Αναλυση Digital to Analog

Morfy

Banned
17 March 2015
10
Χαιρεται σε ολους.

Προσφατα με αποσχολει το θεμα και πιστευω με μερικα μηνυματα να βγαλουμε ακρη
Απο οτι εχω προσεξει οταν ακουμε μουσικη απο τον κομπιουτερ ειπαρχει στην αναλογη κατηγορια στα Windows 8.1 στην δειγματοληψια στις ρυθμισεις: sound δεξι κλικ στην συσκευη αναπαραγωγης , μετα Properties και τελευταια καρτελα δεξια advanced .

Επιλογες:
16bit , 44100 cd quality
16bit , 48100 dvd quality
24bit , 44100 studio quality
24bit , 48100 studio quality
24bit , 96000 studio quality
24bit , 192000 studio quality
Τι λετε?
 
Ειναι χρησιμη η πληροφορια? Το δοκιμασε κανεις? Εγω αργησα να το ανακαλυψω αλλα εχει διαφορα προς το καλυτερο.
 
Ειναι χρησιμη η πληροφορια? Το δοκιμασε κανεις? Εγω αργησα να το ανακαλυψω αλλα εχει διαφορα προς το καλυτερο.

Στην ουσία λές στον υπολογιστή να κάνει υπερδειγματοληψία στην συχνότητα που θα επιλέξεις εσύ. Πολύ γενικά, αν δεν θες να ακούς bit perfect, ακούς "διαφορετικά".
 
οχι φιλε μου ολο το θεμα το ανοιξα για να βοηθησω καποιους που δεν ετυχε να γνωριζουν τον παραγοντα αυτο και σε τελικη αναλυση αν του πεις να κανει υπεραναλυση το αποτελεσμα γινεται πολυ πολυ καλυτερο....:music-smiley-004:
 
βεβαια απο υπολογιστη σε υπολογιστη παιζει αναλογα με την καρτα ηχου εξαρταται αν ειναι πολυ φρεσκος