Αναβάθμηση Epson tw3500

teri82

New member
26 June 2010
77
Καλησπέρα.Θα ήθελα να μάθω αν ο TW3500 δέχεται ανβάθμιση και αν ναι,το πως γίνεται.

Απάντηση: Re: Αναβάθμηση Epson tw3500

Τι έχεις κατά νου; Τι είδους αναβάθμιση;

Calibration έχεις κάνει;
Είχα την εντύπωση ότι τον συνδέεις με pc και αναβαθμίζεις κάποιες λειτουργείες του.Έχει και ένα αρχείο στο cd που τον συνοδέυει που μάλλον είναι γι'αυτήν τη δουλειά χωρίς να είμαι και σίγουρος.
Όσο για το calibration δεν ξέρω αν μου χρειάζεται προς το παρόν μιας και είμαι ακόμα εντυποσιασμένος από το μέγεθος...lol......σίγουρα όμως θα ήθελα κάποιες μίκρες και απλές ρυθμίσεις για ταινίες,για παιχνίδια και για ποδόσφαιρο.Δεν ξέρω βέβαια πόσο απλό είναι αυτό.

η μόνη μου συμβουλή αν θα μπορούσα ταπεινα´να στην εκθέσω ....είναι να χαλαρώσεις και να απολαύσεις...μεχρι το τελευταίο δευτερολεπτο τις ταινίες και τα παιχνίδια και ο,τι άλλο θες....και αυτά θα τα δείς πιο μετά....

σωστος libair αν αρχισεις να ψαχνεσαι απο τωρα σε ενα μηνα σε βλεπω να τον εχεις στις αγγελιες , ψαχνοντας για αναβαθμιση.ΧΑΛΑΡΩΣΕ & ΑΠΟΛΑΥΣΕ το εξαιρετικο μηχανακι που πηρες!

και αν ευκαιρεις ανεβασε καμια φωτο να γουσταρουμε και εμεις που τον λιγουρευόμαστε καιρό!!!

Ναι παιδια.δίκιο έχετε.Κι εγώ αυτήν την απάντηση περίμενα.......Όσο για την foto,με την πρώτη ευκαιρία θα στείλω απλά παίζει σε τοίχο (βαμένος με το ice storm 5-λογικά το ξέρετε και μάλλον είναι το ιδανικό- ελπίζω)αλλά είπαμε,και στο χώμα να έπαιζε πάλι τέλοιος θα ήταν.

(βαμένος με το ice storm 5-λογικά το ξέρετε και μάλλον είναι το ιδανικό- ελπίζω)

Οχι δεν το ξερουμε ολοι θα μπορουσες να μας πης τι ειναι για μας που δεν ξερουμε;

(βαμένος με το ice storm 5-λογικά το ξέρετε και μάλλον είναι το ιδανικό- ελπίζω)

Οχι δεν το ξερουμε ολοι θα μπορουσες να μας πης τι ειναι για μας που δεν ξερουμε;
Μην αρπαζεσαι δεν υπαρχει λογος να εχεις υφος θιγμενο!

Απλά όταν έψαχνα για χρώμα στον τοίχο,πολοί πρότειναν το συγκεκριμένο και θεώρησα ότι είναι πολύ διαδεδομένο.Είναι της DULUX.Θα το δουλέψω λίγο και θα σας πω αν και δε νομίζω να έχω και πολύ σωστή κρίση λόγω της μικρής μου εμπειρίας.

Re: Απάντηση: Αναβάθμηση Epson tw3500

Απλά όταν έψαχνα για χρώμα στον τοίχο,πολοί πρότειναν το συγκεκριμένο και θεώρησα ότι είναι πολύ διαδεδομένο.Είναι της DULUX.Θα το δουλέψω λίγο και θα σας πω αν και δε νομίζω να έχω και πολύ σωστή κρίση λόγω της μικρής μου εμπειρίας.

μια χαρά κρίση έχεις φίλε μου....και ναι ίσως είναι το καλύτερο...η dulux είναι κορυφή στα χρώματα....

αν και η επιφάνεια είναι αυτή που παίζει τον πιο καθοριστικό ρόλο......

Μην αρπαζεσαι δεν υπαρχει λογος να εχεις υφος θιγμενο!
Μα δεν αρπαχτηκα που το ειδες αυτο?
Ουτε θιγμενο υφος εχω απλα δεν το γνωριζω και θα ηθελα να μαθω
Επρπεπε να το πω παρακαλετα?
Μερικοι εχετε μανια για παρεξηγηση αλλα χωρις λογο.

Μα δεν αρπαχτηκα που το ειδες αυτο?
Ουτε θιγμενο υφος εχω απλα δεν το γνωριζω και θα ηθελα να μαθω
Επρπεπε να το πω παρακαλετα?
Μερικοι εχετε μανια για παρεξηγηση αλλα χωρις λογο.
ok κανενα προβλημα τοτε! Απλως μου φανηκε καπως...