ΑNAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ ΗELP!!!

marten

New member
3 August 2008
4
Γεια χαρά!

Είχα καταλήξει μετά από δικές σας προτάσεις σε άλλα thread σε LG 42PG6000 plasma! Η απόσταση θέαση είναι 3-3,20μέτρα. Όμως μετά από επίσκεψη σε κατάστημα όπου είδα TV 42" στην συγκεκριμένη απόσταση μου φάνηκε ότι δυσκολευόμουν να εστιάσω (δεν έχω πρόβλημα στα μάτια). Αυτό λυνόταν όταν έφτανα περίπου στα 5 μέτρα! Στις 37" στα 3μέτρα μου ´φανηκε τέλεια! Με δεδομένο ότι θέλω Plasma ποιες υπάρχουν σε 37"? Τι προτείνεται? Μήπως οι LCD τελικά είναι μόνοδρομος?

Γεια χαρά!

Είχα καταλήξει μετά από δικές σας προτάσεις σε άλλα thread σε LG 42PG6000 plasma! Η απόσταση θέαση είναι 3-3,20μέτρα. Όμως μετά από επίσκεψη σε κατάστημα όπου είδα TV 42" στην συγκεκριμένη απόσταση μου φάνηκε ότι δυσκολευόμουν να εστιάσω (δεν έχω πρόβλημα στα μάτια). Αυτό λυνόταν όταν έφτανα περίπου στα 5 μέτρα! Στις 37" στα 3μέτρα μου ´φανηκε τέλεια! Με δεδομένο ότι θέλω Plasma ποιες υπάρχουν σε 37"? Τι προτείνεται? Μήπως οι LCD τελικά είναι μόνοδρομος?

Πάρε 42". Εχω ακριβώς την ίδια απόσταση και την 42px70. Κι εγώ είχα αυτή την αίσθηση στην αρχή αλλά σε 1-2 μέρες συνηθίζεις. Μετα από λίγο θα σου φαίνεται και μικρή! Τωρα βλέπω από τον πλαινό καναπέ που είναι στα 1.5-2μ χωρίς κανένα πρόβλημα.
Πάντως στις 37" υπάρχει σε καταπληκτική τιμή η px8 (599€)

Έχω καινούργια 46' στα 4 μέτρα και είνα λίγο. Είναι αρκετή αλλά όχι για αίσθηση home cinema. Όταν παίζω παιχνίδια γυρίζω τη βάση και παίζω στα 2.5μ απ τον πλαϊνό καναπέ. Άνετα μπορείς να βάλεις 42' και 46' και δεν σου λέω υπερβολές. Οι περισσότεροι που πήγαμε από τις παλιές crt σε lcd-plasma θα σου πούνε το ίδιο πράγμα. Στον ένα μήνα θες παραπάνω. Μόλις πέσουν ο τιμές στις 55-60' σε 1-2 χρόνια εγώ θα την αλλάξω.-

Αν ο άνθρωπος έχει σκοπό να βλέπει μόνο τηλεόραση η 37αρα θα είναι μια χαρά.

Ειναι και θεμα γουστου , χθες καθομουν σε μια καφετερια και εβλεπα σε μια 42" πλασμα απο τα 2 μετρα και μου φαινοταν μικρη...-bye-

Σας ευχαριστώ όλους.Θα ήθελα να σας διευκρινίσω οτι τη θέλω μόνο για τηλεοπτικο σήμα και dvd γι´αυτό και λέω για plasma,αλλα στις 37'' που προτείνει ο φίλος mezzanine δεν βλέπω πολλα μοντέλα παρα μόνο panasonic.Δηλαδή καλή κακή αυτή είναι.Μάλλον 42'' τελικα.

έχω την LG 42 PG6000 και βλέπω σε αυτήν την απόσταση...στην αρχή μου φάνηκε τεράστια...τώρα την ψάχνω...πολύ μικρή

Αν έχεις πρόβλημα να εστιάσεις στις 42" από τα 3-3.2m, μάλλον δεν έχεις πάει σινεμά ποτέ στην ζωή σου... :flipout:

Μην κάνεις το λάθος και πας για την 37άρα. Πάρε την 42" και θα δεις πόσο γρήγορα θα συνηθίσεις... ;)