ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Τρόπος γραφής / συμμετοχής στην MEDIA PLAYERS κατηγορία

Status
Not open for further replies.

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,201
Μεταμορφωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εξαιτίας της ολοένα αυξανόμενης συμμετοχής χρηστών/guests (όχι μόνο Ελλήνων) στην κατηγορία μας και με κριτήριο την πολύ σοβαρή βάση που έχουμε για όλες τις κατηγορίες αυτών , αποφασίστηκε η ακόλουθη απόφαση.

Απο σήμερα 01/04/2013 επιτρέπεται η γραφή μηνυμάτων/posts και στην αγγλική γλώσσα.

Αυτή θα είναι μια σταδιακή μετάβαση η οποία θα κρατήσει μέχρι και τις 01/05/2013 , δηλαδή έναν μήνα.

Απο 02/05/2013 και μετά επιβάλλεται αυστηρά η χρήση ΜΟΝΟ της αγγλικής γλώσσας.

Αυτή η κίνηση θεωρείται ως ενα πολύ σημαντικό βήμα για το φόρουμ και την υποκατηγορία Media Players έτσι ωστε να εδραιωθεί η υποκατηγορία και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Γνωρίζω πολυ καλά οτι θα υπάρχουν αντιδράσεις , παρακαλώ όμως σκεφτείτε το γενικότερο καλό του όλου εγχειρήματος.

Δηλαδη οσοι δεν ξερουν η δεν μιλανε καλα Αγγλικα να αποχωρησουν απο το forum?
Να κανουμε και αιτηση στις εταιριες που βγαζουν media players να μην ξαναβαλουν Ελληνικο menu μεσα και φυσικα να μην υποστηριζουν τους Ελληνικους χαραχτηρες.

Θα καταντησουμε για να διαβασουμε ενα Ελληνικο site να κανουμε translate στο Google

Μπορω να διαγραφω απο το forum? Που και πως;

Εκτος και αν το εχει η μερα σημερα :flipout:

Last edited:
Καλη Πρωταπριλιά !!! :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%B9+%CF%88%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%82.+%CE%A0%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC+%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1+%CE%BF%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B5+%CF%84%CE%BF+%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%AD%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1+%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%BF.jpg

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εξαιτίας της ολοένα αυξανόμενης συμμετοχής χρηστών/guests (όχι μόνο Ελλήνων) στην κατηγορία μας και με κριτήριο την πολύ σοβαρή βάση που έχουμε για όλες τις κατηγορίες αυτών , αποφασίστηκε η ακόλουθη απόφαση.

Απο σήμερα 01/04/2013 επιτρέπεται η γραφή μηνυμάτων/posts και στην αγγλική γλώσσα.

Αυτή θα είναι μια σταδιακή μετάβαση η οποία θα κρατήσει μέχρι και τις 01/05/2013 , δηλαδή έναν μήνα.

Αυτή η κίνηση θεωρείται ως ενα πολύ σημαντικό βήμα για το φόρουμ και την υποκατηγορία Media Players έτσι ωστε να εδραιωθεί η υποκατηγορία και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Γνωρίζω πολυ καλά οτι θα υπάρχουν αντιδράσεις , παρακαλώ όμως σκεφτείτε το γενικότερο καλό του όλου εγχειρήματος.

Οφείλω να ομολογήσω στην αρχή "κόμπλαρα" ολιγον τι:flipout: (αν και σκέφτηκα οτι καιρός είναι να εξασκήσω τα "σκούρια" Αγγλικά μου)...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλώ πολύ, μόνο imperial english. Για να μπορούμε να έχουμε απόλυτη συνεννόηση.

Παλι καλα γιατι δεν υπηρχε ποιο μεγαλη βλακια απο αυτη την σκεψη.

Εγω να πω την αληθεια ψαρωσα αλλα η γυναικα μου μου ειπε οτι μηπως κανουν πλακα;

vader ξερεις γιατι δεν επιασε; Γιατι ξερουν ολοι οτι εισαι Duneακιας και για να γινει σωστη δουλεια επρεπε να βαλεις και τα Ρωσικα μεσα! :flipout: Da!

Γιατι δεν εγραψες στο νημα Dune 303D & Base 3D οτι βγηκε νεο firmware θα ειχε μεγαλη επιτυχια :flipout:

Last edited:
Re: Απάντηση: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Τρόπος γραφής / συμμετοχής στην MEDIA PLAYERS κατηγορία

Παλι καλα γιατι δεν υπηρχε ποιο μεγαλη βλακια απο αυτη την σκεψη.

Εγω να πω την αληθεια ψαρωσα αλλα η γυναικα μου μου ειπε οτι μηπως κανουν πλακα;

Εχε χάρη που πρόλαβες το χρονικό περιθώριο του edit :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Τρόπος γραφής / συμμετοχής στην MEDIA PLAYERS κα

Εχε χάρη που πρόλαβες το χρονικό περιθώριο του edit :p

Ειχα ξεκινησει το edit για να συμπληρωσω κατι και ειπα στην γυναικα μου για την μεγαλη χαζομαρα που ειναι να κανετε και μου ειπε οτι μπορει να κανουν πλακα.

Εγω οπως εγραψα ψαρωσα θα μπορουσα στο edit να τα σβησω ολα και να βαλω μια φατσουλα. Ο λογος που ψαρωσα ειναι γιατι πριν 7 χρονια σε ενα αλλο forun με ειχαν υποχρεωσει να γραφω μονο με Greeklish αν ειναι δυνατον!

Πολύ καλό!:flipout:
Αν και το ιδανικό θα ήταν να γράφαμε...Κινέζικα μπας και ξυπνήσουν εκεί στην Άπω Ανατολή και βγάλουν κανένα update για εμάς τους δύσμοιρους που σπεύσαμε να αγοράσουμε himedia......

Για το Himedia καλυτερα μην αρχισεις να γραφεις Κινεζικα αλλα να αρχισεις να γραφεις firmware :flipout:

Status
Not open for further replies.