Αν είναι δυνατόν

lazgr

Senior Member
28 March 2008
313
Αγόρασα το PS3 με 40GB 400 ευρώ πριν ένα μήνα. Τότε το PS3 60GB κόστιζε 600 ευρώ. Τώρα πουλάνε το PS3 με 80GB 400 ευρώ. Πάνε καλά? Χθες μου πουλάς 40GB 400 ευρώ και σήμερα με τα ίδια λεφτά 80GB?

Πάλι καλά που δεν αγόρασα το PS3 60GB με 600 ευρώ.

Κι εγω όταν αγόρασα το αυτοκίνητό μου....10 μήνες μετά μείωσαν την τιμή του κατά 2500 ευρώ!
Επίσης ένα χρόνο μετά που αγόρασα τον προβολέα μου η εταιρεία έβγαλε το νέο και καλύτερο μοντέλο 1200 ευρώ φτηνότερο!

Αγόρασα το PS3 με 40GB 400 ευρώ πριν ένα μήνα. Τότε το PS3 60GB κόστιζε 600 ευρώ. Τώρα πουλάνε το PS3 με 80GB 400 ευρώ. Πάνε καλά? Χθες μου πουλάς 40GB 400 ευρώ και σήμερα με τα ίδια λεφτά 80GB?

Ακόμα δεν έχεις συνηθίσει την κατάσταση αυτή;!
Αφού έτσι πάει το πράμα εδώ και χρόνια!
"Απίστευτο αλλά αληθινό!"

Κι ομως ειναι πολυ λογικο. Μεταξυ του 40 και του 80 η μονη διαφορα ειναι αυτη
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305611
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303860
.οι σκληροι που εχει μεσα βεβαια ειναι seagate αλλα καταλαβαινεις πως η διαφορα τους ειναι πολυ μικρη και δικαιολογει την ίδια τιμή πωλησης.

Αντίθετα στο 60ρι μιλάμε για αλλο Hardware, παραπανω usb ,card reader και το σημαντικότερο όλων συμβατότητα με ps2...

Εγώ δηλαδή που αγόρασα το ps3 60Gb πριν κανα χρόνο με 650ευρώ, σκέτο, τι πρέπει να πώ.

Έτσι είναι ρε παιδιά τι να κάνουμε. Και εγώ αγόρασα το laptop μου και μετά από 1 μήνα βγήκε το ανανεωμένο μοντέλο με καλυτερα γραφικά και hdmi, 100 ευρώ φθηνότερο :BXVZCBXZ6:

Ευτυχως που δεν αγορασες xbox360 μια και σε λιγο καιρο θα το δινουν δωρο σαν ενθετο μαζι με τις εφημεριδες στα περιπτερα! :flipout:

Και υπάρχουν και χειρότερα, παλιότερα μου ζήτησαν κινητό που έκανε 800Ε, το πήρα 650 για να το δώσω και την άλλη μέρα το πρωί έκανε 450 :BDGBDGB53:

Ευτυχώς που πρόλαβα και το έδωσα.......

εγω πηρα γυναικα , και τον αλλο μηνα βρηκα καλυτερη και μικροτερη:cool4:
καλως σας βρηκα ολους -bye-

Απάντηση: Re: Αν είναι δυνατόν

Κι εγω όταν αγόρασα το αυτοκίνητό μου....10 μήνες μετά μείωσαν την τιμή του κατά 2500 ευρώ!
Επίσης ένα χρόνο μετά που αγόρασα τον προβολέα μου η εταιρεία έβγαλε το νέο και καλύτερο μοντέλο 1200 ευρώ φτηνότερο!

εμένα σε δυο μέρες (για το αυτοκίνητο).

Ευτυχως που δεν αγορασες xbox360 μια και σε λιγο καιρο θα το δινουν δωρο σαν ενθετο μαζι με τις εφημεριδες στα περιπτερα! :flipout:

Εγώ πάντως πήρα το XBOX με τον 20άρη (Premium) από τα carrefour πέρισυ με 190 . Δεν βλέπω να έχει πέσει πολύ από τότε...

Όσον αφορά στους H/Y η πίκρα είναι μεγάλη. Γι' αυτό και κοιτάς πάντα την καλύτερη τιμή / απόδοση σχετικά με τη δουλειά που το θέλεις.

Το PS3 το 60άρι ήταν δύο κονσόλες σε μία, αφού έπαιζε και τα του PS2. Δεν υπάρχει σύγκριση.