ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 37ΠΦ9731

DASKMAN

New member
17 October 2007
71
xania
ΚΑΛΗΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΕ 0096 ΑΠΟ 0089 ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΕΝΟ ΤΟ ΣΤΙΚ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΒΘΜΙΣΗ?ΔΟΥΛΕΥΕΙ? ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΤΙΚ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΦΙΛΙΠΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ..ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΣΤΙΚ ΜΗΠΩΣ?

Βρήκα κι εγώ την αναβάθμηση αυτή στο site της Philips για τη συγκεκριμένη οθόνη που την έχει ένας φίλος μου.Θέλω να σε ρωτήσω το εξής.Του έδωσα τον κωδικό να μπει στο κρυφό μενού της και μου είπε οτι έβγαλε μήνυμα οτι αν συνεχίσει δεν θα ισχύει η εγγύηση της τηλεόρασης.Πως θα δει τι έκδοση έχει χωρίς να χάσει την εγγύηση?Πρέπει να μπεί οπωσδήποτε μέσα στο μενού αυτό?
Και κάτι άλλο.Αν πχ έχει την παλιά έκδοση όπως και η δική σου,τι παραπάνω θα έχει η νέα έκδοση?Βελτιώνει τίποτα?Γιατί στο site της Philips δεν αναφέρει τι κάνει η καινούρια έκδοση.Θα χάσει την εγγύηση αν δοκιμάσουμε με ένα στικ να του κάνουμε αναβάθμηση?

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΦΙΛΙΠΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΕΝΟΥ..ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝ ΠΑΕΙ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΡΕΧΟΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ 0030ΦΕΥΓΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ