Αναβαθμιση από Pioneer VSX 930 σε τι;

allareas

Established Member
26 May 2009
287
Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους, είμαι σε διαδικασία αναζήτησης για να αντικαταστήσω τον Pioneer VSX 930 και κοιτούσα (σε μτχ) τον Denon 2600h ή τον 1700h, αξίζει η αλλαγή αυτή ή θα είναι τσάμπα κόπος; Τα ηχεία που έχω (και δεν έχω σκοπό να αλλάξω άμεσα) είναι τα KEF IQ7, IQ2C & IQ1 με subwoofer το Arendal 1961s.

Ο λόγος της αντικατάστασης είναι για αναβάθμιση, ή σου λείπει κάποιο feature; Ή μήπως σου κάνει νερά ο ενισχυτής (δηλαδή είναι στα τελευταία του) ;
Αν πρόκειται για αναβάθμιση τότε πρέπει να κοιτάξεις της επόμενης κατηγορίας ενισχυτή, κάτι σε Denon AVC-X3800H για να έχει νόημα η αλλαγή.

• Like
Reactions: allareas
Ο λόγος της αντικατάστασης είναι για αναβάθμιση, ή σου λείπει κάποιο feature; Ή μήπως σου κάνει νερά ο ενισχυτής (δηλαδή είναι στα τελευταία του) ;
Αν πρόκειται για αναβάθμιση τότε πρέπει να κοιτάξεις της επόμενης κατηγορίας ενισχυτή, κάτι σε Denon AVC-X3800H για να έχει νόημα η αλλαγή.
δε μου κάνει νερά ο ενισχυτής, απλά ήθελα κάτι περισσότερο σύγχρονο και future proof για το μελλον (λάθος διατύπωση η αναβάθμιση).

Κράτα τον 930 κατά τη γνώμη μου, αντέχει ακόμα. Εκτός αν σου λείπει κάποιο HDR Mode ή θέλεις gaming σε 4Κ120, δεν βλέπω λόγο αναβάθμισης με ίδιας κατηγορίας ενισχυτή. Dolby Atmos έχει, δεν έχει DTS-X αλλά δεν το λες και έλλειψη μεγάλη έτσι όπως είναι τα πράγματα.

Μόνο αν θες να πας σε μεγαλύτερο και καλύτερο ενισχυτή που εκεί θα σου δώσει πραγματική διαφορά, τόσο στον ήχο όσο και στα features (4 διακριτά sub, Dirac κλπ).