αναλυση εγγραφης panasonic sdr h80

giannis400

New member
19 January 2009
76
καλησπέρα, πηρα αυτη την κάμερα πριν 3 μηνες http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=13425&catid=355
την panasonic sdr H80.Ειχα γραψει πολλα βιντεο αλλα μολις χθες δοκίμασα να μεταφερω τα βιντεο στο pc και να τα τσεκάρω.Η οθόνη που έχω στο υπ/στη ειναι μια 23αρα sumsung με αναλυση 1920Χ1080.Το βιντέο λοιπον ειχε αυτην την μορφή
mikn.jpg

ομολογω δεν εμεινα ευχαριστημένος, περιμενα καλητερη αναλυση.Τεσπα δε με απασχολη και τοσο η προβολη των βιντεο στην οθόνη του υπολογιστη όσο στην πλάσμα τηλεοραση που εχω και ειναι 42'' με αναλυση 1024Χ768, σε αυτη την ανάλυση θα παίζουν καλα και καθαρα τα βίντεο?
Γιατι ο υπάλληλος απο το μαγαζι που την αγόρασα μου ειχε πει οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα με την αναλυση των βιντει στην ΤV που θα τα παιξω.Δλδ βρε παιδια σε τι αναλυση γράφει το βιντεο.Γιατι απο καμερες και φακους δε ξέρω τιποτα.Αν πάντος δεν εχει αξιολογη αναλυση να μου το ελεγε το παλικάρι να επαιρνα κατι ποιο ακριβο και οχι οτι θελει να ξεστοκάρει απο το μαγαζι :mad:.

Φυσιολογικότατο. Η κάμερα σου γράφει σε ανάλυση 720 Χ 576 αυτή δηλαδή που είναι τα dvd. Εφόσον παίζεις αυτή την ανάλυση σε οθόνη που έχει ανάλυση 1920 Χ 1080 λογικότατο είναι να φαίνεται σαν.......παράθυρο! Και φυσικά αν το μεγαλώσεις να κάνει stretch και να θολώνει να χάνει την ευκρίνεια.
Δες τα specs της κάμερας σου από κάποιο site που βρήκα:
http://www.mdigitalphoto.gr/product_info.php?products_id=1224

Συγνώμη που στο λέω, αλλά αυτό που ρωτάς σε τι ανάλυση γράφει το βίντεο, έπρεπε να το ρωτάς πριν την αγορά.

Re: Απάντηση: αναλυση εγγραφης panasonic sdr h80

http://www.mdigitalphoto.gr/product_info.php?products_id=1224
Συγνώμη που στο λέω, αλλά αυτό που ρωτάς σε τι ανάλυση γράφει το βίντεο, έπρεπε να το ρωτάς πριν την αγορά

Εχεις δίκιο, δεν ξέρω πως πάρθηκα απο τα λόγια του υπάλληλου εκεινη την στιγμη και την πάτησα.Βασικα μου είπε οτι θα παιζει μια χαρά και θα ειμαι εντάξη... και εγω σαν πρωτάρης αγοραστης κάμερας εμπιστευτικα τα λόγια του υπάλληλου και την πάτησα:behead:.

Και πως το έβγαλες φίλε οτι η ανάληση μου ειναι αυτη που λες, που θα το δω...μηπως εκει που λέει για 800mpixel στα χαρακτιριστικα της.
Και για πειτε που θα το βλέπω για να δω άλλες κάμερες με καλλές αναλυσεις, τι θα κοιτώ δλδ, ποιο χαρακτηριστικο θα ψάχνω?

Απάντηση: Re: Απάντηση: αναλυση εγγραφης panasonic sdr h80

Και πως το έβγαλες φίλε οτι η ανάληση μου ειναι αυτη που λες, που θα το δω...μηπως εκει που λέει για 800mpixel στα χαρακτιριστικα της.
Και για πειτε που θα το βλέπω για να δω άλλες κάμερες με καλλές αναλυσεις, τι θα κοιτώ δλδ, ποιο χαρακτηριστικο θα ψάχνω?

Το γράφει στα χαρακτηριστικά. Δεν χρειάζεται να πας μακριά. Υπάρχουν δύο ειδών κάμερες: SD (standard definition 720 X 576) και HD (High Definition 1920 χ 1080). Απλά η δική σου είναι η πρώτη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: αναλυση εγγραφης panasonic sdr h80

Το γράφει στα χαρακτηριστικά. Δεν χρειάζεται να πας μακριά. Υπάρχουν δύο ειδών κάμερες: SD (standard definition 720 X 576) και HD (High Definition 1920 χ 1080). Απλά η δική σου είναι η πρώτη.
Θα πάω για (High Definition 1920 χ 1080). Αυτες που λές φίλε ειναι παρα μα παρα πολυ καλες, αλλα λιγο βαριες για την τσέπη μου..(δε μπορω να τις :ADFAD2: ..σω).
Μέχρι 600ευρω ποια να επιλέψω δλδ?
αυτη εδω για παράδειγμα ειναι καλη ή κάποια αλλη μάρκα θα μου δώσει τα πολυ περισσοτερα τα μέγιστα?
99376511.jpg