Etsi einai..m aresei pou stis kameres tis pou deixnei to logotypo HD.Ανάλογα με το τι παίζει ανεβοκατεβάζει το bit rate στα κανάλια......
Etsi einai..m aresei pou stis kameres tis pou deixnei to logotypo HD.
Βάλτε να δείτε τώρα Νοvasports 3 το Τσέλσυ - Αποέλ και θα καταλάβετε ότι οι άνθρωποι δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουν καν την έννοια 16 προς 9...
τι να αναβαθμίσουν ρε παιδιά? το ανέκδοτο με τον γύφτο και την Μercedes το ξέρετε νομίζω.
μιλάμε είναι ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!:angry:
E...αυτο ελειπε να ειμαστε εκτος εμεις απο το παιχνιδι της Υψυλης αναλησης!Halia Deixno σημαίνει![]()
Το NS3 είναι κολλημμένο μέρες σε 16:9 ανεξαρτήτως προγράμματος.
Ξερω πως χρονιάρες ημέρες μπορεί να ακουστεί χαζό.....αλλά βλέπετε στα info του σήματος της Nova ανάλυση 1280Χ720?
Όχι, είναι 720 Χ 576 και μόνο σε ελάχιστα κανάλια η ανώτερη ανάλυση. Πιθανόν ο συγκεκριμένος δέκτης που διαθέτεις, να μεταδίδει λάθος πληροφορία στα info.
ποιον δεκτη εχεις?Μα εδώ και ενα χρόνο που έχω την SAMSUNG LE32A656 ποτέ δε μου είχε δώσει τέτοια πληροφορία έστω και 720 χ576.....
Ηξερα απο γνωστό εδώ και 6 μήνες πως ετοιμάζονται να εκπέμψουν (τυπικά ήταν έτοιμοι σε ενα 40-50 %) των προγραμμάτων που έρχόντουσαν απέξω
Τεσπα μπορει να ειναι και πλασματικό.............
Μα εδώ και ενα χρόνο που έχω την SAMSUNG LE32A656 ποτέ δε μου είχε δώσει τέτοια πληροφορία έστω και 720 χ576.....
Ηξερα απο γνωστό εδώ και 6 μήνες πως ετοιμάζονται να εκπέμψουν (τυπικά ήταν έτοιμοι σε ενα 40-50 %) των προγραμμάτων που έρχόντουσαν απέξω
Τεσπα μπορει να ειναι και πλασματικό.............
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.