Αναβαθμιση ακουστικων μεχρι 250 ευρω

route66

Senior Member
3 July 2006
343
Καλησπερα και παλι. Επειδη ακουω μουσικη απο το κινητο μου και τα ακουστικα στο κουτι ηταν απλα απαραδεκτα θελω να αγορασω ενα ζευγαρι καλα ακουστικα.
Εχω διαβασει διαφορα reviews και καποια στιγμη ειχα παει στον Νακα και πηρα τα Sensheisser CX6 τα οποια σαφως ηταν καλυτερα απο αυτα που υπηρχαν στο κουτι τις συσκευασιας, ομως σκεφτομαι για κατι καλυτερο.
Κυριως κατεβαζω αρχεια FLAC και εχω καταληξει στα
ΚLIPSCH CUSTOM 3 που τα εχει κανει τεστ και ο ηχος και στα Βεyedynamic T50p
που και αυτα απεσπασαν πολυ καλες διακρισεις.
Με ενδιαφερει να ακουγονται καπως δυνατα και να ειναι ανετα στο αυτι.
Σιγουρα τα Τ50p που δεν ειναι in ear θα ειναι πιο ανετα αλλα ειναι και πιο μεγαλα κατι που δεν ειναι συνηθισμενο να βλεπεις καποιον στο δρομο με μεγαλυτερα ακουστικα απο τα συνηθισμενα in ear.
Αν εχετε καποιες αλλες προτασεις ευπροσδεκτες.
Σας ευχαριστω

Καλησπερα.

Τα beyerdynamic t50p πρεπει να ειναι καλα ακουστικα για τη χρηση που τα θες,αφου εισαι διαθετημενος να ξοδεψεις αρκετα χρηματα.Δεν τα εχω δοκιμασει ομως,αν μπορεις να τα βρεις καπου να τα τεσταρεις με το κινητο σου...Βεβαια αυτο με το κινητο με προβληματιζει λιγο.Φανταζομαι θα εχεις καποιο πολυ καλο μοντελο,για να λες και flac κτλ.

Επισης σε παρομοιο στυλ και τιμη βγαζει και η b&w ενα ζευγαρι καλα ακουστικα για φορητη χρηση,τα οποια ουτε αυτα τα εχω δοκιμασει.Βεβαια και αυτα και τα προηγουμενα της beyer θελω και εγω να τα ακουσω καποια στιγμη πως παιζουν απο φορητη συσκευη.

Αυτο που μπορω να σου πω απο την πλευρα μου,ειναι οτι τιμια ακουστικα για φορητη χρηση βγαζει η koss.Εγω εχω δυο μοντελα,τα portapro και τα ksc75(κλιπακια).Βεβαια η ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι και η καλητερη,αλλα ηχητικα για τα λεφτα τους ειναι αρκετα εως πολυ καλα.Ειδικα τα ksc75(και τα portapro ειναι καλα)αν τα φτιαξεις λιγο να καθονται οπως πρεπει στα αυτια,ο ηχος τους ειναι μια μικρη εκπληξη,ιδιατερα αν σκεφτεις πως μπορεις να τα βρεις στο internet γυρω στα 20 ευρω.Απο ηχομονωση ομως...τιποτα,ουτε το ενα,ουτε το αλλο.

Τωρα βεβαια επειδη λες οτι μπορεις να διαθεσεις ενα σεβαστο ποσο,ψαξτο λιγο με τα beyer και b&w.Επισης κοιτα μηπως μπορεις να δοκιμασεις και τα akg k450,φαινονται ενδιαφερον για φορητη χρηση.

Τελος,ενα μελος εδω εχει τα sennheiser pxc 450 noise cancelling και αναφερει οτι ειναι πολυ καλα(τα χρησιμοποιει και με hi end mp3 player)αλλα ειναι μεγαλουτσικα μαλλον και ισως ξεφευγουν και απο την τιμη που θες.

Γιαννη σε ευχαριστω για την απαντηση τα akg φαινονται καλα ακουστικα αλλα ειναι πολυ φτηνα και νομιζω οτι θελω να ανεβω κατηγορια.
Τα Senshieser φαντ;αζομαι ειναι πολυ καλα ακουστικα αλλα δεν μπορω να βγω στον δρομο ετσι αλλα και νομιζω οτι ειναι κυριως για το σπιτι....
Τα Beyer δεν τα εχω ακουσει ακομα αλλα αν βρω καποιο μαγαζι που τα εχει θα τα ακουσω και ειναι πιο συμαζεμενα.
Για τα Klipsch εχεις ακουσει καλα λογια;

Οχι,δυστυχως για τα klipsch δεν ξερω κατι να σου πω.Παντως ψαξε λιγο και στο headfi,μπορεις να βρεις πολλες αποψεις εκει.

Παντως κατα τη γνωμη μου καλο θα ηταν να ακουσεις και αυτο που θα παρεις πρωτα,και να δεις αν ειναι βολικο στην εφαρμογη κτλ,αν και δεν ειναι και τοσο ευκολο παντα.Ενημερωσε παντως αν τεσταρεις κανα μοντελο!

Supersonic τα akg τα ειδα αλλα αισθητικα δεν μου αρεσουν καθολου( ειναι και αυτος ενας παραγοντας) αλλα επισης μου φαινονται πολυ μεγαλα. Ευχαριστω παντως. Θα κοιταξω και στους καταλογους της Senheisser

Eκτωρα πρωτη φορα γνωριζω αυτην την εταιρεια. Εχεις προσωπικη εμπειρια ειναι καλα;

Re: Απάντηση: Αναβαθμιση ακουστικων μεχρι 250 ευρω

Τα Senshieser φαντ;αζομαι ειναι πολυ καλα ακουστικα αλλα δεν μπορω να βγω στον δρομο ετσι αλλα και νομιζω οτι ειναι κυριως για το σπιτι....

Τα 450 Sennheiser PXC 450 NoiseGard Active Noise-Canceling κύρια αποστολή τους έχουν τη χρήση σε ταξίδια με μέσα μαζικής μεταφοράς.

Τελικα κατεληξα στα Senheisser IE8 τα οποια εινα το ακριβοτερο μοντελο της σειρας in ear (noise cancelation) και φυσικα δεν τα πηρα απο Ελλαδα σε πολυ καλυτερη τιμη....
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

Eκτωρα πρωτη φορα γνωριζω αυτην την εταιρεια. Εχεις προσωπικη εμπειρια ειναι καλα;

Προσωπική εμπειρία όχι (ακόμη, γιατί μάλλον θα πάρω τα iphone dedicated που έχει).

Είναι πάντως εταιρεία εξειδικευμένη στα in ear ακουστικά.

http://www.etymotic.com/

Καλορίζικα τα senn.

Σε ευχαριστω Εκτωρα εχω διαβασει τα reviews και γενικα γραφουν καλα λογια.
Τα περιμενω απο Αγγλια...