για την Κορίνθου - Πατρών. Από άλλη χώρα είναι αυτό.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: αν έχεις τύχη.........

Αν νομίζεις ότι με το SUV θα γλυτώσεις από μετωπική με νταλίκα...

Προφανώς και όχι!

σε πολλές περιπτώσεις όμως, ενα suv είναι πιο ασφαλές σε περίπτωση σύγκρουσης.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: αν έχεις τύχη.........

Προφανώς και όχι!

σε πολλές περιπτώσεις όμως, ενα suv είναι πιο ασφαλές σε περίπτωση σύγκρουσης.

Νομίζεις Δημήτρη !!!!
και να φανταστείς οτι ήταν στην ιδια κατεύθυνση , αλλα ακόμα και σταματημένο να ήταν το σχολικό παλι α ηταν μικρότερη η σύγκρουση !

4815769b2f4d0hummer_vs_schoolbus_01.jpg

τα hammer περνάνε απο crash test?

και για να το πω και διαφορετικά,

σκέψου αντί για το hammer ένα άλλο αυτοκίνητο με το μισό σχεδόν ύψος...

btw, το hammer έχει σχεδόν διαλυθεί και το λεωφορείο είναι σχεδόν ατσαλάκωτο(!!!)

Εγώ δεν καταλαβαίνω , ο τύπος τί (γιατί) βιντεοσκοπούσε την διαδρομή.
Λες και περίμενε οτι κάτι θα του συμβεί.!

Τεσπα ,μόνο που το είδα και θυμήθηκα την Κορίνθου-Πατρών, μου φτάνει να μετρήσει ταχυκαρδίες νυχτιάτικα...

????
τι εννοείς ?

Καλημερα,μη παρεξηγηθω φιλε μου,δε πηγαινε σε'σενα αυτο που ειπα,τροπος του λεγειν μερικες φορες αν δουμε κατι ρε παιδι μου που μας προκαλει εντυπωση και δεος...λεμε αυτη την λεξη με συγκεκριμενο τροπο και χροια... :D