Αναζήτηση 55" με απόσταση θέασης max 2.35μ.

pro66

New member
22 August 2012
21
Καλησπέρα,
είμαι στην φάση αναζήτησης για 55" με απόσταση θέασης μαξ 2.35μ.

Μετά από αρκετό ψάξιμο είμαι μεταξύ της C2 (~1200 Ευρω) και της S95B (~1400 Ευρω), με την δεύτερη που είναι νεότερο πάνελ βέβαια τρέχει μια προσφορά από την samsung μέχρι αύριο που δίνει και ηχόμπαρα δώρο.
Η χρήση θα είναι κυρίως για τα κλασσικά κανάλια, αθλητικά, ταινίες/σειρές και λιγο gaming.
Με "ενοχλεί" όπως πολλούς η έλλειψη Dolby Vision στην S95B αλλά δεν ξέρω αν αποτελεί λόγος απόρριψης εν τέλη.

Αξίζει θεωρείτε η διαφορά και το πακέτο για την S95B ή θα δούμε καλύτερες τιμές και των δύο την επόμενη βδομάδα;

Εφόσον απομένουν μερικές ώρες μέχρι να εμφανιστούν οι (αρχικές) προσφορές για την Black Friday, στις αλυσίδες, καλύτερα να περιμένεις.

Καλησπέρα,
είμαι στην φάση αναζήτησης για 55" με απόσταση θέασης μαξ 2.35μ.

Μετά από αρκετό ψάξιμο είμαι μεταξύ της C2 (~1200 Ευρω) και της S95B (~1400 Ευρω), με την δεύτερη που είναι νεότερο πάνελ βέβαια τρέχει μια προσφορά από την samsung μέχρι αύριο που δίνει και ηχόμπαρα δώρο.
Η χρήση θα είναι κυρίως για τα κλασσικά κανάλια, αθλητικά, ταινίες/σειρές και λιγο gaming.
Με "ενοχλεί" όπως πολλούς η έλλειψη Dolby Vision στην S95B αλλά δεν ξέρω αν αποτελεί λόγος απόρριψης εν τέλη.

Αξίζει θεωρείτε η διαφορά και το πακέτο για την S95B ή θα δούμε καλύτερες τιμές και των δύο την επόμενη βδομάδα;
τι να πιστεψεις απο αυτα τα καταστηματα, οταν το mediamarkt μου εχει στειλει μυνημα για αφαιρεση του φπα απο 09.11.22 μεχρι 16.11.22 και σημερα λογω των ανακοινωσεων ενοψη της εναρξης της bf, εχει αφαιρεσει απο την σελιδα του την 65 lg oled c2 ( που την ειχε χθες ), οπως την εχει αφαιρεσει και το public παρολο που ισχυει μεχρι σημερα εκει η αφαιρεση του φπα, και μην πει κανεις οτι τελειωσαν τα κομματια, γιατι την παρασκευη το πρωι που πηγα στο mediamarkt συγγρου ειχαν αρκετες. η κοροιδια σε ολο το μεγαλειο της απο public και mediamarkt, ντροπη τους. απλα θελω να δω αν αυριο την βαλουν στις προσφορες τους και τι τιμη.