Analysis Omega

Απάντηση: Re: Analysis Omega

Ενεργο λαμπατο for sure!!!

Γιάννη πολλά χρόνια θα ζήσεις !

Αυτή την στιγμή εσένα σκεφτόμουνα !

Λοιπόν εξ όσων γνωρίζω ο Γιάννης είναι εκτός από

επαγγελματίας και ψαγμένος χομπίστας και μερακλής

diyer!

Χρησιμοποιεί δε λαμπάτο κροσσόβερ !

Σίγουρα στον πειραματισμό που προτείνω έχει βασικό λόγο και άποψη !

Last edited:
Απάντηση: Re: Analysis Omega

Βασιλη μου ειπαμε σε περιμενω να τα πουμε απο κοντα ετσι?. Το λαμπατο κρος κανει θαυματα!!!

Γιάννη ειλικρινά με μεγάλη μου χαρά όταν το επιτρέψουν

οι υποχρεώσεις!

Re: Απάντηση: Re: Analysis Omega

Γιάννη πολλά χρόνια θα ζήσεις !

Αυτή την στιγμή εσένα σκεφτόμουνα !

Λοιπόν εξ όσων γνωρίζω ο Γιάννης είναι εκτός από

επαγγελματίας και ψαγμένος χομπίστας και μερακλής

diyer!

Χρησιμοποιεί δε λαμπάτο κροσσόβερ !

Σίγουρα στον πειραματισμό που προτείνω έχει βασικό λόγο και άποψη !

οταν το διαβασα και εγω το γιαννη σκεφτηκα.:flipout:

Ηλια καλοάκουστα!

Πραγματικα απο τις καλύτερες Ελληνικές προσπάθειες που αναγνωρίστηκαν πρωτα στο εξωτερικο, κια μετα στην Ελλαδα, αφου ως γνωστον "ουδεις προφήτης στον τόπο του".

Σου ευχομαι να τα "λιώσεις" ....

Θα ηθελα να σας ευχαριστησω, εναν εναν προσωπικα για τις ευχες και τη συμμετοχη σε αυτο το thread.

Το συμπαν συνομοτισε... αλλη μια φορα...

Τα ηχεια θα παιζουν μεχρι να λιωσουν και να τα κανουμε σαν καινουρια, για να ξαναλιωσουν...

Αυτο ειναι το νοημα της ζωης εξαλλου

Υ.Γ Χθες παρεα με τον Γιωργο Πολυχρονιδη (και δυο κοπελες), περασαμε ενα αξεχαστο βραδυ. Το μονο ασχημο ειναι οτι μιλουσαμε 99% μεταξυ μας (και περιπου 1% σε ολους τους αλλους). Φαινεται, ειχαμε πολλα να πουμε.
Συγνωμη για το off-topic, πηγαμε στο Lazy- και παρακολουθησαμε blues-live σε ενα υπεροχο περιβαλλον. Ειχα να περασω τοσο καλα σε pub απο την Αγγλια.
Ο ντραμερ ηταν φιλος. Μιλησα με τον ιδιοκτητη, σιγουρα θα μπορουσαμε να βγουμε και να περασουμε μαγικα. Μουσικη-απολαυση, καλος χωρος χωρις στασιμα και ανακλαστικες επιφανειες και βαρελισια μπυρα.Επισης ενα καλο σημειο για συναντηση αφου ειναι διπλα στην αττικη οδο (επι της Λ.Πεντελης).

Υ.Γ 2. Ο θειος μου (χωρις πλακα τωρα-θειος μου ειναι) να σταματησει τις ευχες και να περασει απο το σπιτι καποια στιγμη.

Υ.Γ 3. Μεσα στα Χριστουγεννα θα μαζευτουμε σπιτι μου (...)

Υ.Γ 4. Γιαννη Μιχαηλο θα τα πουμε απο κοντα. Ευτυχως και ενα καταστημα του χωρου στην Πετρουπολη.

Ευχαριστω πολυ! Να ειστε ολοι καλα
Ηλιας Μ.

Μπράβο βρε Ηλία!!!

Καλορίζικα και καλοάκουστα!!!

άρε πότε θα ξεκλέψω χρόνο για καμιά ακρόαση που λέγαμε!!!

ΥΓ: το Lazy είναι τόσο καλό????...ρωτώ γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου....

Ευχαριστω πολυ ! Σας περιμενω Μιχαλη και Νασο (μη χαθουμε- και μην αρχιζουμε δικαιολογιες-προσωπικα εχω παρα πολυ δουλεια, σχεδον 12-14 ωρες τη μερα αλλα παντα βρισκω χρονο για μουσικες).
Τα jm lab δεν ειχαν πολυ κοινο, αλλα με τα Analysis βλεπω θα κανουμε μεγαλες φιλιες! :slapface::slapface::slapface:

Οσο για το Lazy, ναι, ειδικα σε καλη βραδια το Lazy ειναι πολυ-πολυ καλο (pωτηστε και τον Γιωργο Πολυχρονιδη). Οταν ξαναπαιξει η μπαντα του φιλου θα το κανουμε γνωστο στο forum, να ακουσουμε και ενα liveακι(!)

-bye--bye--bye-