Αναζήτηση 12-κάναλου Amplifier

μου φενεται λιγο δυσκολο να βρεις 12καναλο με τοσο μικρη ισχυ.Εγω θα σου προτεινα 2 6καναλους.Για τελικο μιλας η' ολοκληρωμενο?

Απάντηση: Re: Αναζήτηση 12-κάναλου Amplifier

αν και προσωπικά δεν γνωρίζω την μάρκα, εκ πρώτης όψης φαίνεται να είναι ακριβώς αυτό που ζητάει ο Θάνος.

Ομως από τιμή τι λέει;
υποστήριξη;
επιδόσεις;
αξιοπιστία;
έχει αντιπρόσωπο εδώ ή αν του τύχει κάτι θα τρέχει και δεν θα φτάνει και στο τέλος θα τα κονομάνε οι εταιρίες μεταφορικών;

κάποιες ερωτήσεις που θα τις έκανα στον ευατό μου αν ήμουν στην θέση του Θάνου.

Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά σας και τη βοήθεια.
Το θέμα το έχω ψάξει αρκετά οπότε μεταφέρω τα όσα ξέρω σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιος κάτι παρόμοιο. Οι δύο μεγάλες εταιρείες στο χώρο του multiroom είναι η Russound και η Nuvo.
Απλά έψαχνα κάτι έξω από αυτές (καθώς δε χρειαζομαι και δε θέλω να πληρώσω τον multiroom controller που περιέχουν). Ο συγκεκριμένος της Russound είναι καθαρά τελικός και τον έχουν για να δίνει γκάζι στους controllers τους οι οποίοι συνήθως έχουν τα μισά Watt ανά κανάλι.
Τα προϊόντα της Russound είναι ίσως τα κορυφαία στο χώρο. Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύονται από το Βιντεορυθμό οπότε η παρουσία είναι σοβαρή.
Σε λίγο καιρό θα σας κάνω και μια παρουσίαση για το συνολικό σύστημα που συζητάω...

Αυτός ο Denon κλέβει ασύστολα. Έχει λέει κατανάλωση 230W και βγάζει 12x30W (=360W)!! Αδύνατον. Δίνει το πολύ 6x30W ή 12x15W.