ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Supreme Member
- 18 June 2006
- 7,544
Απάντηση: Re: Αναφορά στο AVClub από το περιοδικό High Fidelity
Φίλοι μου καλησπέρα σας...…
Παίρνοντας αφορμή από το μήνυμα του φίλτατου Σίμου ,έχω να πω τα εξής:
Δεν έχουμε αρχίσει- τώρα-ν’ αποκτούμε οντότητα….αυτό το στάδιο τόχουμε πετύχει εδώ και καιρό…έχουμε ήδη αποκτήσει οντότητα σαν avclub.
Επειδή μιλώ συνεχώς με αντιπροσωπείες, επαγγελματίες του χώρου και με τα περιοδικά, είμαι σε θέση να ξέρω και σας λέω ότι όλοι (μα όλοι) μας γνωρίζουν πολύ καλά, μας παρακολουθούν καιρό…και όλοι μας δίνουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά μας, το κέφι και το επίπεδό μας.
Τι είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε:
1. ότι είμαστε καθαροί-χωρίς υστεροβουλίες-χομπίστες και το δείχνουμε…δεν έχουμε οικονομικά συμφέροντα και άρα δεν έχουμε γκρίζες ζώνες….και
2. το υψηλό επίπεδο των μηνυμάτων του avclub, το ήθος και το ύφος των μελών μας και γι αυτό σας ευχαριστούμε όλους!!!
Το avclub συνεχίζει πολύ πιο δυνατά!!!!
Τώρα έρχονται τα καλύτερα!!!
Τελικά, αρχίζουμε και αποκτούμε οντότητα, η οποία ξεφεύγει, απο τα στενά πλαίσια και όρια των μελών μας, αποκτώντας αργά αλλά σταθερά την καταξίωση που της αρμόζει από τα περιοδικά του χώρου.
Ενα μπράβο σε όλους όσοι βοήθησαν στην δημιουργία του κλάμπ σε ΔΟ, αλλά και σε όλα τα μέλη.
Φίλοι μου καλησπέρα σας...…
Παίρνοντας αφορμή από το μήνυμα του φίλτατου Σίμου ,έχω να πω τα εξής:
Δεν έχουμε αρχίσει- τώρα-ν’ αποκτούμε οντότητα….αυτό το στάδιο τόχουμε πετύχει εδώ και καιρό…έχουμε ήδη αποκτήσει οντότητα σαν avclub.
Επειδή μιλώ συνεχώς με αντιπροσωπείες, επαγγελματίες του χώρου και με τα περιοδικά, είμαι σε θέση να ξέρω και σας λέω ότι όλοι (μα όλοι) μας γνωρίζουν πολύ καλά, μας παρακολουθούν καιρό…και όλοι μας δίνουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά μας, το κέφι και το επίπεδό μας.
Τι είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε:
1. ότι είμαστε καθαροί-χωρίς υστεροβουλίες-χομπίστες και το δείχνουμε…δεν έχουμε οικονομικά συμφέροντα και άρα δεν έχουμε γκρίζες ζώνες….και
2. το υψηλό επίπεδο των μηνυμάτων του avclub, το ήθος και το ύφος των μελών μας και γι αυτό σας ευχαριστούμε όλους!!!
Το avclub συνεχίζει πολύ πιο δυνατά!!!!
Τώρα έρχονται τα καλύτερα!!!