Ανανέωση κατηγοριών

Lepton

Supreme Member
19 June 2006
5,346
Γλυφάδα
Αγαπητοί φίλοι,

όπως πιθανότατα είδατε ήδη, έγιναν κάποιες αλλαγές στη δομή του avclub.

Από τη μία, έχουμε το φρεσκάρισμα της κατηγορίας του Δικάναλου Ήχου. Ο Διονύσης έκανε πολλή δουλειά τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα η Hi-End να μεγαλώσει και να αρχίσει να βαραίνει. Έτσι τη χωρίσαμε σε υποκατηγορίες, ελπίζοντας τα μέλη να βρίσκουν ευκολότερα τα θέματα που θέλουν.

Επιπλέον, ανοίξαμε δύο νέες κατηγορίες, τα Γενικά περί Δικάναλου Ήχου, όπου θα ξανασυζητήσουμε τι είναι, αν υπάρχει και που αρχίζει το Hi-End (:D) και τα Τεχνικά Θέματα - Ακουστική Χώρων, διότι η επιστημονική προσέγγιση στον ήχο δεν διαχωρίζει το Hi-Fi από το Hi-End.

Από τον ήχο στην εικόνα, και εκεί ήταν προφανές η υποκατηγορία Φωτογραφίας είχε ξεπεράσει προ πολλού το μέγεθος που της αναλογούσε. Οι δουλειά διαχειριστών και μελών την έκαναν ένα από τα διαμάντια του avclub. Για αυτό λοιπόν της χαρίσαμε δική της ενότητα τεσσάρων κατηγοριών και με αυτές, καλωσορίζουμε δύο καινούργια πρόσωπα στη Διαχειριστική Ομάδα, τους Billy the Kid και Yiannakas. Μαζί τους και ο send, που δεν μπορούσε να λείπει από αυτή τη σύνθεση. Ελπίζω να τον κουράζετε λιγότερο στην Cafe. ;)

Δώστε λίγο χρόνο στα παιδιά να μεταφέρουν τα θέματα που χρειάζεται στις νέες κατηγορίες και ευχηθείτε τους καλή δύναμη στα αυξημένα τους καθήκοντα.

Ευχαριστούμε και καλές περιηγήσεις! :smile:

Μπράβο σε όλους που από μεράκι και μόνο αφιερώνουν
το χρόνο τους στο να γίνει καλύτερο το φόρουμ
και καλή δύναμη στους νέους διαχειριστές!
:SFGSFGSF:

Πολύ ωραία πράγματα,ευχομαι γερά...νευρα στους καινούργιους συντονιστές των νέων κατηγοριών,και πιστεύω οτι όλα θα πάνε...ρολόι -bye-

Επίσης,ηθελα να ρωτήσω,μια μικρή καθυστέρηση που παρουσιάζεται εδώ και 3-4 μέρες στο άνοιγμα των σελίδων και στα post,καθώς και στην αποστολή π.μ,μήπως οφείλεται στις αλλαγές αυτές;
Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;
Σε άλλες σελίδες που δοκίμασα,όλα έιναι κανονικά..

Re: Απάντηση: Ανανέωση κατηγοριών

Επίσης,ηθελα να ρωτήσω,μια μικρή καθυστέρηση που παρουσιάζεται εδώ και 3-4 μέρες στο άνοιγμα των σελίδων και στα post,καθώς και στην αποστολή π.μ,μήπως οφείλεται στις αλλαγές αυτές;
Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;
Σε άλλες σελίδες που δοκίμασα,όλα έιναι κανονικά..

Και σε μένα παρουσιάζεται αυτή η καθυστέρηση
στο άνοιγμα των σελίδων του Avclub.

Μπραβο παιδια, πολυ ωραια!
Αν και λιγο καιρο στο forum, μου αρεσει πολυ.(περα απο αυτα που μαθαινω ο newb)
Και βλεπω οτι συνεχεια γινονται κινησεις προς το καλυτερο.
Συγχαρητηρια.

Μπράβο παίδες και ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα για τη σκληρή δουλειά της μεταφοράς θεμάτων :-)

Βρε βρε βρε ... τι βλέπω ; Μόνο καζούρα ξέρατε να μου κάνετε εε;

Όπως και να έχει ήταν αναγκαίο. Μπράβο. :a0210:

Oι κατηγοριες του ηχου εγιναν χαλια, κοβω το κεφαλι μου οτι πολυ λιγοτερος κοσμος θα μπαινει πια...

Τι δεν σου αρεσει στο καινουριο format φιλε Kharmacoma?
Εγω, προσωπικη αποψη παντα, νομιζω οτι ειναι πιο λειτουργικες ετσι.

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να παω σε 5 κατηγοριες για να βρω αυτο που με ενδιαφερει. Δυο εφταναν. H ιστορια εχει δειξει οτι κατι τετοιο μονο προβλημα αποτελει. Το εχω συζητησει και με αλλο κοσμο που ξαφνιαστηκε αρνητικα, δεν το λεω ετσι.

Να γκρινιάξω και γώ?
Ούτε μένα μου πολυαρέσουν τελικά όλες αυτές οι υποκατηγορίες
στην audio.Κάπου χάνεσαι και κάπου χάνεται και το παρεϊστικο του
φόρουμ.Μπαίνεις σε μια υποκατηγορία ας πούμε και είσαι μόνος και έρημος.
:confused:

Απάντηση: Re: Ανανέωση κατηγοριών

Να γκρινιάξω και γώ?
Ούτε μένα μου πολυαρέσουν τελικά όλες αυτές οι υποκατηγορίες
στην audio.Κάπου χάνεσαι και κάπου χάνεται και το παρεϊστικο του
φόρουμ.Μπαίνεις σε μια υποκατηγορία ας πούμε και είσαι μόνος και έρημος.
:confused:

+1

Αντε καλά εσύ είσαι γέρος άνθρωπος και κουράζεσαι να γυρνάς απο εδώ κι απο εκεί.:grandpa:
Το άλλο το...λυκόπουλο,τι έχει και γκρινιάζει;:BDGBDGB53:

Δεν είναι τίποτα,όλες οι αλλαγές-ακόμα κι οι μικρούλες,όπως εδώ-θέλουν τον χρόνο τους,για να γίνουν ευρύτερα αποδεκτές και να λειτουργήσουν θετικότερα σε σχέση με πρίν.

Λειτουργικά ήταν απαραίτητο να γίνει,είχε βαρύνει πολύ η κατηγορία και δεν έβγαινε άκρη για τον μέσο χρήστη.

Υπομονή βρέ -bye-

Ολα καλα, απλα λειπει μια κατηγορια

στις μικρες αγγελιες, υπαρχει η κατηγορια "χαριζεται"

θα επρεπε να μπει μια κατηγορια "φιλανθρωπια και avclub" ή κατι τετοιο.

Δεν ειναι προβλημα, αν αντι να χαρισει καποιος για παραδειγμα, να δωσει τους λογαριασμους ενος ιδρυματος και να πανε εκει τα χρηματα.

Εστω και μικρο να ειναι το ποσο, εστω και συμβολικο.

Νομιζω ειναι ενα μεγαλο βημα μπροστα, η φιλανθρωπικη συνεισφορα ενος φορουμ και σιγουρα θα συζητηθει. Και οχι χωρις λογο.

Σας παρακαλω, καντε αυτη την μικρο-προσθηκη, αξιζει.

Ας γινει θεμα λιγακι στη συζητηση των διαχειριστων, σας παρακαλω.

Γεια χαρα

Συμφωνώ με Μαγκελάνο και Κάρμα.
Χάλια μαύρα το νέο λουκ :frown::frown::frown:

Δηλαδή τι προτείνετε;
Να παρέμεναν όπως ήταν,όλα μαζί (κοντά 1000 θέματα-38000 μηνύματα), σε μια κατηγορία ανακατεμένα;

Αυτό είχε το "πλεονέκτημα",ότι μαζευόμαστε όλοι μαζί κάτω απο μιά σελίδα,αλλά ήταν κάτι που απλά είχαμε συνηθίσει οι καθημερινοί-παλιοί θαμώνες της κατηγορίας.Οι νεώτεροι(εδώ έψαχνα εγώ για πολύ χρόνο,για να βρώ παραπομπές ή παλιά θέματα),έπρεπε να ψάχνουν επί ώρες να βρούν τα θέματα που θα τους ενδιέφεραν.

Το ότι το είχαμε συνηθίσει,δεν σημαίνει,ότι ήταν και καλύτερο.Είναι διαφορετικά πράγματα.

Δηλαδή τι προτείνετε;
Να παρέμεναν όπως ήταν,όλα μαζί (κοντά 1000 θέματα-38000 μηνύματα), σε μια κατηγορία ανακατεμένα;

Ισως οι υποκατηγορίες να ήταν καλύτερα αν είχαν τη μορφή αρχείου
με παλαιότερα θέματα (δύο μήνες και άνω).
Ετσι και ο ενδιαφερόμενος θα μπορούσε να βρεί αυτό που ψάχνει
εύκολα και δεν θα "χανόμαστε" οι παλιότεροι.:grandpa:

Είδες άλλωστε ότι κάποια μέλη έγραφαν σε πολύ παλαιότερα
θέματα, σαν να αναρτήθηκαν χθές!