Αναπαραγωγή υποτίτλων σε Samsung B2330HD

twistovios

New member
13 May 2008
6
Σκοπεύω να αγοράσω τη Samsung B2330HD που έχει υποδοχή USB για αναπαραγωγή αρχείων .avi.

Θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος κάτοχός της αν κάνει κανονικά αναπαραγωγή ελληνικών υποτίτλων.

Στο πλαίσιο μου είπαν πως παίζει υπότιτλους αλλά δεν ξέρουν για ελληνικούς, στη Samsung την ίδια μου είπαν πως η θύρα USB είναι μόνο για updates(!!) τη στιγμή που το site τους αναφέρει ξεκάθαρα την αναπαραγωγή media αρχείων από το USB...

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.

Χρήστος

PS. Όποιος έχει να προτείνει κάποιο άλλο μοντέλο στη ίδια κατηγορία τιμής το οποίο παίζει ελληνικούς υπότιτλους, είμαι όλος αυτιά!

Επειδή κανείς δεν απάντησε, να ενημερώσω εγώ που πήγα και έκανα αυτοψία σε καταστήματα.

Τα TV-monitors της LG, όταν μπεις στα menu και αλλάξεις όλες τις διαθέσιμες επιλογές σε 'Ελλάδα' & 'Ελληνικά', τότε κάνουν κανονικά αναπαραγωγή ελληνικών υποτίτλων. Δεν παίζουν δυστυχώς DTS ήχο.

Τα TV-monitors της Samsung, ΔΕΝ παίζουν ελληνικούς υπότιτλους. Παίζουν όμως DTS ήχο.

Μου είπαν όμως, πως οι τηλεοράσεις της Samsung, 32' και πάνω παίζουν ελληνικούς υπότιτλους. Δεν το τσέκαρα, έτσι μου είπαν.

Επίσης να αναφέρω πως σε Κωτσόβολο ήταν εξυπηρετικότατοι, αλλά ελαφρώς άσχετοι. Στο ΠΛΑΙΣΙΟ ήταν τελείως άσχετοι, στο Media Markt δεν ενδιαφέρθηκαν καν, και προς μεγάλη μου έκπληξη, ο πιο ενημερωμένος πωλητής ήταν του Public στο Cosmos.

Η αυτοψία έγινε στη Θεσσαλονίκη.

ΥΓ. Το κορυφαίο μου το είπαν στη γραμμή καταναλωτών της Samsung: Η θύρα USB είναι μόνο για update στα μοντέλα μας, χώρια που με πίεζαν να τους δώσω τα στοιχεία μου για να προχωρήσω στις ερωτήσεις μου...