αναγκη για αντικατασταση και με τι?

dibo7

Established Member
21 November 2007
270
Lyngby,Denmark
γεια χαρα σε ολους!!!
ο αδερφος μου εχει στο συστημα του τον παρακατω ενισχυτη
VSA-AX10 της pioneer.

σκεφτομαστε την αντικατασταση του με καποιον αλλο πιο καινουργιας τεχνολογιας και συμβατο γενικα με τα δρωμενα στο home cinema.
εσεις θεωρειται οτι χριζει ζητημα αντικαταστασης και αν ναι με τι?
η δικη μου αποψη ειναι ενας onkyo 5007.
εχετε να αντιπροτεινετε κατι αλλο???
σας ευχαριστω πολυ!!

Σίγουρα ένα κορυφαία μηχάνημα αλλα πλεον δυστηχώς ξεπερασμένο. Εγώ θα ήμουν υπέρ της αλλαγής με ένα σύγχρονο μηχάνημα. Το θέμα είναι πιας κατηγορίας ομως. Το λέω γιατί ο διάδοχος του μηχανήματος που έχει ο αδελφός σου ειναι ο Susano (SCLX90) άρα είναι άλλης κατηγορίας από τον 5007 που αναφέρεις. Αν λοιπόν θές μηχανημα ιδιας κατηγορίας κοίτας τον SCLX90 ή Denon AVCA1HDA. Aν θέλει χαμηλώτερης κατηγορίας μπορεί να δει τον Onkyo TX-NR5008 (που θα βγει), Denon AVR-4810, Pioneer SC-LX83 (που επίσης θα βγει).

ο αδερφος μου εχει στο συστημα του τον παρακατω ενισχυτη
VSA-AX10 της pioneer.

εχετε να αντιπροτεινετε κατι αλλο???
σας ευχαριστω πολυ!!

Ο αδερφός σου μετά από τόσα χρόνια με αυτόν τον Pioneer, δεν νομίζω ότι μπορεί να κοιτάξει άλλη μάρκα όταν αποφασίσει να τον αλλάξει.

Συνεπώς.... SC-LX83 τον Σεπτέμβριο.

να στε καλα παιδια σας ευχαριστω πολυ!!εχετε ιδεα σε ποια τιμη περιπου θα βγει ο pioneer??
επισης πιστευετε οτι η αγορα ενος ονκυο (μαλλον του 5008) θα μας ριξει τοσο πολυ κατηγορια??

να στε καλα παιδια σας ευχαριστω πολυ!!εχετε ιδεα σε ποια τιμη περιπου θα βγει ο pioneer???

Υποθέτω κάπου στα 2.000 - 2.200 ευρώ...

επισης πιστευετε οτι η αγορα ενος ονκυο (μαλλον του 5008) θα μας ριξει τοσο πολυ κατηγορια??

Οχι βέβαια. Κι εγώ σαν κάτοχος αρκετά χρόνια Pioneer, πέρυσι που πήρα νέο ενισχυτή αμφιταλαντευόμουν μεταξύ του 5007 και του LX-82. Βλέποντας όμως τον έναν βλέποντας και τον άλλο, μου ήταν αδύνατο να μην διαλέξω ξανά Pioneer. Ο LX-82 έχει σχεδόν τα πάντα, ότι μπορείς να ζητήσεις από έναν A/V Receiver. Φοβερό σύστημα ισοστάθμισης, απίστευτο design, απαλλαγμένος από bugs, θερμαίνεται ελάχιστα όσο και να τον ζορίσεις, κ.λ.π. Και δεν μετάνοιωσα καθόλου για την επιλογή μου.

-bye-

Last edited: