Αναβάθμιση λογισμικού τηλεόρασης PHILIPS

ΠΕΤΡΟΣ Κ.

Established Member
4 October 2007
118
Θεσσαλονίκη
Εχω μια τηλεόραση PHILIPS 42pf7621d. Την πρώτη αναβάθμιση λογισμικού μου την έκανε το τεχνικός της Philips (δεν ήμουν παρόν), όταν την πρωτοπήρα, πριν 9 μήνες, για να διορθώσει ένα πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες στο teletext (πέρασε την ver 93, ενώ είχε την 84). Από τότε έχουν βγεί άλλες δύο αναβαθμίσεις (ver 96 και 100).
Σύμφωνα με τις οδηγίες, με αναμένη την τηλεόραση, βάζουμε το στικάκι στην USB της τηλεόρασης με το εν λογω λογισμικό (autorun.upg) και αυτομάτως η συσκευή μας σβήνει αρχικά, μετά ανοίγει μόνη της και αρχίζει την εγκατάσταση του νεου λογισμικού, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες.
Ελα μου ντέ που δεν κάνει τίποτε! Συνεχίζει να παίζει, σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Τις πταίει;;;;
Επίσης, θέλω να ρωτήσω το εξής: Επειδή έχουν βγεί δύο αναβαθμίσεις, πρέπει να περάσω και τις δύο με την σειρά ή η τελευταία αναβάθμιση καλύπτει και τις προηγούμενες;
Επίσης αν κάνω μόνος μου τις αναβαθμίσεις λογισμικού, παίζει κάτι με την εγγύηση;
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Πέτρο, καλημέρα. Μήπως φταίει το USB stick που χρησιμοποιείς? Δοκίμασες με παραπάνω από ένα?

Re: Απάντηση: Αναβάθμιση λογισμικού τηλεόρασης PHILIPS

Πέτρο, καλημέρα. Μήπως φταίει το USB stick που χρησιμοποιείς? Δοκίμασες με παραπάνω από ένα?

Η αλήθεια είναι οτι ΔΕΝ χρησιμοποίησα αλλο, προφανώς γιατί τουλάχιστον στο pc αναγνωρίζεται κανονικά. Θα το επιχειρήσω.

Λογικά, πρέπει να βάλεις μόνο την τελευταία. Εγώ σε μια 9731 το έγραψα απλά στο stick, και το έβαλα στην usb θύρα της τηλεόρασης ενώ αυτή ήταν ανοιχτή. Με ρώτησε αν θέλω να κάνω την αναβάθμιση, και αυτό ήταν όλο...

Πάντως αυτές τις μέρες δεν δοκίμασα με νέο usb stick, λογω των διακοπών δεύματος της ΔΕΗ. Μόλις τελειώσει το θέμα των απεργειών, θα το επιχειρήσω.