Αναζήτηση... 2ο χέρι άλμπουμς!

Balidor

Senior Member
15 January 2010
411
Γαϊδάρι....
Έχω ένα μικρό "βίτσιο" μ'αρέσει να αγοράζω μεταχειρισμένα δισκάκια. Να κατεβαίνω στο Μοναστηράκι να ψάχνω στα μαγαζιά να ανοίγω τα booklets να κοιτάω απο "κάτω" το δισκάκι και τέλος να το αγοράζω.

Δεν είναι μονάχα η τιμή.
:a0210:

Όλα από πίσω τους έχουν μια αύρα. Μια ιστορία που μπορείς να την φανταστείς καθώς το ξεψαχνίζεις. είναι άλμπουμς με "ζωή". Δυστυχώς ένα αγαπημένο μαγαζί με μεταχειρισμένα στο μοναστηράκι έγινε... ποδηλατάδικο.
Μπορούσες να βρεις από Sex Pistols μέχρι Θανάση Παπ/νου και απο electro μέχρι και New Wave.
:afro:

Κι έρχομαι και ρωτάω.

Που μπορούμε να βρούμε δισκάκια μεταχειρισμένα;
Με μεγάλη ποικιλία σε είδη μουσικής;

Σε μια εποχή που το d/l'ing σκοτώνει τα μαγαζιά κλείνουν, πόσο μάλλον τα μεταχειρισμενάδικα έτσι;
:furious3:

Last edited:
Vinyl City, Ιπποκράτους 131.

Το υπόγειο στην Καπλανών 14 (το παλιό Σόλωνος και Μασσαλίας, που έχει μεταφερθεί λίγα μέτρα παραπάνω).

Ζαχαρίας, Ηφαίστου 22, Μοναστηράκι. Κάπου εκεί δίπλα ήταν και ο Δρ. Βινύλιος, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη.

Αν σε ενδιαφέρει και η κλασσική, κοίταξε και στο discophile στην Παν/μίου, στη στοά δίπλα στο τυροπιτάδικο του Μαμ, στη γωνία με την Ιπποκράτους.

Re: Απάντηση: Αναζήτηση... 2ο χέρι άλμπουμς!

στην πλατεία Κυψέλης είναι μία υπόγα τίγκα στους δίσκους ....

Πωπω τι μου θυμησες τωρα...

Εχει δικιο ο Δημοκηδης, οπως κατεβαινει κανεις τη Φωκιωνος μετα το σχολειο στα δεξια ειναι.

Και ειχε και ενα πανω στην οδο Κυψελης, κοντα στην πλατεια, αν θυμαμαι καλα ειναι του ιδιου.

στην πλατεία Κυψέλης είναι μία υπόγα τίγκα στους δίσκους ....

εκεί είχα πουλήσει τους δίσκους μου 16 χρονών για να πάρω cd...τόσο μυαλό είχα.

εκεί είχα πουλήσει τους δίσκους μου 16 χρονών για να πάρω cd...τόσο μυαλό είχα.

Πραγματικά σε λυπάμαι, γιατί εγώ πούλησα τα cd για να πάρω lp.!

Ο Ζαχαριας, το καταστημα στην Καπλανων 14 εχουν μεταχειρισμενα CDs, οπως και το 7+7 στον πεζοδρομο στο Μοναστηρακι λιγο πριν τον Ζαχαρια.
Αν βεβαια δεν σε ενδιαφέρουν μόνο τα φυσικά καταστήματα, υπάρχει πάντα και η λύση του eBay - συνήθως καλύτερη.

Αν βεβαια δεν σε ενδιαφέρουν μόνο τα φυσικά καταστήματα, υπάρχει πάντα και η λύση του eBay - συνήθως καλύτερη.

Έχω προσπαθήσει amazon,
αλλά ότι έβρισκα πολύ ενδιαφέρον δεν έκανε ship στο Ελλάντα μας !!!

Αν και το "ψαχούλεμα" στα καταστήματα μ'αρέσει περισσότερο.
Εφ'όσον οι διαφορές στη τιμη δεν είναι μεγάλες τότε προτιμώ τα λίγα ευρουλάκια να πάνε σε κάποιον μαγαζάτορα.

Δεν θυμάμαι όνομα...
Είχε funky χρώματα απ'έξω, έμπαινες σε έναν διάδρομο (οδηγούσε κάτι σαν ακάλυπτο χώρο) μέσα και δεξιά ήταν η πόρτα για να μπεις μέσα!

:)

Ενα δωμάτιο ήταν έτσι !

Υπαρχει και το rythme στην εμμανουηλ μπενακη αναμεσα αραχωβης & βαλτετσιου, το Rock'nRoll Circus στην Σινα διπλα στο παλιο αμστρενταμ (το πρωτο εχει και ραφι με μεταχειρισμενα.
Οσον αφορα στην κυψελη νομιζω μονο το μαγαζι πανω στην πλατεια υπαρχει μονο πια.