Αναβάθμιση Forthnet ADSL2+ σε 24Mbps

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Αντιγράφω από ανακοίνωση της Forthnet
ADSL: Broadband Internet έως 24Mbps με τεχνολογία ADSL2+!
05/06/2007

Η Forthnet, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προσφέρει broadband Internet έως τα 24Mbps σε όλους τους χρήστες που συνδέονται μέσα από το ADSL2+ ιδιόκτητο δίκτυό της, καταργώντας όλους τους περιορισμούς στην ταχύτητα πρόσβασης!

Η Forthnet, έχοντας ολοκληρώσει την ενεργοποίηση της τεχνολογίας ADSL2+ σε όλους τους κόμβους του ιδιόκτητου δικτύου της, αποδεσμεύει τους Έλληνες από τις αναλύσεις περί ταχύτητας πρόσβασης και προσφέρει από την 1η Ιουλίου, broadband Internet έως 24Mbps, καταργώντας όλους τους σχετικούς περιορισμούς.

Ειδικότερα, όλοι οι χρήστες των broadband υπηρεσιών Forthnet 2play και Forthnet ADSL θα μπορούν να απολαμβάνουν την πραγματική εμπειρία του broadband Internet, χωρίς κανέναν περιορισμό από την πλευρά της εταιρίας στην ταχύτητα σύνδεσης με τις ADSL2+ υποδομές του ιδιόκτητου δικτύου της. Η τελική ταχύτητα σύνδεσης με το δίκτυο της Forthnet θα καθορίζεται αποκλειστικά και μόνο από τα ποιοτικά στοιχεία της χάλκινης γραμμής του συνδρομητή.

Σημειώνεται ότι οι συνδέσεις όλων των νέων και παλιών χρηστών που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες broadband της Forthnet μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυό της (Forthnet 2play και Forthnet ADSL), θα αναβαθμιστούν αυτόματα σε ταχύτητα έως 24 Mbps, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος!

Σήμερα, η Forthnet μέσω του δικτύου της, καλύπτει ήδη περισσότερο από το 70% της Αττικής και μεγάλο μέρος της περιοχής της Θεσσαλονίκης, ενώ στόχος της είναι έως το τέλος του έτους να καλύπτεται το 80% του συνόλου της ελληνικής επικράτειας. Σε αυτό το πλαίσιο, προσφέρει τις υπηρεσίες της μέσω τεχνολογίας ADSL2+ σε περισσότερα από 40 αστικά κέντρα, διευρύνει διαρκώς το δίκτυο οπτικών ινών της που σήμερα φθάνει τα 892 χλμ., ενώ προσφάτως αναβάθμισε τη σύνδεσή της με το διεθνές Internet στα 7 Gbps, εξασφαλίζοντας στους συνδρομητές της, μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης.

!!!!!!! Το μόνο που έχω να πω μέχρι στιγμής πέρα από την ενεργοποίηση του 2play που μου έγινε μέσα σε μία ημέρα (και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος), ότι καλό θα ήταν να είχα και την τηλεφωνική γραμμή μου σε λειτουργία!!!!

Έκλεισα 2 εβδομάδες με φουλ ταχύτητα στο internet αλλά είμαι ακόμα χωρίς τηλέφωνο......
:violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

αυτο λεγεται εξοντωση του ανταγωνισμου !!!

κυριοι μιλαμε για το οριο της ADSL+

ΠΑΠΑΛΑ

παμε για οπτικες ινες μετα και αλλα κολπα.....δεν ξερω πραγματικα πως τα καταφερανε -αν τα καταφερανε - αλλα αυτο ειναι το μεγαλυτερο αλμα που καναμε ποτε στην εξελιξη του ΝΕΤ.

αυτο λεγεται εξοντωση του ανταγωνισμου !!!

κυριοι μιλαμε για το οριο της ADSL+

ΠΑΠΑΛΑ

παμε για οπτικες ινες μετα και αλλα κολπα.....δεν ξερω πραγματικα πως τα καταφερανε -αν τα καταφερανε - αλλα αυτο ειναι το μεγαλυτερο αλμα που καναμε ποτε στην εξελιξη του ΝΕΤ.

Και εξόντωση δική μου με τους Π@Π@ΡΕΣ, 2 εβδομάδες χωρίς τηλέφωνο !!!!

Απάντηση: Re: Αναβάθμιση Forthnet ADSL2+ σε 24Mbps

Και εξόντωση δική μου με τους Π@Π@ΡΕΣ, 2 εβδομάδες χωρίς τηλέφωνο !!!!

Έλα, μην γκρινιάζεις, αν διαβάσεις σε σχετικά φόρα θα δείς ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που τους έστελναν λογαριασμό χωρίς κάν να είναι ενεργοποιημένοι για πάνω από δυο μήνες!

απο εναν γνωστο που ρωτησα στην forthnet μου ειπε οτι για την δικια μου περιοχη τουλαχιστον(τηλ.κεντρο καλαμακιου)πριν την σημερινη ανακοινωση των 24mbs-θα "πιανω" ανετα πανω απο 9....!!
εαν κρινω απο την μεχρι σημερα "πορεια" της ειδη υπαρχον συνδεσης μου, απο την περσυνη προσφορα της 1-6 ,νομιζω οτι θα τα παμε πολυ καλα.
θα δειξει...

Ναι,ας φτιάξουν πρώτα το Help Desk τους,που ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ και μετά βλέπουμε!

Re: Απάντηση: Αναβάθμιση Forthnet ADSL2+ σε 24Mbps

Ναι,ας φτιάξουν πρώτα το Help Desk τους,που ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ και μετά βλέπουμε!

Μέσος όρος αναμονής (μέχρι να μιλήσω με εκπρόσωπό τους)των έως τώρα τηλεφωνημάτων μου (5 τον αριθμό) προς το help desk, περίπου 14 λεπτά !!!!!

Δεν αντέχω να ασχοληθώ άλλο !!!!

Πάλι καλά που το internet τρέχει με 9+

Αντώνη,σου μιλάω ειλικρινά,πριν αποφασίσω για το Double Play με τη HOL,είχα αποφασίσει να πάω στη Forthnet γιατί ο Wizard τους έδινε κάλυψη στην περιοχή μου,αρκετό καιρό τώρα.
Έ,όσο και αν προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους,δεν τα κατάφερα και η προσπάθεια γινόταν κάθε ημέρα,σε διαφορετικές ώρες,επί 15 ημέρες!!!
Ενώ στη Hol,χλίδα.
Δεν χρειάσθηκε να περιμένω πάνω από 3 λεπτά,5 χρόνια τώρα που είμαι πελάτης τους.

Σωκράτη, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την Forthnet.

Το κακό έγινε με το 2play όπου έχουν δεχτεί αρκετές χιλιάδες αιτήσεις και γίνανε μπάχαλο !!!