Αναπαραγωγή δορυφ. προγραμματος απο το web interface toy dreambox

nordic

New member
Υπάρχει καποιος που να μπορει να μου λυσει την απορία, γιατι δεν έχω το προγραμμα του dm500 στο PC μέσω του interface του και του web-x-tv, το γνωστό streaming; Μια στις 20 να μου έρθει και αυτές με ''κοψίματα''. Εχω τον dream με access point kai δυνατό router.

.....το εγραψα σε λαθος τομεα, πως μεταφερεται στα Δορυφορικά;

Last edited:
Το 500αράκι δεν έχει αρκετή μνήμη-ισχύ γι αυτό. Το έχουν 2 φίλοι μου και ποτέ δεν κατάφεραν να δουν ικανοποιητική εικόνα στο pc. Τουναντίον εγώ με 7000 δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Το κόλπο με το vpid και το vlc στο web interface το έχεις δοκιμάσει μήπως παίζει???

Μπορείς να γινεις πιο συγκεκριμενος; Κλικάρω το link web-x-tv μου ανοιγει αλλά εικόνα δεν ερχεται (no video). Mηπως φταίει το interface του δεκτη (enigma)

Pli jade και ξεμπέρδεψες!!
Επιπλέον καλύτερα ενσύρματα να κάνεις streaming.

Όχι, φταίει η αδυναμία του δέκτη. Κάνε το εξής μήπως πιάσει: Κατέβασε το τελευταίο vlc media player και επέλεξε όλα τα plugin κατά την εγκατάσταση. Μετά μπες στο interface του dream με firefox. Δίπλα στο sync & lock είναι 2 επιλογές: το vpid & apid. Πατάς το vpid, σου ζητάει ο firefox με ποιό πρόγραμμα να το ανοίξει, επιλέγεις το vlc & σου ανοίγει σε λίγο η εικόνα. Για δοκίμασε και πες μου αν έπιασε μήπως θέλει τπτ ρυθμίσεις που δε θυμάμαι.

Κρίμα. Δεν περίμενα βέβαια να πιάσει το κόλπο αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Αν έχεις χρόνο και όρεξη, δοκίμασε να βάλεις επάνω ένα image max-var. Διάβασα πως το καινούριο Gemini είναι πολύ ελαφρύ (αν & δεν τους έχω σε εκτίμηση μετά το image-βόμβα που είχαν βγάλει).
Αν το επιχειρήσεις, μην βάλεις κανένα plugin ή emulator επάνω και του επιβαρύνεις τη μνήμη. Δοκίμασέτο εντελώς μαμά με ένα free-to-air κανάλι.
Καλή επιτυχία.

Να πω ότι πραγματι ο 500αρης (οταν τον ειχα) ζοριζόταν συχνά για να κάνει στρημιγκ, ενω αντίθετα ο 500+ που πήρα μετα δούλευε άψογα σ αυτόν τον τομέα

Μηπως να ελαφρυνω την μνημη και δουλεψει; Την εχω στο 95%, εχω φορτωσει κατι skins kai plugins. To τσιπάκι της μνημης δεν αλλάζει;
Τι εννοείς με το Gemini-βόμβα, κόλλησε το μηχάνημα;