Αναβάθμιση Μωβ Irdeto

ilise

Supreme Member
3 August 2006
3,271
Παιδια μια ερωτηση.
Προσπαθω να κανω αναβαθμιση ενα μωβ irdeto cam xωρις επιτυχια.
Συμφωνα με το site http://www.smardtv.com/index.php?pa...mer&productid=9&product_title=Irdeto Standard
χρειαζομαστε μια pcmcia θυρα και ενα laptop. Ελα ομως που τα περισσοτερα συγχρονα laptops εχουν express card slot αντι pcmcia και οταν βαζεις το cam δεν το βλεπουν καθολου. Αν παλι βρεις παλαιοτερα laptops με pcmcia σλοτ παλι δεν γινεται τιποτα γιατι ολα οσα δοκιμασα βλεπουν το cam με λαθος τροπο οποτε αναγκαστηκα να ζητησω βοηθεια απο την εταιρια και να τι μου απαντησαν.

As described in download user's guide, DVB-CI and PCMCIA standard are slightly different. As a consequence, some laptop are not able to detect properly the CAM. In this case, the Laptop detect a PCMCIA-MTD-0002 device instead of SCM-DVB-CA-Module).

If you are in this case, you need a CAM adapter to perform the update. As SmarDTV provide CAM adapter only to its distributors, you have to contact your local reseller or distributor to get help for your update. Please note that according our OEM business model, end user technical support must be provide by reseller and distributor

Τωρα θα μου πειτε γιατι θελω να κανω αναβαθμιση το cam. Οπως θα διαβασετε διοτι
Latest version available
1.12.011

This version adds:
- support of smart card V5.4
- HD support (MPEG4 and AC3)

Το θεμα ειναι απλο. Laptop με pcmcia λιγο αν ψαξεις θα βρεις. Που βρισκει ομως κανεις CAM adapter οεο?
Νικος

Re: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΩΒ IRDETO

Παιδια μια ερωτηση.
Προσπαθω να κανω αναβαθμιση ενα μωβ irdeto cam xωρις επιτυχια.
Συμφωνα με το site http://www.smardtv.com/index.php?pa...mer&productid=9&product_title=Irdeto Standard
χρειαζομαστε μια pcmcia θυρα και ενα laptop. Ελα ομως που τα περισσοτερα συγχρονα laptops εχουν express card slot αντι pcmcia και οταν βαζεις το cam δεν το βλεπουν καθολου. Αν παλι βρεις παλαιοτερα laptops με pcmcia σλοτ παλι δεν γινεται τιποτα γιατι ολα οσα δοκιμασα βλεπουν το cam με λαθος τροπο οποτε αναγκαστηκα να ζητησω βοηθεια απο την εταιρια και να τι μου απαντησαν.

As described in download user's guide, DVB-CI and PCMCIA standard are slightly different. As a consequence, some laptop are not able to detect properly the CAM. In this case, the Laptop detect a PCMCIA-MTD-0002 device instead of SCM-DVB-CA-Module).

If you are in this case, you need a CAM adapter to perform the update. As SmarDTV provide CAM adapter only to its distributors, you have to contact your local reseller or distributor to get help for your update. Please note that according our OEM business model, end user technical support must be provide by reseller and distributor

Τωρα θα μου πειτε γιατι θελω να κανω αναβαθμιση το cam. Οπως θα διαβασετε διοτι
Latest version available
1.12.011

This version adds:
- support of smart card V5.4
- HD support (MPEG4 and AC3)

Το θεμα ειναι απλο. Laptop με pcmcia λιγο αν ψαξεις θα βρεις. Που βρισκει ομως κανεις CAM adapter οεο?
Νικος

Ψάξε να βρείς laptop του οποίου η υλοποίηση του PCMCIA είναι βασισμένη σε chipset της Texas Instruments. Απο ότι φαίνεται τα Ricoh chipsets είναι αυτά που έχουν το πρόβλημα ...

Πληροφοριακά, το HP 6710b που χρησιμοποιούσα εγώ τις αναβάθμιζε μια χαρούλα !

Ψάξε να βρείς laptop του οποίου η υλοποίηση του PCMCIA είναι βασισμένη σε chipset της Texas Instruments. Απο ότι φαίνεται τα Ricoh chipsets είναι αυτά που έχουν το πρόβλημα ...

Πληροφοριακά, το HP 6710b που χρησιμοποιούσα εγώ τις αναβάθμιζε μια χαρούλα !

Tο περιοδικο Δορυφορικα Νεα αναφερει ακριβως το αναποδο αν θυμαμαι καλα βεβαια. Αναφερει οτι χρειαζομαστε laptop με pcmcia που να μη στηριζεται σε chipset Texas Instruments. Το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρω laptop που να τηρει τις απαραιτητες προυποθεσεις.
Νικος

Tο περιοδικο Δορυφορικα Νεα αναφερει ακριβως το αναποδο αν θυμαμαι καλα βεβαια. Αναφερει οτι χρειαζομαστε laptop με pcmcia που να μη στηριζεται σε chipset Texas Instruments. Το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρω laptop που να τηρει τις απαραιτητες προυποθεσεις.
Νικος

Μπορεί και να τα μπέρδεψα ... πάει πολύς καιρός απο τότε ούτως ή αλλως, και το laptop που έκανα τη δουλειά μου ήταν εταιρικό και πλέον δεν υπάρχει ώστε να μπορώ να σου το επιβεβαιώσω ... Το μοντέλο πάντως ήταν αυτο το HP που έγραψα. Απο τα τεχνικά του χαρακτηριστικά θα μπορούσε κανεις να το βρεί ποιό απο τα 2 είναι το σωστό !

Απάντηση: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΩΒ IRDETO

ξερω πως δεν.. αλλα να κανω την ερωτηση μου. εχω μια μπλε irdeto p/n 901275 rev.1.0
μπορω να την αναβαθμισω μεσω δορυφορου;
ευχαριστω.

Απάντηση: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΩΒ IRDETO

ξερω πως δεν.. αλλα να κανω την ερωτηση μου. εχω μια μπλε irdeto p/n 901275 rev.1.0
μπορω να την αναβαθμισω μεσω δορυφορου;
ευχαριστω.
μεσω δορυφορου γιοκ, αλλα μεσω κας3 ναι κουμπαρε.:ADFADF1:

Η αναβάθμιση γίνεται μέσω laptop από την PCMCI πόρτα. Αν το pc σου έχει windows xp κατεβάζοντας το αρχείο μπορείς να αναβαθμίσεις το module στην έκδοση 1.11

Το αρχείο θα το βρεις εδώ

συγνωμη αλλα δεν θυμόμουν καλα καθως το ειχα κανει πριν αρκετο καιρο με το παλιο και πλεον ψοφιο λαπτοπ ... αντε τωρα να βρεις λαπτοπ με pcmcia

ok ευχαριστω. δεν περιμενα με αλλο τροπο αφου ειχα διαβασει τα πρωτα ποστ..
κατσε να δουμε τι θα τι θα μας πει και ο φιλος souzakias.

Re: Απάντηση: Αναβάθμιση Μωβ Irdeto

Νίκο εννοείς το laptop να έχει xp;
Μέσω cas3, από ότι ξέρω δεν γίνεται.
κωστα το λειτουργικο μπορει να ειναι και win7 κατα προτιμιση 32bit απλα ο pcmcia controler πρεπει να ειναι ricoh . το ειχα κανει με το παλιο μου λαπτοπ asus A6VA το οποιο πλεον εχει ανακυκλωθει ...