Αναβάθμιση σε NAD C275BEE και οικονομίες για προενισχυτή..

wynn

AVClub Enthusiast
20 September 2011
753
Καλησπερίζω το forum! Προ ήμερων προχώρησα σε εκτός προγράμματος αναβάθμιση ενισχυτικών καθώς βρήκα τον NAD C275BEE μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή . Να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Σάκη Πετρόπουλο που με δέχτηκε στο εργαστήριό του και πήρε όλες τις απαραίτητες μετρήσεις και σιγουρεύτηκα ότι το μηχάνημα είναι άψογο. Η συζήτηση μαζί του ήταν απολαυστική και άκρως διαφωτιστική για διάφορα θέματα του hi fi .
Στο δια ταύτα τώρα για αρχή μέχρι να πάρω και προενισχυτή συνέδεσα το teac ud-h01 απευθείας στον NAD . Όπως είναι φυσικό σε μεσοχαμηλές εντάσεις λείπουν πολλά στοιχεία λόγω έλλειψης προενίσχυσης αλλά σε υψηλές εντάσεις φάνηκαν οι χαώδεις διαφορές σε σχέση με τον sony 1500es που έχω.
Η οδήγηση και ο έλεγχος είναι υποδειγματικά και για πρώτη φορά άκουσα τα αναίσθητα κατά τάλλα 9μισαρια wharfedale να κελαηδάνε πραγματικά . Η ενέργεια και το headroom αυτού του ενισχυτή είναι υπεράνω κριτικής για την κατηγορία του . Επίσης άκουσα αγαπημένες εγγραφές για πρώτη φορά χωρίς τους χρωματισμούς του sony και μπορώ να πω ότι έχω μείνει ενθουσιασμένος με τη διαφάνειά του και το συνολικό αποτέλεσμα.
Για την προενίσχυση με την πρώτη ευκαιρία μόλις έχω τα χρήματα θα δοκιμάσω τον προενισχυτή που ετοιμάζει ο κύριος Πετρόπουλος μιας και μου έχει εξάψει την περιέργεια και κινείται ακριβώς στο στυλ που ψάχνω. Μέχρι τότε θα απολαμβάνω μόνο σε υψηλές εντάσεις όποτε είναι δυνατό εντός λογικών ορίων πάντα λόγω πολυκατοικίας :Banane0:
Και μία φωτο από το internet με το εσωτερικό του
NAD-C275BEE-2.jpg

Καλησπέρα φίλε wynn.

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική επιλογή.

Είχα στην κατοχή μου τον συνδυασμό C165BEE & C275BEE, μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω, ιδιαίτερα στο εύρος τιμής του.

Προτείνω τον C165BEE, "αλλά" φυσικά επειδή η προ ενίσχυση είναι πολύ κρίσιμη, ότι καλύτερο μπορούμε να βάλουμε το κάνουμε.. εφόσον budget επιτρέποντος πάντα.

Μφχ

καλορίζικος και καλοάκουστος. Αν επιτρέπεται γιατί απόρριψες την αγορά ομόσταυλου προενισχυτή?
Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά! Δεν έχω απορρίψει τίποτα απλά είδα λίγα δείγματα πό τον προενισχυτή του κυρίου Πετρόπουλου και μου έκανε εντύπωση . Ακούγονται όλες οι λεπτομέρειες από το πρώτο watt και αλλοιώνει το σήμα το λιγότερο δυνατό .Από έναν πολύ καλό προ που εισάγει λίγο πολύ τον δικό του χαρακτήρα προτιμώ κάτι όσο πιο ουδέτερο γίνεται. Επίσης με 4 ανοιχτές πηγές πάνω και το ρυθμιστικό στο τέρμα επικρατεί απόλυτη σιγή.
Από τη στιγμή που δε θέλω phono και δε με καίει ο τηλεχειρισμός θα τον κοιτάξω προσεκτικά όταν έρθει η ώρα.

Καλησπέρα φίλε wynn.

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική επιλογή.

Είχα στην κατοχή μου τον συνδυασμό C165BEE & C275BEE, μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω, ιδιαίτερα στο εύρος τιμής του.

Προτείνω τον C165BEE, "αλλά" φυσικά επειδή η προ ενίσχυση είναι πολύ κρίσιμη, ότι καλύτερο μπορούμε να βάλουμε το κάνουμε.. εφόσον budget επιτρέποντος πάντα.

Μφχ
Καλησπέρα φίλε loudovic ευχαριστώ πολύ!! Το γνωρίζω ότι ο 165 είναι η by the book ταιριασμένη επιλογή αλλά μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και ο εν λόγω προενισχυτής. Και από θέμα budget βγαίνει χαμηλότερα από ένα μεταχειρισμένο nad. Είναι και μία πολύ αξιόλογη ελληνική προσπάθεια που μετράει και αυτό στα θετικά. Δοκιμάζουμε και βλέπουμε! :)

Καλοάκουστος,πολύ καλός ενισχυτής,περιμένουμε εντυπώσεις όταν θ'αγοράσεις τον προ
Ευχαριστώ πολύ!! Εννοείται μόλις αξιωθώ και αποκτήσω τον προ θα γράψω αναλυτικές εντυπώσεις.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο σήμερα ενώ άκουγα μουσική ακουγόταν κατά διαστήματα ένα τσαφ σαν σκασιματάκι μόνο από το ένα κανάλι.Κατά τάλλα έπαιζαν κανονικά και τα δύο κανάλια.Έλεγξα τις συνδέσεις του ενισχυτή με το ηχείο που το κάνει και είναι οκ.Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να είναι?
Ευχαριστώ:)

Από squeezebox άκουγα που έκανε stream τη μουσική από τον υπολογιστή.Δεν ήταν ενοχλητικό γινόταν σε ακανόνιστα χρονικά διαστήματα αλλά γινόταν εύκολα αντιληπτό.

Re: Απάντηση: Αναβάθμιση σε NAD C275BEE και οικονομίες για προενισχυτή..

Πιθανόν θέμα ρύθμισης από τον υπολογιστή
Εμένα μου το έκανε με το foobar,το ξανασέταρα και εξαλείφτηκε το πρόβλημα

+1. Εμένα μου το κάνει με το λαπτοπ όταν το χρησιμοποιώ ταυτόχρονα και για browsing ή άλλες εργασίες. Δε δοκιμάζεις πρώτα να ακούσεις από cd να δεις τι γίνεται ώστε να αρχίσεις να περιορίζεις σιγά σιγά τους λόγους? Μετά δοκίμασε από σκληρό απευθείας πάνω στο streamer αν σου παρέχει αυτή τη δυνατότητα μήπως και είναι θέμα δικτύου.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!Ναι θα το τεστάρω σήμερα και με τους 2 τρόπους με cd και απευθείας από squeezebox.Μπορεί να φταίει που είχα και άλλα ανοιχτά προγράμματα στο pc.

Καλησπερίζω το forum! Προ ήμερων προχώρησα σε εκτός προγράμματος αναβάθμιση ενισχυτικών καθώς βρήκα τον NAD C275BEE μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή...

Καλορίζικος αδερφέεεεεεεεεεεε... :Banane0:

Καλορίζικος αδερφέεεεεεεεεεεε... :Banane0:
Ευχαριστώ πολύ αδερφέ Τεκάκιε!!!:D Περιμένω νεότερα και εντυπώσεις από squeezebox ή όποιο άλλο player επιλέξεις!!:)

Ευχαριστώ πολύ αδερφέ Τεκάκιε!!!:D Περιμένω νεότερα και εντυπώσεις από squeezebox ή όποιο άλλο player επιλέξεις!!:)

SB Touch τελικά δεν μου κάθησε... προσωρινώς θα στήσω το MB Pro σοτ σαλόνι και θα δώ πώς θα μου κάτσει η φάση... και πώς θα κάτσει και στον κόπρο! :flipout:

SB Touch τελικά δεν μου κάθησε... προσωρινώς θα στήσω το MB Pro σοτ σαλόνι και θα δώ πώς θα μου κάτσει η φάση... και πώς θα κάτσει και στον κόπρο! :flipout:
Δεν έχει σημασία αν σε βολέψει αυτό είσαι κύριος.Τον δικό μου δεν τον έχω εκπαιδεύσει ακόμα σε ακροάσεις.:p Όχι τίποτα άλλο με τέτοια ακοή θα καθαρίζουν τις τυφλές συγκρίσεις για πλάκα χαχα:D