ANAKOIΝΩΣΗ - ΜΑΖΩΞΗ

19 June 2006
8,661
Φίλοι και φίλες της κατηγορίας, όπως γνωρίζετε ,με την ευκαιρία της Έκθεσης που γίνεται κάθε χρόνο, οι άρρωστοι με τις μουσικές , μαζευόμαστε και τα πίνουμε.
Αυτό συμβαίνει πάντα την πρώτη μέρα της Έκθεσης (δηλαδή Παρασκευή) ,γιατί το Σάββατο , η επιλογή αφορά όλο το κλαμπ.

Έτσι λοιπόν και φέτος στις 9-11-2007 από τις 21:00 και μετά ,θα βρεθούμε οι ψυχικά διαταραγμένοι στο μεζεδοπωλείο "ΥΔΡΟΥΣΣΑ'' στο Χαλάνδρι.

map.jpg

idroussa_5.jpg

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή άμεσα ,για να κλείσουμε τραπέζι.

...μέσα ....

ΥΓ¨: έχω ήδη τάξει στην συμβία ανάληψη αγγαρειών για ένα μήνα... :music-smiley-005:

αυτό ήταν εκεί που δοκιμάσαμε κατι ζόρικα μεζεδάκια περυσι ?
σημειωτέον έχουν ανέβει οι χοληστερόλες....

Απάντηση: Re: ANAKOIΝΩΣΗ - ΜΑΖΩΞΗ

αυτό ήταν εκεί που δοκιμάσαμε κατι ζόρικα μεζεδάκια περυσι ?
σημειωτέον έχουν ανέβει οι χοληστερόλες....

Ασε Chief..

Δυστυχώς μόνον η κακή χοληστερίνη up !!:singer:

Για τα τριγλυκερίδια ας μη μιλήσω έχουν χτυπήσει κόκκινο,στα ύψη τα άτιμα..:damnyou:

Πάντως είμαι μέσα .:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: ANAKOIΝΩΣΗ - ΜΑΖΩΞΗ

Κι εγώ, αλλά λίγο αργότερα.

Έχω βάρδια στη hi-end Παρασκευή απόγευμα.
Να έρθει κάποιος να με πάρει!

αχ βρε Στεργιε σε βρηκαν μικρο και σε στιμωξανε ..

εεε
μεταξύ μας λείπουν κάτι πρωτοκλασάτοι...
όχι ότι ο Χοπερ και ο Μάρσαλ δε λένε...
αντιθέτως.

ε τι μόνος μου θα πάω ; όλοι στην μάζωξη κι ο ψωριάρης στην συναυλία ;

Αν σιγουρεψω πως θα μπορεσω να "αποδρασω" απο διαφορες υποχρεωσεις που εχω το ερχομενο Σαββατοβραδο, θα σε ψησω να παμε και στα δυο! 10 αρχιζει η συναυλια και κατα τις 12 θα βρουμε τους αλλους στην ταβερνα!:ADFADF1:

Στο αμαξι θα σου βαλω και λιγο απο Pet Sounds...:flipout:

Last edited:
Αν σιγουρεψω πως θα μπορεσω να "αποδρασω" απο διαφορες υποχρεωσεις που εχω το ερχομενο Σαββατοβραδο, θα σε ψησω να παμε και στα δυο! 10 αρχιζει η συναυλια και κατα τις 12 θα βρουμε τους αλλους στην ταβερνα!:ADFADF1:

Στο αμαξι θα σου βαλω και λιγο απο Pet Sounds...:flipout:

αν μάλιστα έχεις και λίγο Scott Walker , δεν θάχεις πιά ... αυτοκίνητο :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ANAKOIΝΩΣΗ - ΜΑΖΩΞΗ

Σαββατόβραδο; :chinscratch::huh2:
Παρασκευή βράδυ είπαμε! :lehrer:

ελα ντε ... αφού παρασκευή ερχόμαστε . θα μας αφήσετε στο ξενοδοχείο δηλαδή ή θα μας στείλετε τις Ουκρανέζες ανθ' υμών;

Aπό τίς περυσινές θύμησες(γράφω ά λά Μάρω Βαμβουνάκη που ως γνωστόν μαζί μέ τον Κοέλιο είναι οι μεγάλες μου αγάπες......)μιά από τίς πιό ουσιώδεις ήταν το διπλανό τραπέζι μέ 5 χαροκαμένες ´λεύτερες´,που ούτε μιά δέν άξιζε δευτέρου βλέμματος..
Ελπίζω ο φέρελπις Μανωλάκος να φροντίσει γιά καλύτερη ´Θέα´φέτος...
Βέβαια προσωπικά θά πάω έτσι και αλλοιώς...Μού αρκούν και οι ομοτράπεζοι..
Γιά το λοιπό ντεκόρ είναι τό παρόν σχόλιο..:flipout::flipout: