Αναζητηση all inclusive

druuna

Senior Member
20 August 2006
504
AΘΗΝΑ
Υπαρχει καποιο site με προσφορες ai?
Aν εχει να μου προτεινει καποιος κατι καλο και φτηνο το ακουω γιατι απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα και μετα παω και τσεκαρω στο tripadvisor ολοι σχεδον στην ελλαδα πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες και ξενοδοχεια των 5* δεν ειναι ουτε 1*.
Ευχαριστω

Καλημέρα! Τώρα είδα το νήμα.

Το 2008 πήγαμε οικογενειακώς -4 άτομα- σε all inclusive ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο. Ίσως ήταν οι καλύτερες διακοπές-ξεκούραστες- που έχω βρεθεί ποτέ.

Πλεονεκτήματα: Φαγητό χωρίς άγχος που συνεπάγεται μπόλικο ελεύθερο χρόνο, δυνατότητα να αφήσεις τα παιδιά, πρόγραμμα δραστηριοτήτων σχεδόν όλες τις ώρες. Αν ήθελες να περάσεις τη μέρα σου κάπου αλλού, μπορούσες να πάρεις το φαγητό μαζί σου.

Μυατικό: Το 'έκλεισε´ η γυναίκα μου μέσω Αγγλικού πρακτορείου, στην Ελλάδα για την ίδια περίοδο, μας κόστιζε γύρω στα 700 παραπάνω.

Ελπίζω να πήρες το πμ που σου έστειλα.

Καλή ιδέα είναι να το ψάξεις, καθώς δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε.

Last edited:
Ελπίζω να πήρες το πμ που σου έστειλα.

Καλή ιδέα είναι να το ψάξεις, καθώς δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε.
ναι το πηρα,thanks αλλα δεν δεχεται πμ η θυριδα σου

Γενικως το πραγμα θελει ψαξιμο, κυριως για τις τιμες... για τις προσφερομενες υπηρεσιες, λιγο πολυ ξερουμε τι να περιμενουμε απο τους συμπολιτες μας... το all inclusive ειδικα ειναι, ακομη, μια πονεμενη ιστορια για τους περισσοτερους ξενοδοχους μας, και περισσοτερο δυσφημει παρα διαφημιζει τη χωρα μας συν τη ζημια στους ετερους επαγγελματιες του χωρου της εστιασης...

πχ βλεπω στο τουι τιμη 898Ε για διαμονη 7 ημερων με πρωινο και αεροπορικα εισητηρια απο Βιεννη για δυο ατομα και 687Ε απο το σαιτ του ξενοδοχειου ή το booking για απλη διαμονη, χωρις τα αεροπορικα δηλαδη... προκειται ομως για λαστ μινιτ, το οποιο θελει ψαξιμο και ευελικτες ημερομηνιες και προορισμους...