Αναβοσβηνει η LG 37LC25R στο HDMI!

pug307cc

New member
16 June 2007
12
Εδω και αρκετο καιρο εχω προβλημα με την 37αρα LG μου. Εχω συνδεδεμενη την τηλεοραση με τον υπολογιστη με HDMI και βλεπω εκει τις ταινιες και τις σειρες μου 2-3 χρονακια τωρα. Εδω και καποιο καιρο ενω εβλεπα μεσω HDMI ταινιες, χανοτανε η εικονα ή κοβοτανε η εικονα ή δεν εβρισκε την πηγη ή τελος παντων εκανε η οθονη θαρρεις και εβλεπες απο δορυφορικη και χαλουσε το σημα.

Μετα απο καιρο δοκιμων καταλαβα οτι φταιει οτι το ειχα σε ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ την τηλεοραση. Το αλλαξα σε κανονικη αντιθεση και για καποιες μερες διορθωθηκε το προβλημα. Αλλα μετα ξαναεμφανιστηκε και ακουω και ενα ΣΦΥΡΙΓΜΑ στην οθονη (σαν ηλεκτρονικο ήχο) οταν ανοιγω την τηλεοραση. Καποιες φορες λειτουργει κανονικα και χανεται αργοτερα ο ηχος και καποιες φορες παλι μου κανει τα ιδια. Δεν ξερω τι συμβαινει αλλα αυτο γινεται μονο οταν βλεπω HDMI (ο ηχος ακουγεται και στο τηλεοπτικο σημα αλλα εκει δεν εχω κανενα προβλημα με την εικονα).

Τί μπορει να φταιει? Εννοειται δοκιμασα και σε αλλη HDMI θυρα και κανει τα ιδια...

pug307cc

New member
16 June 2007
12
Τωρα αρχισε να το κανει και στο τηλεοπτικο σημα, μαλλον ειναι θεμα τροφοδοτικου οπως ειπε ενας φιλος.

Για τί τιμη μιλαμε η τροφοδοδια??? Μπορω να το αλλαξω μονος μου?

gorillaz_gr

Established Member
14 April 2010
111
Αθήνα
το πιο σωστό θα ήταν να καλέσεις στην αντιπροσωπεία 801 11 200 900 ή 210 48 00564 να σου δώσουν τον τεχνικό να σου πει κόστος για τροφοδοτικό