Πωλούνται τα παρακάτω επτά Sacd επανεκδόσεις της Impulse Aπο την Analogue Productions!..
Kαι ένα του Gerry Mulligan.
Όλα τα δισκάκια είναι ουσιαστικά καινούρια αφού θέμα είναι να έχουν παίξει μια φορά. Τα κουτάκια και τα εξώφυλλα είναι επίσης άθικτα ουσιαστικά καινούρια.
1.Οliver Nelson Sextet - The Blues And The Abstract Truth (20 ευρώ)
2.Roy Hayes Quartet - Out Of The Afternoon (20 ευρώ)
3.Ben Webster - See You At The Fair (20 ευρώ)
4.Sheelly Manne - 2 3 4 (20 ευρώ)
5.The Gil Evans Orchestra - Out Of The Cool (20 ευρώ)
6.Charles Mingus - Mingus Mingus Mingus Mingus (20 ευρώ)
7.Charles Mingus - The Black Saint And The Sinner Lady (20 ευρώ)
8.Gerry Mulligan And The Concert Jazz Band - Olympia November The 19Th 1960 (15 ευρώ)
Οι τιμές ισχύουν για κάθε δισκάκι σαν μονάδα για όποιον θέλει απο τρία και πάνω θα υπάρξει η ανάλογη στρογγυλοποίηση. Τιμή για όλα μαζί 120 ευρώ συζητήσιμη για όποιον ενδιαφέρεται αφου προτμώ να τα δώσω πακέτο για να αξιοποιήσω το όποιο ποσο προκύψει το συντομότερο.
Αποστέλλω και επαρχία με αντικαταβολή της οποίας τα έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη εκτός κι' άν γίνει αγορά όλου του πακέτου που θα τα επιβαρυνθώ εγώ. Eπαναλαμβάνω τα δισκάκια δεν είναι απλά CD αλλα επανεκδόσεις της Analogue Productions σε Sacd που μου στοίχισαν πάνω απο 30 ευρώ έκαστο ενώ πολλά έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται σπάνια κομμάτια.
Επικοινωνία με pm ή στο 6972506093 για άμεση ανταπόκριση.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Πέτρος
Kαι ένα του Gerry Mulligan.
Όλα τα δισκάκια είναι ουσιαστικά καινούρια αφού θέμα είναι να έχουν παίξει μια φορά. Τα κουτάκια και τα εξώφυλλα είναι επίσης άθικτα ουσιαστικά καινούρια.
1.Οliver Nelson Sextet - The Blues And The Abstract Truth (20 ευρώ)
2.Roy Hayes Quartet - Out Of The Afternoon (20 ευρώ)
3.Ben Webster - See You At The Fair (20 ευρώ)
4.Sheelly Manne - 2 3 4 (20 ευρώ)
5.The Gil Evans Orchestra - Out Of The Cool (20 ευρώ)
6.Charles Mingus - Mingus Mingus Mingus Mingus (20 ευρώ)
7.Charles Mingus - The Black Saint And The Sinner Lady (20 ευρώ)
8.Gerry Mulligan And The Concert Jazz Band - Olympia November The 19Th 1960 (15 ευρώ)
Οι τιμές ισχύουν για κάθε δισκάκι σαν μονάδα για όποιον θέλει απο τρία και πάνω θα υπάρξει η ανάλογη στρογγυλοποίηση. Τιμή για όλα μαζί 120 ευρώ συζητήσιμη για όποιον ενδιαφέρεται αφου προτμώ να τα δώσω πακέτο για να αξιοποιήσω το όποιο ποσο προκύψει το συντομότερο.
Αποστέλλω και επαρχία με αντικαταβολή της οποίας τα έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη εκτός κι' άν γίνει αγορά όλου του πακέτου που θα τα επιβαρυνθώ εγώ. Eπαναλαμβάνω τα δισκάκια δεν είναι απλά CD αλλα επανεκδόσεις της Analogue Productions σε Sacd που μου στοίχισαν πάνω απο 30 ευρώ έκαστο ενώ πολλά έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται σπάνια κομμάτια.
Επικοινωνία με pm ή στο 6972506093 για άμεση ανταπόκριση.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Πέτρος