Αναγνώριση Βιντεοκάμερας

Nerevarine

New member
24 September 2011
2
Παίδες καλησπέρα,

Έχω μία βιντεοκάμερα Sony HDR-XR550VE και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε καμμιά ιδέα πως και αν γίνεται να αναγνωριστεί από τον υπολογιστή ως βιντεοκάμερα και όχι ως σκληρός δίσκος;

Τι θές να κάνεις ακριβώς ?

AdobeOnLocationCS4_UI.gif

adobe on location για capture γενικώς και live control της καμερας

η απλά κάθε πρόγραμα που ζητάει video input την βρίσκει εφόσον την συνδέσεις με τον υπολογιστή σου

Last edited:
Θέλω να κάνω live streaming. Το έχω το πρόγραμμα που λες αλλά δεν την αναγνωρίζει. Μήπως φταίει το ότι είναι USB και όχι firewire;

Θέλω να κάνω live streaming. Το έχω το πρόγραμμα που λες αλλά δεν την αναγνωρίζει. Μήπως φταίει το ότι είναι USB και όχι firewire;
Εάν δεν είναι firewire δεν θεωρείτε native video device , οπότε θέλεις drivers που λογικά θα βοηθήσουν το σύστημα να αναγνωρίζουν την κάμερα σαν συσκευή ενσωματωμένη στο λειτουργικό , και συγκεκριμένα θα την βρίσκεις στην κατηγορία cameras multimedia κλπ ,, κατα πως βρίσκεις δλδ τον πριντερ πχ ..

:afro:
κατέβασε drivers και δες

Λογικά είναι και firewire.
Εδώ είναι μία πολύ πιο παλιά κάμερα που έχω (Sony).
Αλλά, γιατί δεν τραβάς απλά το αρχείο από την κάμερα να το επεξεργαστείς με ότι πρόγραμμα έχεις και θέλεις να το κάνεις ματαcapture στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σου;

Α, βρε Μήτσο 'μ δεν το πρόσεξα...
Από ότι ξέρω οι Sony έχουν μία βάση που παίρνει και firewire.
Δεν νομίζω να το έχουν καταργήσει στα πιο σύγχρονα μοντέλα.

Αλλά HD και Live Streaming... Το μυαλό μου πάει σε ενδιαφέρον site... :p

Λογικά είναι και firewire.
Εδώ είναι μία πολύ πιο παλιά κάμερα που έχω (Sony).
Αλλά, γιατί δεν τραβάς απλά το αρχείο από την κάμερα να το επεξεργαστείς με ότι πρόγραμμα έχεις και θέλεις να το κάνεις ματαcapture στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σου;

Οι καινούριες δεν έχουν πάντως firewire.Mini HDMI και jack έχουν από εξόδους.

(4000 ποστ :idea: )