Ανανέωση των δύο μπροστά δορυφόρων σε home cinema 5.1

Maravel.nek54

New member
12 November 2024
51
Καλημέρα σε όλο το team και καλή Κυριακή, ενδιαφέρομαι παιδιά για καμιά καλή πρόταση δορυφόρων – κολώνες μπροστινό νυχιών στο home cinema 5,1 κάποια καλή πρόταση και σχετικά στο budget των 500 έως 1000 €, Ο ενισχυτής μου είναι Yamaha rx va,
βέβαια έχω ένα πολύ καλό woofer το svs pb2000 Με αποτέλεσμα να έχω βάλει small Όλα τα υπόλοιπα , Ως εκτούτου να ρωτήσω είναι σημαντικό να πάρω κάποια κολώνα σε εισαγωγικά τέρας; Επίσης είναι σημαντικό να έχει και καλά το πρωτόκολλο Dolby atmos? Σας ευχαριστώ πολύ

Τα Magnat Signature 507 είναι στημένα ως τα main L-R στο πολυκάναλο σύστημα στο Pioneer Athens Center, στο Περιστέρι, επομένως μπορείς όχι μόνο να τα δεις δια ζώσης αλλά και να τα ακούσεις.

Από κει και πέρα μιλάς για την εισαγωγική σειρά της Magnat, τα Monitor S, και την αμέσως πιο πάνω που είναι η Signature 500. Η Signature 500 είναι πιο ποιοτική με καλύτερο ήχο. Επίσης μπορείς να συγκρίνεις τη μία και την άλλη σειρά τονικά στο showroom γιατί υπάρχει και το ηχείο βάσης Monitor S30 από αυτή την σειρά.

Σε ό,τι αφορά την αξιοπιστία, δεν χρειάζεται καν να ρωτάς. Deutsche Qualität.

Ποιον RX-V έχεις; Τον 4A ή τον 6A; Μάλλον τον 6A, για να ρωτάς για το Atmos.

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τη βοήθεια, θα πάω να τα ακούσω σίγουρα και θα αποφασίσω, ακριβώς, έχω τον rx v6a

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τη βοήθεια, θα πάω να τα ακούσω σίγουρα και θα αποφασίσω, ακριβώς, έχω τον rx v6a

OK. Ευτυχώς ο V6Α έχει καλά αποθέματα ισχύος για την κατηγορία του και οδηγεί εύκολα και ηχεία πιο πάνω κατηγορίας από τις εισαγωγικές.

Τα monitor s30 που είναι μικρά είναι καλύτερα; Επίσης τα signature 500 δεν μπορώ να τα βρω να δω πως είναι

Αντίστοιχα ένα καλό ζευγάρι ηχείων γενικά και σχετικά οικονομικό, ανώτερο της εισαγωγικής κατηγορίας ηχείων;

Τα monitor s30 που είναι μικρά είναι καλύτερα; Επίσης τα signature 500 δεν μπορώ να τα βρω να δω πως είναι

Η εισαγωγική σειρά είναι η Monitor S Line

Η αμέσως πιο πάνω ποιοτικά και τιμολογιακά είναι η Signature 500

Κάθε σειρά έχει μοντέλα δαπέδου, βάσης και κεντρικά. Η εισαγωγική έχει και ηχείο δαπέδου με Atmos Module ενσωματωμένο. To Monitor S80 ΑΤΜ. Για τις υπόλοιπες σειρές υπάρχει ξεχωριστό ηχείο για Atmos, το ΑΤΜ 202.

Μια χαρά, θα τα δω όλα που μου στείλατε με την ησυχία μου να ρωτήσω αν ένα ηχείο έχει ή δεν έχει Dolby πιστοποίηση θα έχει μεγάλη διαφορά;; Το πιο οικονομικό που έστειλα πιο πάνω που έχει την πιστοποίηση αυτή καλό δεν είναι;

Η εισαγωγική σειρά είναι η Monitor S Line

Η αμέσως πιο πάνω ποιοτικά και τιμολογιακά είναι η Signature 500

Κάθε σειρά έχει μοντέλα δαπέδου, βάσης και κεντρικά. Η εισαγωγική έχει και ηχείο δαπέδου με Atmos Module ενσωματωμένο. To Monitor S80 ΑΤΜ. Για τις υπόλοιπες σειρές υπάρχει ξεχωριστό ηχείο για Atmos, το ΑΤΜ 202.
Επίσης τώρα έχω τα roister emphasis 25, καμία γνώμη;

Μια χαρά, θα τα δω όλα που μου στείλατε με την ησυχία μου να ρωτήσω αν ένα ηχείο έχει ή δεν έχει Dolby πιστοποίηση θα έχει μεγάλη διαφορά;; Το πιο οικονομικό που έστειλα πιο πάνω που έχει την πιστοποίηση αυτή καλό δεν είναι;

Εννοείται ότι είναι πιστοποιημένα από την Dolby τα ηχεία.

Σύμφωνα πάντως με τα ηχεία που έχεις, πιο αισθητή θα είναι η αναβάθμιση εάν πας στη σειρά Signature 500. Πιο γεμάτο και πιο διάφανο ηχείο και έχει και πιστοπoίηση Hi-Res.
Ενώ τέλος, θεωρώ ότι το ματσάρισμα Magnat με Yamaha ΑV είναι πολύ καλό, καθώς ο μαλακός ήχος των AV της Yamaha (το εντελώς αντίθετο από τα Hi-Fi της μοντέλα) ταιριάζει στον αναλυτικό χαρακτήρα των Magnat και η εξίσωση αυτή σημαίνει λιγότερη διόρθωση από το EQ, το οποίο είναι πάντα ζητούμενο.

Ωραία θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά, τώρα εγώ μπροστά τα roisters emphasis 125 πίσω κάτι Koda κολόνες, το svs pb2000 sub και το μπροστινό τώρα θα το αλλάξω και θα πάρω το asw cantius cs 504

Για βιαστική αγορά/επιλογές σε βλέπω και θα το μετανοιώσεις σε βάθος χρόνου.

Πρέπει να βγάλεις ένα πλάνο, ένα γενικό budget, και μετά να αρχίσεις να επιλέγεις και να αγοράζεις.
Έτσι όπως σε βλέπω, σε βλέπω να καταλήγεις με αριστερό ηχείο Polk και δεξί Crystal Audio με κεντρικό της Martin Logan :D