αναπαραγωγή mkv απο laptop... Πως?

bardian

New member
26 October 2007
2
Μόλις απέκτησα το HP Pavilion dv9543ev (http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el...2744.html#null)

Καλό φαίνεται ... έχει και HDMI με καλή κάρτα γραφικών ...

Περιμένω πως και πως να βάλω mkv αρχεία να παίξω στην plasma pioneer 436 sxe ...
Πως προτείνετε να γίνει?

μέσω του καινούργιου powerdvd να γίνει η δουλειά?

Η οθόνη δεν υποστηρίζει 1080p ... αλλά μόνο 1080i ... ανάλυση έχει 1024x768 και είναι HD Ready (όχι Full HD)

όλα αυτά που γράφονται για μη ομαλή κίνηση ... θα τα βρω μπροστά μου ?

Τα αρχεία που θα αναπαραχθούν είναι 720p κατά κύριο λόγο ... θα πρέπει να κάνω ότι ρυθμίσεις κάνουμε και στο στήσιμο ενός HTPC για αναπαραγωγή dvd? δλδ powerstrip+reclock+ffdshow κλπ? ή εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά?

παιδια ας βοηθησει καποιος αν μπορει.δεν μπορω να αναπαραγω αρχεια mkv ταυτοχρονα στη οθονη υπολογιστη και στη πλασμα tv που εχω συνδεσει.τα παιζει μονο στο pc .με τα avi δεν εχω προβλημα.μονο με τα hd.ευχαριστω

Ποια plasma εχεις?

Η δική μου PX70 παίρνει αυτόματα εικόνα από το laptop μόνο αν την έχω συνδέσει (vga) πρίν ανοίξω το computer.

Μπορείς όμως να πας στις ιδιότητες-->ρυθμίσεις-->εμφάνιση με δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και να δηλώσεις σε ποια οθόνη θες το output, αρκεί να το υποστηρίζει η κάρτα γραφικών.

Μόλις απέκτησα το HP Pavilion dv9543ev (http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el...2744.html#null)

Καλό φαίνεται ... έχει και HDMI με καλή κάρτα γραφικών ...

Περιμένω πως και πως να βάλω mkv αρχεία να παίξω στην plasma pioneer 436 sxe ...
Πως προτείνετε να γίνει?

μέσω του καινούργιου powerdvd να γίνει η δουλειά?

Η οθόνη δεν υποστηρίζει 1080p ... αλλά μόνο 1080i ... ανάλυση έχει 1024x768 και είναι HD Ready (όχι Full HD)

όλα αυτά που γράφονται για μη ομαλή κίνηση ... θα τα βρω μπροστά μου ?

Τα αρχεία που θα αναπαραχθούν είναι 720p κατά κύριο λόγο ... θα πρέπει να κάνω ότι ρυθμίσεις κάνουμε και στο στήσιμο ενός HTPC για αναπαραγωγή dvd? δλδ powerstrip+reclock+ffdshow κλπ? ή εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά?
Δοκίμασε to CCCP codec pack (google it) που περιέχει τα απαρaίτητα codecs και δύο players. Εγώ χρησιμοποιώ τον zoom player.

παιδια ας βοηθησει καποιος αν μπορει.δεν μπορω να αναπαραγω αρχεια mkv ταυτοχρονα στη οθονη υπολογιστη και στη πλασμα tv που εχω συνδεσει.τα παιζει μονο στο pc .με τα avi δεν εχω προβλημα.μονο με τα hd.ευχαριστω

Πες στον player που έχεις για τα HD αρχεία να παίζει με VMR9 και λογικά θα είσαι ΟΚ.