ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ DVB-T ΔΕΚΤΗ ΦΟΡΗΤΟΥ LCD-DVD PLAYER σε MPEG4

KKOM

New member
29 November 2010
11
Γεια χαρα σε ολη την ωραια παρεα!

Ερωτω ο ασχετος:
Υπαρχει η δυνατοτητα σε φορητο player με ψηφ.δεκτη που ειναι mpeg2 να αναβαθμιστει σε mpeg4;

Ευχαριστω πολυ

ΥΓ. Σε μια μικρη ερευνα που εκανα ειδα οτι εχω μοντελο τηλεορασης λιγο...σπανιο (PHILIPS PFL 7603D ) και σκεφτομαι σε λιγο καιρο (λεμε τωρα....) που θα αποκτησουμε εδω στην Κρητη ψηφιακη εκπομπη της DIGEA τι προβληματα ενδεχεται να εχω με την επισης αναβαθμιση της τηλεορασης (οπου "D" ...) να αντιμετωπισω...

Κανονικά, οτιδήποτε κάνει αποκωδικοποίηση μέσω HW και υποστηρίζει MPEG2, δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει MPΕG4 κανάλια.
Το DVD σου μπορεί και παίζει αρχεία MPEG4? Αν ναι, ίσως γίνεται αναβάθμιση, αν όχι... ξέχνα την λήψη MPEG4.

Ερωτω ο ασχετος:
Υπαρχει η δυνατοτητα σε φορητο player με ψηφ.δεκτη που ειναι mpeg2 να αναβαθμιστει σε mpeg4;

Δυστυχώς όχι......

Σε μια μικρη ερευνα που εκανα ειδα οτι εχω μοντελο τηλεορασης λιγο...σπανιο (PHILIPS PFL 7603D ) και σκεφτομαι σε λιγο καιρο (λεμε τωρα....) που θα αποκτησουμε εδω στην Κρητη ψηφιακη εκπομπη της DIGEA τι προβληματα ενδεχεται να εχω με την επισης αναβαθμιση της τηλεορασης (οπου "D" ...) να αντιμετωπισω...

Οι Philips με κατάληξη D (όπως η δική σου) έχουν ψηφιακό δέκτη mpeg2. Οι αντίστοιχες Philips με ψηφιακό δέκτη mpeg4, έχουν κατάληξη Η....