Αναβαθμιση λογισμικου σε δεκτη

Εχω ομως και στο γραφειο ISDN γραμμη. Εκεινο το κουτι με οτι εχει μεσα ειναι σιγουρα στο γραφειο. Εχουν ολα τα ISDN modem αυτο καλωδιο μεσα?? Πες μου Αντωνη κατι θετικο τουλαχιστον αποψε!!!!!!
 
Απάντηση: Re: Αναβαθμιση λογισμικου σε δεκτη

τσου !!!!! 9πινο είναι...-bye-

Τετοια να ακουω να κοιμηθω σαν πουλακι!!!! :sleep:

Μπορειτε να μου πειτε και μερικες πληροφοριες πως γινεται η αναβαθμιση? Κατεβασα οδηγιες, το αρχειο αναβαθμισης (hx3 αρχειο εαν θυμαμαι καλα) και τον loader. Απο εκει και περα τι κανουμε πρωτα??
 
πρώτα τρέχεις τον loader, πρέπει να γίνει η σύνδεση του πισιου με τον δέκτη και έπειτα μέσω του loader φορτώνεις το αρχείο στον δέκτη !!!!

λογικά πρέπει με τα προγράμματα αυτά να υπάρχει και ένα αρχείο που να σου λέει πως ακριβώς θα κάνεις το update !!!

1o από όλα βέβαια πρέπει να r.t.m.f. (read the fuc@#$ manual)
 
ΟΚ Αντωνη, σε ευχαριστω για ολες τις πολυτιμες πληροφοριες :grinning-smiley-043

Να μην σε κουραζω κι αλλο. Αυριο θα το επιχειρησω κι αν εχω κανενα προβλημα τελικα θα επανελθω.
-bye-
 
Τελικα το καλωδιο που εχει μεσα το κουτι του modem ISDN δεν ειναι female-female, αλλα male-female. Οποτε μαλλον καλυτερα να αγορασω ενα σημερα να τελειωνει αυτη η υποθεση.:guitarist:
 
έπεσες σε "staight" κουτί !!!!:flipout::flipout:

καλού κακού γιατί δεν σε πάει κάνε και ένα ευχέλαιο !!!! :flipout::flipout:
 
Καλημερα παιδια -bye-
Χθες βραδυ αποφασισα να κανω τελικα την αναβαθμιση του δεκτη, αφου ειχα προμηθευτει προηγουμενως τα απαραιτητα καλωδια (USB-SERIAL controller και female-female serial cable). Προηγουμενως ετυχε να ημουνα με τον τεχνικο που μου εγκατεστησε το πιατο για κατι αλλες δουλειες και μου εδειξε ακριβως την διαδικασια σε ιδιο δεκτη στο καταστημα του.
Το βραδυ λοιπον, συνδεω τα καλωδια στον υπολογιστη. Αλλα ελα που δεν!!!!!!!!! Μολις συνδεσα τον converter, αρχικα το αναγνωρισαν τα WINDOWS σαν usb-serial controller, αλλα μετα επρεπε να του φορτωσω driver. Το κουτι δεν ειχε μαζι cd σχετικο, τα windows δεν εβρισκαν μονα τους μεσω ιντερνετ καποιον σχετικο driver απο την επισημη ιστοσελιδα τους κι ετσι ξεκινησε και η αναζητηση του driver!
Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να ευχαριστησω τον Σεραφειμ (seranata) :grinning-smiley-043 και κυριως τον Αντωνη (afam) :grinning-smiley-043 για την βοηθεια τους.
Μου στελνει ο Αντωνης κατι δικους του, τιποτα! Ουτε καν μπορουσε να τους περασει. Βρισκω αργοτερα εγω απο εδω καποιους αλλους, απο εναν τυπο που ειχε λεει παρομοιο προβλημα και για αυτο το λογο εδινε τους drivers και στους υπολοιπους για το συγκεκριμενο καλωδιο (ειναι αυτο που φαινεται στη φωτο στο link). Παλι τιποτα!... :violent-smiley-030:
Βρε τι uninstall εκανα drivers και μετα παλι install (μηπως και δεν εκανα κατι καλα), τι το ενα, τι το αλλο, ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! Το μονο που καταφερα ηταν να χασω 3 ωρες απο τον υπνο μου :furious3:

Και ρωταω τωρα....μηπως εχει κανεις αλλος το ιδιο ακριβως καλωδιο? Εαν ναι, πως εκανε την εγκατασταση του??? :nounder:
Τα αλλα που εχετε οι υπολοιποι ειχαν μαζι τους σχετικους οδηγους εγκαταστασης?
 
Τελικα χθες, με καλωδιο φιλου, εκανα την αναβαθμιση στον δεκτη. Η διαδικασια κρατησε το πολυ 5 λεπτα.
Διαφορες που ειδα σε σχεση με πριν...Σαφως πιο γρηγορη αλλαγη των καναλιων, καλυτερη εικονα και τα γνωστα...:2thumb22sup:
 
Το δικο μου καλωδιο που αγορασα, ο ανταπτορας βασικα, δεν δουλεψε!!! Αυτο ειπα, οτι δανειστηκα τον ανταπτορα του φιλου, το συνδεσα, περασα τον driver απο το cd που ειχε (που το δικο μου δεν ειχε :twoguns:) και προχωρησα κανονικα στην αναβαθμιση.
Οσο για το δικο μου καλωδιο...θα παει μαλλον να κανει παρεα με τιποτα μανταλακια για να στεγνωνουμε τα ρουχα!!!