Αναβάθμιση συμβολαίου nova

Patr

New member
21 March 2021
7
Θέλησα να αναβαθμίσω το nova συμβόλαιο μου (internet+full pack TV) από 100αρα σε 200αρα fiber to the home. Μου έστειλαν να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο και αναγράφει στην αρχή "το πάγιο σου μπορεί να αναπροσαρμόζεται κάθε Φεβρουάριο βάση της μεταβολής του μέσου ετήσιου δείκτη τιμών καταναλωτή του προηγούμενου έτους εφόσον αυτός αυξάνεται σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ " Παίρνουν τηλέφωνο κάθε μέρα για να υπογράψω το συμβόλαιο και εγώ τους απαντάω,ότι πρώτα πρέπει να μου εξηγήσουν τι είναι αυτός ο όρος και μετά θα υπογράψω . Μέχρι τώρα μου έχουν πει ένα σωρό βλακείες....Μήπως γνωρίζετε κάτι για την εξυπνάδα τους ? Υποθέτω ότι εάν τρέχει ο πληθωρισμός με 3% ανά έτος, αυτή θα είναι και η αύξηση στο πάγιο μου τον χρόνο. Εάν δεν είναι αυτός ο δείκτης,τότε πρέπει να πούνε τι ποσοστιαία αύξηση θα πρέπει να περιμένω ( η μείωση του δείκτη βέβαια δεν επηρεάζει προς τα κάτω το συμβόλαιο, εάν κατάλαβα καλά )

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Θέλησα να αναβαθμίσω το nova συμβόλαιο μου (internet+full pack TV) από 100αρα σε 200αρα fiber to the home. Μου έστειλαν να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο και αναγράφει στην αρχή "το πάγιο σου μπορεί να αναπροσαρμόζεται κάθε Φεβρουάριο βάση της μεταβολής του μέσου ετήσιου δείκτη τιμών καταναλωτή του προηγούμενου έτους εφόσον αυτός αυξάνεται σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ " Παίρνουν τηλέφωνο κάθε μέρα για να υπογράψω το συμβόλαιο και εγώ τους απαντάω,ότι πρώτα πρέπει να μου εξηγήσουν τι είναι αυτός ο όρος και μετά θα υπογράψω . Μέχρι τώρα μου έχουν πει ένα σωρό βλακείες....Μήπως γνωρίζετε κάτι για την εξυπνάδα τους ? Υποθέτω ότι εάν τρέχει ο πληθωρισμός με 3% ανά έτος, αυτή θα είναι και η αύξηση στο πάγιο μου τον χρόνο. Εάν δεν είναι αυτός ο δείκτης,τότε πρέπει να πούνε τι ποσοστιαία αύξηση θα πρέπει να περιμένω ( η μείωση του δείκτη βέβαια δεν επηρεάζει προς τα κάτω το συμβόλαιο, εάν κατάλαβα καλά )
απλά κάθε χρόνο θα σου αυξάνουν το πάγιο και δεν θα μπορεις να τους πεις και τιποτα. Κάποια στιγμή θα πληρωνεις φυκια για μεταξωτες κορδέλες. Τα ίδια όπως στις ασφάλειες.
Ανανέωσα πρόσφατα με cosmote σταθερό τον Ιούνιο και κινητό πριν 10 μέρες. Έχουν ακριβώς τον ίδιο όρο στο συμβόλαιο. Και φίλος μου στη Vodafone επίσης. Το έχουν, μάλλον, για να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που κάνουν αύξηση για να μη μπορείς να φύγεις. Μάλιστα στα συμβόλαια της cosmote που υπέγραψα αναφέρει και ότι η αύξηση θα είναι 1,5€ λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων για ανάπτυξη του δικτύου . Πάντως και παλιότερα είχαν παρόμοιο όρο που ποτέ δεν ενεργοποίησαν αφού δεν τους αφήνει η αρμόδια επιτροπή. Αυτά από την προσωπική μου εμπειρία χωρίς κινδυνολογια αλλά με την πραγματικότητα.

αυτο που αναφερουν για πληθωρισμο στα συμβολαια ειναι σωστο
αλλα δεν προκειται να συμβει ευκολα
αυτο που ειναι λαθος ειναι οι επαισχυντες τιμες που πληρωνουμε
για τηλ.ιντερνετ και τηλεοραση η και συνδυαστικα αυτων

Μεγάλε, το ΄χεις κάνει μπουρδέλο το φόρουμ με τα συμβόλαιά σου!
Μια, μου δίνει 300άρα σταρλινκ ο Έλον Μασκ και ο ote ott με κόβει στα 12 (καλά σου κάνει! Να αγιάσουν τα χέρια του, μα τον Αντώνη το Βελάτσα!).
Μια, θέλω 200άρα ftth και να με πληρώνετε κιόλας!
Μια, πηγαίνω στον ολυμπιακό να δω τον Ελ Κααμπί.
Μια, κάνω τζετ σκι.
Το ενεργειακό σου αποτύπωμα έχει φτάσει στο Θεό!
Κάτι τύποι σαν εσένα ευθύνονται για τη δημιουργία του κυκλώνα Μίλτον...

Ο,Κ. Κάνω πλάκα γιατί τον ξέρω τον τύπο.
Cheers, μπάρμπα!🍻
Και στο δικό μου το συμβόλαιο 3play οτέ, αναφέρει τέτοια πιθανή αύξηση 3€.
Σιγά μην την κάνουν...

Μεγάλε, το ΄χεις κάνει μπουρδέλο το φόρουμ με τα συμβόλαιά σου!
Μια, μου δίνει 300άρα σταρλινκ ο Έλον Μασκ και ο ote ott με κόβει στα 12 (καλά σου κάνει! Να αγιάσουν τα χέρια του, μα τον Αντώνη το Βελάτσα!).
Μια, θέλω 200άρα ftth και να με πληρώνετε κιόλας!
Μια, πηγαίνω στον ολυμπιακό να δω τον Ελ Κααμπί.
Μια, κάνω τζετ σκι.
Το ενεργειακό σου αποτύπωμα έχει φτάσει στο Θεό!
Κάτι τύποι σαν εσένα ευθύνονται για τη δημιουργία του κυκλώνα Μίλτον...

Ο,Κ. Κάνω πλάκα γιατί τον ξέρω τον τύπο.
Cheers, μπάρμπα!🍻
Και στο δικό μου το συμβόλαιο 3play οτέ, αναφέρει τέτοια πιθανή αύξηση 3€.
Σιγά μην την κάνουν...
Χαχα !!! Από το δημοτικό μαζί,φάγαμε την ζωή μας στο μπάσκετ και την μουσική !!! Τώρα την τρώμε σε βλακείες !! Ραντεβού στην Φωκίωνος για να σφυριξουμε μπίρες !!

Για να ξέρεις είχα δορυφορικό παλιό συμβόλαιο VDSL 100 που είχε λήξει στα 47.90 και μου ήρθε +3 ευρώ.Έκανα σε fiber 200 στα 53 έτσι και αλλιώς όταν λήξει το αορίστου που 2 χρόνια ήμουν χωρίς συμβόλαιο πέθανε αυτό όπως η παλιά Nova . Αν τυχών αλλάξει κάτι αυτό πλέον αλλάζει σε όλους και θα το αξιολογήσουμε και πάλι όπως το +3 ευρώ στο σήμερα.

Last edited:
  • Like
Reactions: Patr
Για να ξέρεις είχα δορυφορικό παλιό συμβόλαιο VDSL 100 που είχε λήξει στα 47.90 και μου ήρθε +3 ευρώ.Έκανα σε fiber 200 στα 53 έτσι και αλλιώς όταν λήξει το αορίστου που 2 χρόνια ήμουν χωρίς συμβόλαιο πέθανε αυτό όπως η παλιά Nova . Αν τυχών αλλάξει κάτι αυτό πλέον αλλάζει σε όλους και θα το αξιολογήσουμε και πάλι όπως το +3 ευρώ στο σήμερα.
Ναι, και εγώ κάπως έτσι είμαι.100αρα VDSL στα 44,90. Έχω το συμβόλαιο ληγμένο 1 χρόνο. Μου στείλανε SMS ότι θα με χρεώσουν 3€ που δεν το κάνω ανανέωση και τους είπα στα 3μου. Δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα...θα πάω σε 200 ftth στα 54 € ( με τα κοσμοτε κανάλια) αλλά δεν μπορώ να ακούω τα ψέματα που λένε σχετικά με τον όρο στο συμβόλαιο που αναφέρω. Αλήθεια, είναι μεγάλη μανουρα να σου φέρουν οπτική στην πρίζα του σπιτιού σου ?

Ναι, και εγώ κάπως έτσι είμαι.100αρα VDSL στα 44,90. Έχω το συμβόλαιο ληγμένο 1 χρόνο. Μου στείλανε SMS ότι θα με χρεώσουν 3€ που δεν το κάνω ανανέωση και τους είπα στα 3μου. Δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα...θα πάω σε 200 ftth στα 54 € ( με τα κοσμοτε κανάλια) αλλά δεν μπορώ να ακούω τα ψέματα που λένε σχετικά με τον όρο στο συμβόλαιο που αναφέρω. Αλήθεια, είναι μεγάλη μανουρα να σου φέρουν οπτική στην πρίζα του σπιτιού σου ?
Η οπτική δεν φαίνεται καθόλου, σε εμένα μου είχε ήδη περάσει η cosmote αναμονή έξω από την πόρτα, τρύπησαν και μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα είναι σαν κλωστή, το μόνο που φαίνεται είναι το κουτί που το βάζουν μισό μέτρο από το έδαφος για να μην το πάρεις με την σκούπα. Σε εμένα πριν η γραμμή ήταν αναλογική και με την αλλαγή έγινε ψηφιακή δηλαδή τηλέφωνο από το router. Σε ιδιόκτητο θα μου έδιναν 500 επειδή είναι τις cosmote η συμφωνία όλων είναι 200 να παίρνουν όλοι.

Last edited:
Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που μπορούμε να καλέσουμε για να πάρουμε προσφορά; Τώρα είμαι σε άλλη εταιρεία...

Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι προσφορές αναφέρονται στο site, πλέον όλοι έχουν τις ίδιες προσφορές. Το μόνο που υπάρχει επιπλέον που τρέχει τώρα είναι κουπόνι fiber που παίρνεις για δύο χρόνια μία καλύτερη τιμή.