ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ SAMSUNG KAI LG

greekman9

New member
6 September 2011
7
θελω να αγορασω 40αρα η 42αρα,με ενδιαφερει το ποδοσφαιρο και ταινιες...δινω μεχρι 550ε, ενας φιλος με εχει φαει να παρω την samsung UE40D5003 εγω κοιταω την LG 42LK530 με ενδιαφερει να παιζει και ταινιες απο usb... αν εκτος απο αυτες εχετε καμια αλλη να προτεινετε,ειμαι ολος αυτια!
Υ.Γ να εχουν και λιγο καλο ηχο,γιατι μια lg 26'' που εχω απο ηχο ειναι αθλια...

Στην τιμη αυτη θελεις και 40-42" και να παιζει απο usb κτλ. οπως καταλαβαινεις πρεπει να κανεις καποιες υποχωρησεις.

Η D5003 απο οτι εχει γραφει στο φορουμ δεν παιζει απο usb παρα μονο φωτογραφιες ενω ειναι και 50 hz (τα CMR δεν ειναι πραγματικη ανανεωση) οποτε εγω μαλλον θα αγοραζα την LG 42LV4500 προσφορα με 499 ευρω απο Κωτσοβολο η Media markt.

Καλώς ήρθες φίλε.
Κατά σειρά προτεραιότητας:
1. Panasonic Plasma 42U30 και αγοράζεις και εξωτερικό media player. Θα σου βγεί κάτω από 550 Ευρώ.
2. LG 42LV4500 που επίσης θέλεις εξωτερικό player αφού δεν υποστηρίζει ήχο DTS
Είναι φθηνότερη της LK που γράφεις και επιπλέον είναι LED.
3. Samsung LE40D550 που τρέχει τα πάντα από USB.
Η D5003 αν το ψάξεις θα δεις πως δε τρέχει ταινίες από USB.
Στην επιλογή 1. θα απολαύσεις εικόνα, ταινίες και ποδόσφαιρο.

Re: Απάντηση: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ SAMSUNG KAI LG

μαλλον τον παρεσυρα...καλησπερα και καλως σας βρηκα παιδες

Ίσως να υπέθεσε πως θέλεις μόνο LCD αλλιώς δεν εξηγείται!
Για μένα πας καρφί για U30 πάντως.

[επειδη δεν ειμαι και τοσο σχετικος...οι πλασμα εχουν περιορισμενες ωρες λειτουργιας;

Αν οι 40-42 ιντσες δεν ειναι υποχρεωτικες για καποιο λογο (μικρος χωρος,πολυ μικρη αποσταση θεασης,....συζυγος) εγω θα επαιρνα την lg 50pv350 που ειναι στα λεφτα που θες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ SAMSUNG KAI LG

[επειδη δεν ειμαι και τοσο σχετικος...οι πλασμα εχουν περιορισμενες ωρες λειτουργιας;

Η θεωρητικη διαρκεια ζωης των πλασμα ειναι 100.000 ωρες.

Σε καμια LED/LCD δεν υπαρχει κατασκευαστης που να δηλωνει τοσο πολυ.

Πρακτικα βεβαια κανεις δεν μπορει να σε διαβεβαιωσει οτι οι σημερινες τηλεορασεις flat screen θα βγαλουν εστω την πενταετια οχι γιατι θα χαλασει το πανελ αλλα για αλλους λογους (πλακετες επεξεργασιας , οδηγησης , τροφοδοτικα κτλ).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ SAMSUNG KAI LG

τωρα ειμαι αναμεσα στην LG 42LV4500 και στην panasonic plasma U30, η αποσταση που βλεπω ειναι 3 μετρα.με αναλογικα καναλια και χωρις καλη ληψη,νομιζω πως η 50αρα ειναι υπερβολη...αν το

μετα απο πολυ ψαξιμο,και χρησιμες συμβουλες απο δω,καρφωθηκα στην U30...560ε σε 24 δοσεις, οταν θα την εχω θα σας πω εντυπωσεις...