Αναβολή παράδοσης tv

pankal6

New member
21 September 2009
84
Καλησπερα σε όλους..εχω παραγγείλει στις 5/11 από κωτσοβολο την 60f5500 της Samsung κ έχω ενημερωθεί γ αναβολή παραδοσης με νεα ΠΙΘΑΝΗ ημερομηνία 28/11. Σε επικοινωνία με το κατάστημα κ τα κεντρικά με εννημερωνουν πως δεν γνωρίζει η Samsung ποτέ θα παραλάβει από εξωτερικό....συμφορουμιτης σε αλλο θρεντ ειχε γραψει πως τα mediamarkt τον ειχαν ενημερωσει πως θα παραλαβουν το συγκεκριμενο μοντελο ισως κ ιανουαριο!!!!!εργαζομαι σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία κ το ποτέ περιμενουμε παραγγελίες από αμερικη το γνωρίζουμε με κάθε λεπτομερια...ανευ απροόπτου Βεβαια(χιόνια στα αεροδρόμια κτλ) είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν;;;η απλά με δουλεύουν από τον κωτσοβολο; γνωριζει κανεις τα δικαιωματα των καταναλωτών σε αυτές τις περιπτώσεις; αν έχει κανείς ιδέα ας βοηθησει....

Σε αντίστοιχη περίπτωση, περίμενα σχεδόν 35 ημέρες για παράδοση BD player. Τα ίδια μου είχε πει και ήταν από άλλη αλυσίδα καταστημάτων. Δε νομίζω να φταίνε τα καταστήματα. Θέμα εισαγωγής της εταιρίας μου φαίνεται να είναι. Το τι γνωρίζουν και τι όχι δεν μπορώ να το ξέρω.