Αναπαραγωγή Video σε Pc Monitor…

CENTRAL

AVClub Addicted Member
30 June 2006
1,819
ATHENS
Παίδες μερικές απορίες για την εν λόγω προσπάθεια…

Κατά πρώτον τι γίνεται με τα Hz?

Τα pc monitor είναι ως συνήθως κολλημένα στα 60hz. Πως αλλάζουμε? Το Powerstrip θα κάνει δουλειά?

Με τα 24p των mkv τι γίνεται?

Την αναπαραγωγή την κάνω με το KMPlayer σεταρισμένο με ffdshow & avisynth για υλικό SD και με Core Avc για τα mkv αρχεία.

Επίσης παρατηρώ μια ασυμμετρία στην εκμετάλευση των πυρήνων…στα 1080p αρχεία μου ο ένας πυρήνας γονατίζει ενώ ο άλλος είναι χαλαρότατος…το αποτέλεσμα είναι 50% cpu usage αλλά τι να το κάνεις, χάνει frames, κολλάει και αποσυγχρονίζει…όλα τα καλά…

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω αν η Sound Blaster Extreme Audio λέει κάτι σαν κάρτα ήχου για ένα απλό συστηματάκι ήχου με ηχεία pc…όχι hi-end καταστάσεις…

Thanx!

Παίδες μερικές απορίες για την εν λόγω προσπάθεια…

Κατά πρώτον τι γίνεται με τα Hz?

Τα pc monitor είναι ως συνήθως κολλημένα στα 60hz. Πως αλλάζουμε? Το Powerstrip θα κάνει δουλειά?

Με τα 24p των mkv τι γίνεται?

Την αναπαραγωγή την κάνω με το KMPlayer σεταρισμένο με ffdshow & avisynth για υλικό SD και με Core Avc για τα mkv αρχεία.

Επίσης παρατηρώ μια ασυμμετρία στην εκμετάλευση των πυρήνων…στα 1080p αρχεία μου ο ένας πυρήνας γονατίζει ενώ ο άλλος είναι χαλαρότατος…το αποτέλεσμα είναι 50% cpu usage αλλά τι να το κάνεις, χάνει frames, κολλάει και αποσυγχρονίζει…όλα τα καλά…

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω αν η Sound Blaster Extreme Audio λέει κάτι σαν κάρτα ήχου για ένα απλό συστηματάκι ήχου με ηχεία pc…όχι hi-end καταστάσεις…

Thanx!

Με το powerstrip Θα βρείς την υγειά σου, ότι ανάλυση θέλεις(δες και τον οδηγο που έχουμε).

Και για τα 24(23.976), το powerstrip θα σου λύσει το πρόβλημα.

Πες μας τι κάρτα γραφικών έχεις και ποια έκδοση του CoreAvc.

Δοκίμασε και τα ffdshow,mplayer-homecinema codecs στα mkv με h264.

Μια 8800GT είναι η κάρτα...

Core Avc to 6.5.0...

Από front-end είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος...

Απάντηση: Re: Αναπαραγωγή Video σε Pc Monitor…

Μια 8800GT είναι η κάρτα...

Core Avc to 6.5.0...

Από front-end είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος...

Δεν δουλεύει, αν δεν κάνω λάθος, το powerstrip με τη σειρά 8ΧΧΧ της Nvidia. Κατέβασε τους τελευταίους οδηγούς για να μπορείς να παραμετροποιήσεις τους ρυθμούς ανανέωσης.

Κάποιος οδηγός για το πως φτιάχνει κάποιος custom resolution στο nvidia control panel υπάρχει?

Απάντηση: Re: Αναπαραγωγή Video σε Pc Monitor…

Κάποιος οδηγός για το πως φτιάχνει κάποιος custom resolution στο nvidia control panel υπάρχει?

Πας manage custom resolutions και του δίνεις την ανάλυση και το ρυθμό ανανέωσης που θέλεις πατώντας create..........

Γιάννη το απόγευμα που θα ξαναστήσω το μηχανάκι (αναβαθμίστηκε) και περάσω τα drivers θα το δοκιμάσω, θυμάμαι αρκετές επιλογές μέσα στο custom resolutions γι' αυτό δεν το είχα πειράξει και ποτέ...